Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lut 2012 00:38 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
niebieski

udało wam się kiedyś tyle zmieścić? :D
 Profil Relacje PM off  

🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗 🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗
🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎 🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎
#2 PostWysłany: 09 Lut 2012 02:00 

Mi w ryanairze przeszło kiedyś 27kg w bagażu głównym. Chyba na lotnisku TFN to było. Objuczony alkoholem podejrzewałem, że mogę trochę przekroczyć limit, ale jak zobaczyłem ile wybiło na wadze to aż serce mocniej zabiło :D Do tej pory nie wiem jak to możliwe, że nikt się słowem nie odezwał w tej sprawie :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Lut 2012 05:36 

15kg może nie, ale 10kg to spokojnie miałem i to nie raz :). W Poznaniu na szczęście nie wszedł jeszcze głupi zwyczaj ważenia, ale tak upakowanych rzeczy w moim Campusie Maysen 45 jeszcze nie miałem, komin postawiony nawet :P. Z EDI jak leciałem na święta miałem za to lekki plecak, ale strasznie wypakowany bo wiozłem prezenty popakowane, czyli dużo powietrza. Udało się przejść tylko dlatego, że pani z FR sprawdzająca bagaże zdradziła się wcześniej przy sprawdzaniu kart pokładowych krótkim "Dziękuję". I na moje skromnę "Mogę?" + oczy kota ze Shreka powiedziała tylko "To cześć". Wątpie żeby to czytała, ale gdyby jednak to serdecznie dziękuję i pozdrawiam :).

Swoją drogą ciekawy jestem jakie tricki socjotechniczne stosujecie, żeby uniknąć dodatkowych opłat/mieć doatkowe korzyście przy podróżowaniu?

#4 PostWysłany: 09 Lut 2012 15:43 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
to mi na Lanzarote za 2 kg nadwagi w rejestrowanym babka kazała dopłacać (zamiast 20, miałam 22)
naszczęście w podręcznym miałam zapas 3kg, wiec przełozyłam
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Lut 2012 17:46 
Awatar użytkownika

to się dopiero nazywa "ubrać się w bagaż" :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości