Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lip 2014 17:30 

Hej, jesteśmy 26-letnim małżeństwem z rocznym chłopcem. Co myślicie o wspólnym wyjeździe? Zawsze to łatwiej, taniej ciekawiej. Pozna się kogoś nowego, można popilnować sobie dzieci, posiedzieć wieczorem jak się je już uśpi i ogólnie fajniej spędzić urlop :) Jesteśmy otwarci na wszystkie propozycje, rady i wskazówki. Możemy wynająć wspólnie jakiś fajny domek np. z basenem, lub jechać na kemping, na parę samochodów lub nawet samolotem, albo skromnie jakaś agroturystyka w Polsce. W sumie wszystko jest do dogadania :) Budżet raczej skromny, ale da się coś wykombinować, czas: 7-12dni optymalnie, termin sierpień-wrzesień :)

Jak ktoś chętny piszcie ludziska, bo możemy wspólnie zorganizować sobie fajną kolonię dla rodziców ;)
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#2 PostWysłany: 19 Lip 2014 00:25 

Hej szybko szukamy drugiej rodzinki :) Mam rozkminiony fajny urlop do marsylii - tani przelot, noclegi tanie w domkach figi, bali bądź waikiki (dla dwóch rodzin-osobne sypialnie) na kempingach vacansolei w La Ciotat lub Martigues - 9dni, a cena z przelotem, bagażem, niemowlęciem (do 2 lat), opłatą rezerwacyjną, klimatyczną itp. to tylko 1900zł za rodzinkę (2+1(niemowlę do 2 lat) - nie wliczałam ceny przejazdu z marsylii na kemping (ale to jest niedaleko), jedzenia, ewentualnej opłaty za opaski na kempingu i ubezpieczenia. Teraz ktoś chętny? :) Wrzesień
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Gru 2015 16:12 

Cześć, dajcie znać czy nadal jesteście chętni na wspólny wyjazd z dzieciakami:) Nasz mail: led.zeppelinmałpapoczta.fm Pozdrowienia !
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Gru 2015 16:23 

niebieski
Emiczek napisał(a):
Hej, jesteśmy 26-letnim małżeństwem z rocznym chłopcem.

Ja tam podziwiam, że po tylu latach zdecydowaliście się na dziecko! ;)
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 15 Gru 2015 01:59 

wiesz może nie mogli mieć dzieci i w końcu im się udało?;)
 Profil Relacje PM off
ali lubi ten post.

#6 PostWysłany: 15 Gru 2015 02:40 

Loty: 23
Kilometry: 72 725
niebieski
Myślę, że raczej każde z małżonków ma po 26 lat, tylko tak niezgrabnie napisali, jakby byli z 26 letnim stażem małżeńskim.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 15 Gru 2015 08:24 
Awatar użytkownika

niebieski
:D ale odkopaliscie temat :P
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 15 Gru 2015 08:28 
Awatar użytkownika

Loty: 90
Kilometry: 139 765
niebieski
Może nadal szukają

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 15 Gru 2015 09:33 

pewnie im dzieci powyrastały i jeżdżą sami... ;)

a temat odkopany pewnie ze względu na 500zł :lol:
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 16 Gru 2015 11:23 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 1 679
niebieski
Emiczek napisał(a):
...Pozna się kogoś nowego, można popilnować sobie dzieci...

bez urazy ale ja komuś, kogo znam kilka dni - nie zostawił bym dzieci do popilnowania ;)

Inna kwestia, że moja własna prywatna małożowinka zna mnie ponad 10 lat a również nie chce zostawić córki pod moją opieką :roll: :D :|
JarekGdynia lubi ten post.

#11 PostWysłany: 16 Gru 2015 11:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Inna kwestia, że moja własna prywatna małożowinka zna mnie ponad 10 lat a również nie chce zostawić córki pod moją opieką :roll: :D :|[/quote]

tekst dnia :D :D
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 16 Gru 2015 12:22 
Awatar użytkownika

Zbanowany
rysiekkk napisał(a):
Inna kwestia, że moja własna prywatna małożowinka zna mnie ponad 10 lat a również nie chce zostawić córki pod moją opieką :roll: :D :|

Mi żona zakomunikowała 3 dni po powrocie z porodówki, że ja zostaję z Małą a ona idzie do fryzjera.
Najlepiej się uczyć pływać na głębokiej wodzie ;)

Oczywiście zgadzam się z @rysiekkk, że nie powierzyłbym pilnowania dzieci osobie, którą znam od paru dni.
Ponadto dzieci są różne, a jeszcze różniejsi rodzice więc niekoniecznie można się zgrać na taki wyjazd z innymi forumowiczami.
No chyba że jasno określimy jak zamierzamy spędzić ten urlop, żeby potem nie było różnych dziwnych zgrzytów.
Moim zdaniem jednak lepiej namówić jakiś znajomych na wspólny wyjazd. Tyle, że z tym nie zawsze jest łatwo.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 16 Gru 2015 13:50 
Awatar użytkownika

Loty: 204
Kilometry: 325 480
niebieski
Myślę, że temat właściwie można zamknąć, skoro zainteresowania przez tyle miesięcy nie było i konkretne pomysły czy ustalenia też nie padły, ale to już decyzja moderatorów.

Sam podróżuję niemało ze swoją rodziną, w tym dwuletnią córką, jednak specjalnie nie widzę potrzeby organizowania wyjazdów z innymi rodzinami (oczywiście nie wiem co dokładnie autor miał na myśli).
Wiadomo, że każdy może mieć różne potrzeby i doświadczenia, natomiast w przypadku poszukiwania innych rodzin na jakikolwiek wyjazd, proponowałbym pisać w sekcji "Szukam towarzysza podróży" podająć jakieś konkretne informacje dotyczące planowanego wyjazdu. Bo takich rodzin podróżujących z dziećmi jest naprawdę dużo i "zrzeszanie się" na forum bez jasnego celu czy wizji wydaje się mieć niewiele sensu.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość