Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1404 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 71  Następna
Autor Wiadomość
#481 PostWysłany: 14 Kwi 2016 12:47 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Image
4 dni po wypłacie a tu Dubaje za 200, powoli AmPd w niskich cenach.. :? ratujcie
grzegorz84 lubi ten post.

Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥 Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥
Warto 🔥 Uzbekistan, Kazachstan i Kirgistan w jednej podróży z Warszawy za 1861 PLN 😎😍 Warto 🔥 Uzbekistan, Kazachstan i Kirgistan w jednej podróży z Warszawy za 1861 PLN 😎😍
#482 PostWysłany: 14 Kwi 2016 17:23 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
Poproś o szybszą wypłatę.

#483 PostWysłany: 14 Kwi 2016 18:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja w tym miesiącu źle wstawiłem fakturę, połowy pensji nie dostanę i chwała Bogu!

W domu zaczynają się ciche dni przed moim wyjazdem.
 Profil Relacje PM off  

#484 PostWysłany: 14 Kwi 2016 19:58 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
Ja place sobie pensje sama i wlasnie wyplacilam ja za caly rok z gory. Takze mam powazniejsze wyzwanie niz tutaj wspominacie, nie wydac za duzo, zeby przezyc za okreslona kwote do konca roku podatkowego. W ramach walczenia z drozszym nalogiem niz podroze, kupilam bilet do Nicei na sobote. Jutro zdecyduje czy zwiedzic Monako, Nicee, Cannes czy jeszcze cos innego.

#485 PostWysłany: 14 Kwi 2016 20:26 
Awatar użytkownika

niebieski
@Aga_podrozniczka :love:
 Profil Relacje PM off  

#486 PostWysłany: 14 Kwi 2016 20:58 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Ja jestem na detoksie. Nic wiecej nie kupuje na '16. Nie wziąłem Dubaju.
Działkę dziś podrzucił natomiast szef.. padł rozkaz tygodnia w CH w maju. Za nieswoje i z przymusu sie nie liczy ;)
3 ludzi lubi ten post.

#487 PostWysłany: 14 Kwi 2016 22:18 
Awatar użytkownika

platynowy
Ja jak zaproponowałem zonie Neapol na początek wakacji (idealnie mi pasował i wypełniał dłuższa przerwę ) to puściła mi taka wiąchę ze poczulem sie jak zbity pies :(

Tylko dodam ze juz 2016 mam na 95% zaplanowany

Wysłane z tel. za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off

#488 PostWysłany: 14 Kwi 2016 22:27 

Odpieczętował już ktoś konkretnie 2017? U mnie Australia na 2 tygodnie się zameldowała w kalendarium :)
 PM off  

#489 PostWysłany: 14 Kwi 2016 22:35 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
Ja szykuję Filipiny - na razie kupiony dolot i jeden wewnętrzny.

Teraz czekam na kolejne promocje, żeby dobrać resztę.

Ten rok definitywnie zakończony, tak mi na tę chwilę wygląda. Ostatni wyjazd w sierpniu. A potem dopiero w styczniu? Jakoś nieprawdopodobne mi się to wydaje.

#490 PostWysłany: 14 Kwi 2016 22:47 

@Sudoku, jak lubisz piłkę to w listopadzie jest opcja na Rumunię, bo Reprezentacja gra. Tylko, że miej na uwadze, że ominie Cię Marsz Niepodległości.
Coś za coś...
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#491 PostWysłany: 14 Kwi 2016 22:56 

Kilometry: 1 112 648
srebrny
ja też ze sobą walcze i musze się Wam przyznać do małych sukcesów ;) Zaplanowałam na ten rok m.in. Koreę, Iran i mam kupione. na jesień chcę Wietnam z Kambodżą i na szczęście nie uległam promocji z LAX do AKL ani JNB&BKK by ET :D
Mam nadzieję, ze dotrwam ze swoimi planami :) i coś kupię na jesień tak jak planuję :D

#492 PostWysłany: 14 Kwi 2016 22:59 

Loty: 128
Kilometry: 221 261
niebieski
Dobrze czasem poczytać, :) człowiek nie jest normalny ale przynajmniej nie jest sam :P
2 ludzi lubi ten post.

#493 PostWysłany: 14 Kwi 2016 23:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Aga_podrozniczka napisał(a):
Ja place sobie pensje sama i wlasnie wyplacilam ja za caly rok z gory. Takze mam powazniejsze wyzwanie niz tutaj wspominacie, nie wydac za duzo, zeby przezyc za okreslona kwote do konca roku podatkowego. W ramach walczenia z drozszym nalogiem niz podroze, kupilam bilet do Nicei na sobote. Jutro zdecyduje czy zwiedzic Monako, Nicee, Cannes czy jeszcze cos innego.

@Aga_podrozniczka polecam Menton, nawet kosztem Cannes, mi się dużo bardziej podobał :) Monako i Nicea obowiązkowo :)
 Profil Relacje PM off  

#494 PostWysłany: 14 Kwi 2016 23:08 

srebrny
Sudoku napisał(a):
Ja szykuję Filipiny - na razie kupiony dolot i jeden wewnętrzny.

fajnie super bardzo bym chcial wrocic na filipiny, bylismy w marcu ekipa.
przez ten dubaj z katowic az korci zeby skrecic Filipiny na jesieni za pareset zeta,
bo do dubaju to za punkty wizzaira :-)
tylko niestety moja piekniejsza polowa nie ma urlopu, eh ciezko powiedziec gdzie sie jeszcze w tym roku
wybiore :)
 Profil Relacje PM off  

#495 PostWysłany: 14 Kwi 2016 23:26 
Awatar użytkownika

srebrny
Oman w styczniu :D

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

#496 PostWysłany: 14 Kwi 2016 23:38 

złoty
Anonymous napisał(a):
@Sudoku, jak lubisz piłkę to w listopadzie jest opcja na Rumunię, bo Reprezentacja gra. Tylko, że miej na uwadze, że ominie Cię Marsz Niepodległości.
Coś za coś...

Polecę offtopowo, ale jak dobrze na tym forum przeczytać takie słowa o Marszu Niepodległości :) Szacunek, choć opuszczać nie polecam, bo w 2015 pierwszy raz od pięciu lat mnie nie było ze względu na Stambuł i wniosek był jeden - Stambuł można zwiedzić zawsze, Marsz jest tylko raz na rok :)
 Profil Relacje PM off
pawelos lubi ten post.

#497 PostWysłany: 15 Kwi 2016 10:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Muszę zapisac sie na jakis odwyk. Dobrze mi szlo przez pare miesiecy i prawie nic nie kupilam. A tutaj w ciagu ostatnich 7 dni kupilam 4 bilety: promo biznes Star Alliance do SEA, Melediwy z Hiszpanii, Nicea jutro (to sie w sumie nie liczy), Seszele za 2 tygodnie. A jeszcze trzeba dolot do Paryza zorganizowac. Kwalifikuje sie na jakis oddzial zamkniety jak nic. Ale pocieszam sie, ze to tansze niz moje inne hobby. A planowany przejazd samochodem z Londynu do wschodniej Polski plus wydatki na miejscu, pewnie kosztowalby tyle samo albo wiecej niz te Seszele.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 15 Kwi 2016 18:02, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#498 PostWysłany: 15 Kwi 2016 10:41 

niebieski
Ja rowniez bede musil gdzies sie zapisac do poradni.Wczoraj wrocilem do domu z Filipin ,a za chwile udaje sie na lotnisko bo mam lot weekendowy do HKG.Znajomi sie pytaja sie jest wszystko dobrze ze mna:D Ciekawe jaka lekarz zdiagnozowal by chorobe???:D
2 ludzi lubi ten post.

#499 PostWysłany: 15 Kwi 2016 10:43 

srebrny
nie rouzmiem po co z Londynu do wschodniej Polski jechac samochodem kiedy mozna za grosze poleciec ?
aha i jakie to wydatki sa na miejscu ?
 Profil Relacje PM off  

#500 PostWysłany: 15 Kwi 2016 10:52 
Awatar użytkownika

niebieski
Na zloty samochodowe jezdzi sie samochodem ;-) A po drodze odrobina przyjemnosci w Niemczech (czytaj marnowania benzyny). Na miejscu trzeba spac i jesc. Zlot nie byl w moim kalendarzu imprez, swiezy pomysl z wczoraj, ktory umarl dosc szybko jak widac ;) Miesiac pozniej i tak jade do Niemiec pojezdzic sobie, wiec nie ma duzej straty.

lukste9 napisał(a):
Ja rowniez bede musil gdzies sie zapisac do poradni.Wczoraj wrocilem do domu z Filipin ,a za chwile udaje sie na lotnisko bo mam lot weekendowy do HKG.Znajomi sie pytaja sie jest wszystko dobrze ze mna:D Ciekawe jaka lekarz zdiagnozowal by chorobe???:D

Z czasem ludzie sie przyzwyczajają. Na przyklad mnie po jakims czasie w kazdej pracy pytaja gdzie lece na weekend albo w jakim dalekim miejscu ostatnio bylam. Nie tlumacze dlaczego lece jakas dziwna trasa. Chociaz ostatnio gosc z pracy nie mogl zrozumiec dlaczego pracuję z hotelu w Paryzu (bo akurat robilismy cos razem zdalnie i pytal się)
lukste9 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1404 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 71  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości