Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1404 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 71  Następna
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 12 Mar 2016 11:28 
Awatar użytkownika

Loty: 367
Kilometry: 570 014
platynowy
pomagają wspólne sesje terapeutyczne przy browarze z innymi forumowiczami ;)
człowiek wraca z przeświadczeniem, że wszyscy robią to samo i...tym bardziej się spina, żeby uprzedzić innych przy zakupie kolejnego błędu :P

Image
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#462 PostWysłany: 12 Mar 2016 14:54 

srebrny
krasnal napisał(a):
Mimo całej medialnej nagonki, pierwsze moje skojarzenie ze skrótem TK to Turkish Airlines. Chyba jestem nienormalny.

Jak najbardziej normalny. U mnie to samo. :)
Koala22 lubi ten post.

#463 PostWysłany: 13 Mar 2016 23:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Czy są jakieś kluby regionalne dla uzależnionych? Chodzi mi o Łódź. Dziś kupiłem trzecią "wycieczkę"; w grudniu lecimy na Jawę, w styczniu do Tokio, a pod koniec stycznia do RPA i Wietnamu (chyba). Spotkanie klubu regionalnego mogłoby być poprzedzone spotkaniem z bankierem, który opowie jak planować finanse domowe w tej sytuacji...
PS: Ooops, zapomniałem dodać, że trochę więcej niż miesiąc lecę do Bilbao, a potem na miesięczne RTW.
 Profil Relacje PM off  

#464 PostWysłany: 13 Mar 2016 23:44 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Zmniejsz sobie limity na karcie. Mi pomogło.
Chociaż jak czytam o tej "promocji" do RPA to mnie skręca z lekka.

#465 PostWysłany: 13 Mar 2016 23:50 
Awatar użytkownika

srebrny
Cóż zazdroszczę tego RPA dzisiejszego, męczę się strasznie, że nie mogę lecieć i palce świerzbią aby jednak kliknąć to "buchen " ale ledwo wróciliśmy z CPT a niedawno był jeszcze Patagonia - brak urlopu i jak to mówi stara zasada trzeba jechać tam gdzie się jeszcze nie było ( choć dla RPA bym zrobił wyjątek). Zdecydowanie jakiś klub uzależnionych w LCJ by się przydał- ledwo odchorowałem to Palau a tu znowu :( .
 Profil Relacje PM off
grzegorz84 lubi ten post.

#466 PostWysłany: 13 Mar 2016 23:51 
Awatar użytkownika

niebieski
@Japonka76 nawet jak mam je skręcone, to rozkręcam jak jest deal. Nie pomaga nawet saldo rachunku które w styczniu wyniosło -połowę mojej pensji. Jedne co na razie "działa" to odkładanie "po kryjomu" kasy na planowane podróże, tak by bilans konta pokazywał kwotę pomniejszoną o koszta kolejnych podróży i staram się na te subkonta nie zerkać.

@chester0 to może trzeba jakieś spotkanie zorgnizować, ja mogę w kwietniu:)
 Profil Relacje PM off
chester0 lubi ten post.

#467 PostWysłany: 14 Mar 2016 00:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Kwiecień jest ok żeby nie robić OT szczegóły dogadamy na pw :D
 Profil Relacje PM off  

#468 PostWysłany: 15 Mar 2016 18:54 
Awatar użytkownika

niebieski
A jak sobie radzicie z "dlaczego kupiłem bilety na tak krótki okres? trzeba było lecieć na 2... 3... tygodnie, to może być okazja życia!?" i z "po cholerę kupiłem taki dolot (np. BKK - SUB), jeśli w sumie byłby kupić bilet bezpośrednio z Europy (np. FCO-SUB)"?
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 15 Mar 2016 23:12 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
A za przeproszeniem: kogo to obchodzi? Twoj wybor, nie musisz sie nikomu tlumaczyc :-) Ja mowie gdzie lece, bez szczegolow. A jak ktos sie zapyta, to mowie, ze bylo taniej leciec przez XXX, to jest zwykle bardzo dobry argument i nikt nie dyskutuje z tym. Do weekendu na drugim koncu swiata, to juz sie u mnie przyzwyczaili. Moj manager powiedzial ostatnio, ze ja to nie stosuje polsrodkow, jak powiedzialam, ze lece na Wielkanoc do Korei.

Ostatnio edytowany przez Aga_podrozniczka, 15 Mar 2016 23:14, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#470 PostWysłany: 15 Mar 2016 23:14 
Awatar użytkownika

niebieski
@Aga_podrozniczka :) tu raczej chodzi o głosy w mojej głowie, innych zlewam. Natomiast mnie ciągle mało o mało:(
 Profil Relacje PM off  

#471 PostWysłany: 15 Mar 2016 23:16 
Awatar użytkownika

niebieski
Hm... to ja nie jestem szalona znaczy, bo zadne glosy nie mowia mi nic ;-) Jak decyduje sie na taka trase, a nie inna, to byl jakis powod. Wole poleciec na weekend gdzies daleko niz wcale tam nie poleciec. Jak mi sie spodoba, to wroce.

#472 PostWysłany: 18 Mar 2016 17:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie dalej jak kilka dni temu kupiłem FCO-JNB-BKK-FCO.

RPA to miałbyc prezent PO egzaminie, a nie PRZED.

Dziś już wystukalem połączenie do SCL, "no bo w dzień powrotu BKK do WAW nie lata Wizzair", wiec zaczęło się szukanie lotu na około... i padło na Chile. Ratunkuuuuu!
 Profil Relacje PM off
Rockriderr lubi ten post.

#473 PostWysłany: 31 Mar 2016 22:20 

Czy jest na sali lekarz? :lol:
Nie dość, że ten rok mam już poplanowany, to właściwie mam już też wstępnie poukładany przyszły rok a lista miejsc do wyceny na krótsze i dłuższe wyjazdy jest nadal długa :D
 PM off  

#474 PostWysłany: 01 Kwi 2016 07:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Jest metoda na wyleczenie, znalezc sobie cos o wyzszym priorytecie lub cos co jest drogie i wymaga przekierowania wiekszosci srodkow finansowych. Patrze teraz na promocje i: e nie, slaba, e kiepska, itp. Doszlam do etapu wysylania innych za moje mile i punkty hotelowe, niech tez maja cos od zycia.

#475 PostWysłany: 01 Kwi 2016 08:31 

Jest to jakieś wyjście ;) , w sumie w kolejce czeka remont łazienki i kuchni no i nowsze auto, tylko dopóki mi kafelki na głowę nie spadają i dopóki nie czuję wstydu wpuszczając kogoś do domu to po co? Auto też-stare ale jeździ i odpukać poza czynnościami eksploatacyjnymi nie wymaga dodatkowych nakładów, czyli nie mam wyjścia -muszę bywać tu i tam :D .
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#476 PostWysłany: 01 Kwi 2016 08:39 

@singielka_1976, Amerykanie mawiają "kupuj najdroższą nieruchomość na jaką Cię stać i najtańsze auto jakim wypada Ci jeździć". Jak coś to rób lepiej ten remont :)
 PM off  

#477 PostWysłany: 01 Kwi 2016 08:41 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 569
Kilometry: 1 186 630
No mi juz na ten rok przeszło poszukiwanie dobrych ofert bo osiągnąłem racjonalna ilośc wyjazdów w każdym miesiącu w sumie.... Czekamy na 2017 z utęsknieniem i oby żadnej Kanady za 500 z Wrocławia bo zrobi mi sie przykro albo debet :mrgreen:

#478 PostWysłany: 05 Kwi 2016 15:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja nie zdałem egzaminu, więc na razie mi przeszło z marzeniami. Choć to nie przeszkodziło by kupić tanią bolonię i wynagrodzić partnerowi 6 miesięcy izolacji (nauka).
 Profil Relacje PM off  

#479 PostWysłany: 05 Kwi 2016 15:23 
Awatar użytkownika

niebieski
oskiboski napisał(a):
No mi juz na ten rok przeszło poszukiwanie dobrych ofert bo osiągnąłem racjonalna ilośc wyjazdów w każdym miesiącu w sumie....

A jaka to racjonalna ilosc w miesiacu ? ;-) Caly miesiac? ;-)

#480 PostWysłany: 05 Kwi 2016 18:08 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 569
Kilometry: 1 186 630
zarobic tyle by opłacić rachunki i ewentualnie jakiś pokarm bo kiepski ze mnie łowca :mrgreen: reszta dni w podrozy

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1404 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 71  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości