Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Gru 2023 15:53 

niebieski
Czy może ktoś polecić jakiś parking w okolicy lotniska w Budapeszcie?
 Profil Relacje PM off  

Słoneczna majówka na Costa Dorada od 1965 🇪🇸🌊 Tydzień w 4⭐ hotelu z wyżywieniem 🏖️ Słoneczna majówka na Costa Dorada od 1965 🇪🇸🌊 Tydzień w 4⭐ hotelu z wyżywieniem 🏖️
🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴 🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴
#2 PostWysłany: 23 Gru 2023 16:22 

niebieski
Ostatnio przerabiałem temat. Najlepiej wychodzi ten najtańszy na lotnisku chyba "Smart". Cena dobra korzystałem, ostatnio był zajęty, przeszukałem całą okolicę i znalazłem może 10 zł taniej niż tam. A tam jednak w kilka minut dojdziesz do lotniska, nie musisz czekać na busa itp. ale wiadomo co kto lubi.
 Profil Relacje PM off
JONASZ lubi ten post.
JONASZ uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 23 Gru 2023 20:12 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 349 600
Zbanowany
Tu masz 30 procent tańszy https://en.budcarparking.hu/prices
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 20 Kwi 2024 18:06 

Loty: 75
Kilometry: 136 048
niebieski
Korzystałem z parkingu Smart, który za 8 dni wyszedł około 20 PLN więcej niż ten z postu powyżej. Może w wysokim sezonie ceny bardziej się różnią, a mnie zależało na szybkim przemieszczeniu się z/do samochodu. Zajętość oceniam na mniej niż 50%.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Kwi 2024 11:29 

platynowy
Skorzystałem z https://www.repterparkolo.hu/. Zapłaciłem 21000 forintów za dwutygodniowy postój. Nie można płacić online podczas rezerwacji, ale nie ma problemu z zapłatą kartą na miejscu. Zrobiłem rezerwację miesiąc wcześniej, miejsce czekało na mnie, obsługa dzwoniła w dniu przyjazdu.

Obsługa ma trochę na bakier z angielskim, ale można się dogadać innymi sposobami. Parking zlokalizowany 5 minut jazdy samochodem od lotniska, oczywiście podwózka w cenie. Na powrocie czekałem 15 minut na przyjazd kierowcy.

Nie wiem czy parking jest w okazyjnej cenie bo nie miałem czasu porównywać, ale ze względu na jakość obsługi bardzo polecam.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 03 Cze 2024 10:38 

A opcja Burger King/Tesco już nie działa? Widzę na mapach, że coś tam przebudowali ostatnio w okolicy.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Cze 2024 00:06 

platynowy
Kothson napisał(a):
Skorzystałem z https://www.repterparkolo.hu/. Zapłaciłem 21000 forintów za dwutygodniowy postój. Nie można płacić online podczas rezerwacji, ale nie ma problemu z zapłatą kartą na miejscu. Zrobiłem rezerwację miesiąc wcześniej, miejsce czekało na mnie, obsługa dzwoniła w dniu przyjazdu.

Obsługa ma trochę na bakier z angielskim, ale można się dogadać innymi sposobami. Parking zlokalizowany 5 minut jazdy samochodem od lotniska, oczywiście podwózka w cenie. Na powrocie czekałem 15 minut na przyjazd kierowcy.

Nie wiem czy parking jest w okazyjnej cenie bo nie miałem czasu porównywać, ale ze względu na jakość obsługi bardzo polecam.
Otrzymałem od nich rabat na 10% na kolejną rezerwację, może ktoś skorzysta:

AKCIÓ KÓD:
FP2024JAN10%
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 17 Lip 2024 10:37 

michalgie napisał(a):
A opcja Burger King/Tesco już nie działa? Widzę na mapach, że coś tam przebudowali ostatnio w okolicy.

Odpowiem sobie - można zostawić spokojnie auto na bezpłantym parkingu Burger King/JYSK/Tesco. Miejsc pod dostatkiem. Dojście możliwe pieszo na lotnisko lub 5 minut autobusem 200E. Przy samym przystanku i stacji benzynowej też jest trochę miejsc na dziko, ale wszystkie były zajęte.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
bepa22 uważa post za pomocny.

#9 PostWysłany: 10 Wrz 2024 23:40 

michalgie napisał(a):
michalgie napisał(a):

Odpowiem sobie - można zostawić spokojnie auto na bezpłantym parkingu Burger King/JYSK/Tesco. Miejsc pod dostatkiem. Dojście możliwe pieszo na lotnisko lub 5 minut autobusem 200E. Przy samym przystanku i stacji benzynowej też jest trochę miejsc na dziko, ale wszystkie były zajęte.

Czy mozesz podesłąć lokalizację tych parkingów? Ja lece na 1,5 miesiaca i sie zastanawiam czy placic za parking czy zostawic gdzies na darmowym. Latalem z Berlina i zawsze stwialem na darmowym parkingu przy ulicy duzo samochodow tak stalo ,ale pierwszy raz lece z Budapesztu i nie wiem co zrobic.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Wrz 2024 21:27 

Krystian Kurek napisał(a):
michalgie napisał(a):
michalgie napisał(a):

Czy mozesz podesłąć lokalizację tych parkingów? Ja lece na 1,5 miesiaca i sie zastanawiam czy placic za parking czy zostawic gdzies na darmowym. Latalem z Berlina i zawsze stwialem na darmowym parkingu przy ulicy duzo samochodow tak stalo ,ale pierwszy raz lece z Budapesztu i nie wiem co zrobic.

Polecam Burger Kinga :) https://maps.app.goo.gl/PTqfvfaT2QUv3ZkU9
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#11 PostWysłany: 12 Gru 2024 23:07 
Awatar użytkownika

Loty: 134
Kilometry: 309 510
niebieski
Burger King dalej aktualny? Nic tam nie wymyślili?

#12 PostWysłany: 22 Gru 2024 11:17 

niebieski
Podbijam pytanie kolegi powyżej

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 22 Gru 2024 11:43, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 21 Sty 2025 09:12 

To ja też odświeżę pytanie - być może Ci co pytali i nie dostali odpowiedzi - sami przetestowali - dajcie znać proszę czy spokojnie tam można auto na tych parkingach zostawić nadal - z góry dzięki za info. Ja za tydzień potrzebuję skorzystać z jakiegoś rozwiązania
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 21 Sty 2025 11:26 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
Z uwagi na parkowanie przez miesiąc w zimie uznałem, że nie zaryzykuję problemu z odpaleniem na parkingu pod Tesco/Burger King i wybrałem BestParking.hu.
Za 31 dni parkowania zapłaciłem 24900 HUF.

Auto odpaliło od pierwszego strzała :lol: ale miałem wyjątkowego pecha, bo gdzieś przez ten miesiąc dostała się woda do łożyska kolumny McPhersona i jak przyszedł mróz, to się rozsypało. Powrót z BUD do WRO autostradą na szczęście bez komplikacji (mało skręcania), ale już pod domem okazało się, że naturalną koleją rzeczy jest, że jak pójdzie łożysko, to kolejna pęka sprężyna. Na szczęście stało się to dopiero jak jechałem do mechanika do sąsiedniej wioski.

W lecie bym parkował pod Tesco bez zawahania. Kwestią pozostaje w sumie też ilość bagaży i jak szybko na lotnisku potrafimy się zapakować do auta, bo darmowe jest chyba 5 minut :)

#15 PostWysłany: 27 Sty 2025 14:37 

Hej,
też sie podpinam do pytania odnośnie parkowaniu na Burger Kingu :). Czy ta opcja jest dalej dostępna? Potrzebujemy parking w marcu na 3 tygodnie i zastanawiamy się nad darmową opcją :D .
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 03 Lut 2025 21:19 

niebieski
Darmowy parking obok Shella nadal aktualny, parkowałem tydzień.
https://maps.app.goo.gl/JSXMhYoomiVV45rz9
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#17 PostWysłany: 09 Mar 2025 13:00 

srebrny
Tak jak kolega wyżej - potwierdzam ze koło shella przez 3 tyg auto stało bez problemu.

A jeśli ktoś ma lot rano i mu się nie chce jeździć po nocy to tu fajna miejscówka na nocleg - ok. godziny jazdy od lotniska. Cena 8000 huf (przez ich stronę) za pok. 2os. Czysto, przyzwoicie - klasyczny hotel pracowniczy, ale spokój, bez imprezy i pijaństwa w nocy.
https://maps.app.goo.gl/GVWR3MbKPf2QNcd ... eview.copy
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość