Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 12 Gru 2016 15:12 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Piszesz prośbę w komentarzu, tutaj szczegóły:
https://aparperfume.pl/promocje.html

Tez skorzystałem z tej promocji wczoraj. Nawet jeśli zapach nie jest super trwały to 100 ml za 29,90 pln to nieźle, jak za gorszy sort ;)
 Profil Relacje PM off
macq91 lubi ten post.

Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN
Madera z kulturką i bez mierzenia bagaży od linijki 🧐🥵 Wyspa wiecznej wiosny z TAP Air Portugal od 741 PLN 💚🔥 Madera z kulturką i bez mierzenia bagaży od linijki 🧐🥵 Wyspa wiecznej wiosny z TAP Air Portugal od 741 PLN 💚🔥
#22 PostWysłany: 12 Gru 2016 16:27 
Awatar użytkownika

Loty: 76
Kilometry: 104 894
Cześć, czy ta oferta jest jeszcze aktualna?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 13 Gru 2016 22:53 

niebieski
A jak wygląda to z płatnościa??bo nic sie chyba w koszyku nie rabatuje i trzeba zapłacić za całość, a oni to jakoś potem zwracają??
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 14 Gru 2016 00:15 
Awatar użytkownika

niebieski
Kupujesz i wysyłasz przelew za np. za 1 sztukę, przy zamówieniu piszesz jednak komentarz, że chcesz dodatkowo drugą taką samą sztukę.

Oni już wysyłają Ci już 2 buteleczki.

Dziś doszło mi zamówienie z niedzieli. Zamówiłem 1 butelkę 50 ml Hermesa i 1 butelkę 20 ml Chanel. Dostałem 2x50 ml i 2x20 ml.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 17 Gru 2016 15:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Z racji, że używam już tych perfum od kilku dni muszę napisać, że jestem miło zaskoczony ich jakością. Po kilku godzinach od użycia nadal są wyczuwalne na ubraniach. Za takie pieniądze zdecydowanie bym je polecił.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 18 Gru 2016 22:03 
Awatar użytkownika

Zapachy to kwestia bardzo indywidualna, ale polecam przetestowanie tzw. perfum 'lanych' lub 'nalewanych'.
Nie są to podróbki udające znane sklepowe marki, ale odpowiedniki, sprzedawane dość powszechnie w 'czystych' opakowaniach, w cenach dużo bardziej przystępnych.
Najczęściej firmy / osoby sprzedające posługują się oznaczeniami numerycznymi i podają jaką znaną kompozycję zapachową dany numer przypomina.
Moje doświadczenia są bardzo pozytywne, ale trzeba się liczyć z tym że nie wszystkie 'numerki' mogą nam się spodobać, więc trzeba trafić.
Jeśli chodzi o trwałość, to naprawdę nie można im nic zarzucić, te na które ja trafiłem utrzymują się b. długo.
Dla jasności, nic tu nie reklamuję, po prostu kiedyś szukałem ekonomicznego rozwiązania i bardzo się mile zaskoczyłem.
Ale najlepiej samemu wyrobić sobie zdanie, cena nie jest zaporowa, przeważnie 30 ml kosztuje ok. 10 zł, 60 ml ok. 20 zł.
Znajdziecie je i w internecie i na znanym portalu aukcyjnym. Ciekaw jestem waszych opinii.

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości