Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Gru 2015 22:04 

wiem, kiedyś było za 1 zł, ale....b. dużo terminów
http://www.elabus.pl/promocyjne-ceny-biletow-lato-2016/

Jest też opcja wyjazd np. Katowice - Durres a powrót z Dubrownika, też za 150 zł.
W jedną stronę 100 zł.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜 Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜
🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍 🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍
#2 PostWysłany: 06 Gru 2015 22:10 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
No gdyby nie te 1,5 doby do Czarnogóry, brałbym ;) Warszawa-Tivat na lipiec za 100 pln, dobra opcja dla bojących się latać.

E: a jednak próbowałem kupić Albanię na koniec sierpnia i "nie ma miejsc w tej taryfie" :evil:
Komuś się udało?
 Profil Relacje PM off
horacy19 lubi ten post.

#3 PostWysłany: 07 Gru 2015 12:28 
Awatar użytkownika

srebrny
No to jednak poszło przed chwilą, ani wczoraj, ani dzisiaj od rana nie chciało iść, dopiero SG chyba przepchnęła temat :)
Koniec sierpnia w Albanii, Czarnogórze i Chorwacji, sam nie wiem jak przeżyję te 1,5 doby w autokarze, a szczególnie w tej temperaturze :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
JIK lubi ten post.

#4 PostWysłany: 07 Gru 2015 12:54 

jeżeli jest ktoś kto korzystał z usług tego przewoźnika to mógłby podzielić się wrażeniami z przejazdu, bo w internecie można trafić na wiele negatywnych opinii :(
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
PawelGa uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 07 Gru 2015 14:10 

Loty: 1083
Kilometry: 1 070 970
platynowy
mashacra napisał(a):
No to jednak poszło przed chwilą, ani wczoraj, ani dzisiaj od rana nie chciało iść, dopiero SG chyba przepchnęła temat :)
Koniec sierpnia w Albanii, Czarnogórze i Chorwacji, sam nie wiem jak przeżyję te 1,5 doby w autokarze, a szczególnie w tej temperaturze :mrgreen:

Czyli innymi słowy - mas(h)akra. ;)
mashacra lubi ten post.

#6 PostWysłany: 07 Gru 2015 17:31 
Awatar użytkownika

srebrny
@Sudoku to pewnie będzie mój pierwszy i ostatni wyjazd na Bałkany autokarem, w zeszłym roku z Belgradu miałem jechać do Czarnogóry busem, i czas przejazdu ok.22 godzin mnie skasował i odpuściłem, teraz podniosłem rękawicę. :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości