Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wynajem auta Las Vegas
#1 PostWysłany: 16 Kwi 2024 07:34 

Cześć, w terminie 28.04 -13.05 muszę wynająć samochód w Las Vegas na lotnisku z opcją zwrotu w tym samym miejscu. Po przeanalizowaniu opinii zdecydowałem się an bezpośrednią rezerwację w jednej z wypożyczalni na lotnisku. Zależało mi na tym aby był to punkt, który ma dobre opinie akurat w miejscu odbioru. Słyszałem dobre opinie o wypożyczalni Alamo , stąd zdecydowałem się na rezerwację właśnie w tej sieci. Mam również wstępną rezerwację w Herz (gdyż tutaj mam zniżki firmowe), jednak opinie o tym punkcie w LV są raczej złe.
Teraz do rzeczy.
Rezerwowałem na polskojęzycznej stronie alamo, jednak na forum wcześniej ktoś podawał niemieckie lub brytyjską wersję tej strony. Na stronie niemieckiej ceny są niższe niż te rezerwowane za pośrednictwem polsko języcznej strony.
Czy rezerwacje przez stronę np. niemieckojęzyczną nie będą problemem na miejscu, będąc obywatelem polskim ?
 Profil Relacje PM off  

Jarmark świąteczny w stolicy Chorwacji za 673 PLN 🎄🇭🇷 Bezpośrednio PLL LOT i noclegi w Zagrzebiu 🎅 Jarmark świąteczny w stolicy Chorwacji za 673 PLN 🎄🇭🇷 Bezpośrednio PLL LOT i noclegi w Zagrzebiu 🎅
Tydzień na Riwierze Tureckiej 🌴 All inclusive w 4* hotelu przy plaży Kleopatry za 2618 PLN Tydzień na Riwierze Tureckiej 🌴 All inclusive w 4* hotelu przy plaży Kleopatry za 2618 PLN
#2 PostWysłany: 16 Kwi 2024 07:54 

Nikt tego nie weryfikuje, nie będzie problemow
 Profil Relacje PM off
galezow lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość