Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lut 2015 10:58 
Awatar użytkownika

Loty: 499
Kilometry: 733 177
niebieski
Aby brać udział w loterii trzeba pobrać aplikację na telefon i zarejestrować się jako nowy user, ważne aby nr telefonu i adres e-mail się nie powtarzał z poprzednich rezerwacji. Nr tel bez polskiego prefixu. Dopiero po wylosowaniu trzeba przez call center dodać prefix.

Z wcześniejszych loterii wiem że bilety losują wg regionów, tzn. ilość rozkładają na cały kraj. Ja zawsze przy tej okazji dopisuję się albo do Sandefjord (kod pocztowy 3207) lub Rygge (1581). Mi raz udało się dostać zniżkę i mini-pris kosztował 99 NOK (loteria z 14 maja 2014).

Załącznik:
nsb.jpg
nsb.jpg [ 102.58 KiB | Obejrzany 1566 razy ]
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#2 PostWysłany: 02 Lut 2015 11:10 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 52 322
joael napisał(a):
Dopiero po wylosowaniu trzeba przez call center dodać prefix.

Załącznik:
nsb.jpg

Do czego jest potrzebny numer telefonu? Kod wysyłają sms-em?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Lut 2015 11:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie, będzie w profilu, ja smsem dostałem nr biletu po zakupie (żeby go sobie samemu wydrukować np. na lotnisku Torp w sklepie Narvesen) to na wypadek jak nie nasz dostępu do netu w pociągu i nie możesz pokazać w apce że masz bilet
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lut 2015 11:35 

Loty: 18
Kilometry: 12 760
Zbanowany
@joael

Kiedyś pisałeś że jechałeś na 1 bilecie z Torp przez Oslo do Rygge, a czy można coś takiego zrobić na te opisywane jednodniówki z Gdańska (np. z Torp do Skoppum i z Moss do Rygge)? Jestem jeszcze zielona stąd pytam. A Norwegia to moje marzenie... choć drogie. Za drogie dla nastolatki :D

Zarejestrowałam się pod Sandefjord. Czy to ma jakieś dodatkowe znaczenie?

#5 PostWysłany: 02 Lut 2015 11:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie problemu, możesz opisaną trasę (pewnie chodzi Tobie o to z przeprawą promową z Horten do Moss) zrobić na 1 bilecie. Robisz jak ja, z Torp przez Oslo do Rygge, z tym że ten odcinek Oslo-Rygge musisz sobie tak dopasować, żeby pasował na ostatni pociąg który zdążysz z Moss do Rygge i dalej na samolot do Gdańska.

Ma znaczenie kod przy rejestracji, ponieważ ilość biletów jest rozdysponowywana proporcjonalnie na 13 regionów, a ten jest jednym z najmniejszych i najsłabiej zaludnionych (wg Wikipiedii).
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Lut 2015 12:05 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 52 322
https://www.nsb.no/9074/konkurranseregler

Z tego co rozumiem losowanie nagród odbędzie się na początku marca?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Lut 2015 12:25 

niebieski
w ogole, jesli ktos to ogarnia, czy mozna tak skrotowo po polsku?
Bo z tego co ja tez zrozumialem z translatora, to do wygrania jest 1000km do wyjezdzenia w 2015 roku, tak? I ze 10 biletow takich bedzie wylosowanych. A sam sobie wybieram jak to 1000km przejade.
Prawda?

#8 PostWysłany: 02 Lut 2015 13:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, losowanie na początku marca.

To chyba nie do końca tak, że tylko 1000km. To raczej przenośnia, że na tym bilecie będzie można przejechać nawet 1000km. Tak, samemu się wybiera. Tak jak to było w poprzednich losowaniach.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Lut 2015 13:36 

Zbanowany
Ok, założyłem konto. A czy ktoś się orientuje czy jest jakiś limit czasowy na wykorzystanie takiego biletu bo takiego info nie widzę? To działa jak te promocje za 99, 149, 199 NOK?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 02 Lut 2015 19:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie sądzę żeby te promocje były tożsame. Przy mini-pris był krotki limit na wykorzystanie, myślę tutaj o tej promocji za 99 NOK. Przy ostatniej był termin wykorzystania blisko 2,5 m-ca ale już za 199 NOK.

Skoro jest takie promo na początku roku to przypuszczam (tylko) że to będzie dostępne do końca roku.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości