Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lip 2016 11:30 

złoty
Pewnie nie jakaś super cena mając na uwadze ostatnie promocje Qatara i Qantasa, ale też nie najgorsza, szczególnie że w sezonie i na jednym bilecie.
Oba odcinki long haul w Cathay Pacific (choć czasami udaje się złapać HKG-AKL w Air New Zealand). Doloty w Europie LO albo BA.
Ta sama cena z Krakowa, ale dochodzi całonocna przesiadka w LHR.

http://www.momondo.be/flightsearch/?Sea ... e&NA=false

Loty CX w taryfie D lub I, która praktycznie w każdym programie daje 125% mil.

Ostatnio edytowany przez Zeus, 19 Lip 2016 11:42, edytowano w sumie 1 raz
Qantas a nie Quantas ;)
 Profil Relacje PM off
przemos74 lubi ten post.

🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️ 🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️
Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️ Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️
#2 PostWysłany: 20 Lip 2016 00:02 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 72 437
srebrny
Znajduje mi już z linka tylko China Southern za 3000 EUR. Czyżby już zniknęło?

#3 PostWysłany: 20 Lip 2016 09:49 
Awatar użytkownika

platynowy
ta cena jest już od co najmniej kilku miesięcy, bo widziałem ją już w październiku ub. roku. Sprawdzałem loty z GDN i w tym wypadku nie ma całonocnych przesiadek, a co najwyżej 8-godzinna w HKG (co w sumie jest fajne, bo można skoczyć na miasto, albo pobyczyć się w salonikach CX 8-) ). Tu przykładowe połączenie w marcu: http://kayak.fly4free.pl/#/flights/GDN-AKL/2017-03-10-flexible/2017-03-31-flexible/business, ale myślę, że jest dużo więcej możliwości.
Też uważam, że to bardzo ciekawa cena, jak za taką linię i tak długą trasę. Biorąc pod uwagę, że mamy całość z Polski na jednym bilecie, jest to konkurencyjne nawet do niedawnych promocyjnych cen QR ze Skandynawii. No, ale ja się niestety na to nie piszę. Za karę za to, ile wydałem na tegoroczne wyjazdy, powinienem w 2017 siedzieć w domu (choć na styczeń wyjazd na Maderę i tak już zaklepany ;) )

Pozdrawiam, Bartek
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości