Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Gru 2020 16:46 

Dokąd
  • Funchal

Data wylotu
  • 02.01.2021

Data powrotu
  • 16.01.2021

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • Tap za ok 3,5k/ osoba

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotu na Maderę, wylot między koło 02.01, powrót 17.01, długość pobytu 5-7 dni
    Tap, jakoś nie ogarniam-pokazuje mi 3500 za osobe. Tyle najlepiej byśmy chcieli zapłacić za 3 osoby.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 10 Gru 2020 16:51 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Pierwsze lepsze wyszukiwanie w Kayak.pl mam za 1202 z bagażem Lufthansa...

http://kayak.fly4free.pl/#/flights/WRO-FNC/20 ... stflight_a
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Gru 2020 17:43 

Ponad 2 tygodnie temu kupiłem bilety na terminy 3.01 - 16.01 z bagażem Lufthansą. Szybkie połączenie (7.15 WRO 14.10 FNC, dwugodzinna przesiadka FRA) powrót miał być FNC-FRA-WRO 16.01. 15.00-22.30. Ale dwa dni temu zmienili rozkład (lot FRA-WRO) leci około południa, nie wieczorem. po telefonie do Lufthansy zmieniono mi bilety na trasę KRAKÓW-FRA-FUNCHAL (3.01 - 7.00-14.10) i powrót tą samą trasą (16.01 15.00-22.40). W sumie bez różnicy bo mieszkamy między WRO a KRK. Tyle że leci się kwadrans dłużej. W dniu zakupu 1039 zł (z bagażem, jedzeniem, rezerwacją miejsca za osobę,) wcześniej było nawet 918. potem poszybowało, widziałem nawet ok. 2500 zł. Wiem, że inne terminy mogą być tańsze. Kupuję bilety bezpośrednio na stronie linii, żadnych problemów ze zwrotem pieniędzy w tych niepewnych czasach. Lufa, Air France, TAP Portugal wszyscy oddali szybko.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Gru 2020 09:39 

Wczoraj szukałam i znalazłam w dobrej cenie z Berlina 2-13.01 - 554 zł na oficjalnej stronie TAP, jedyny minus ( lub plus jak kto woli ) 2 noce w Lizbonie
barbo lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości