Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Wrz 2022 14:10 
Awatar użytkownika

platynowy
Czy macie jakieś doświadczenia ze zmianami rozkładowymi w tej linii? Na ile są elastyczni i skłonni do dokonywania zmian w rezerwacji w przypadku przesunięcia lotów? Nie dostałem od nich żadnych wiadomości, a widzę, że mam przesunięcia na 2 lotach wewnątrzkrajowych o 10 i 25 minut. Czy to wystarczy do tego, żeby zmienili na inny lot lub w ogóle skasowali rezerwację?
Kontaktowaliscie się z nimi z Polski? Jeśli tak, to jakim "kanałem"?

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach ☀️🍹7 dni na Gran Canarii w 4* hotelu za 2899 PLN ✈️ Relaks na Kanarach ☀️🍹7 dni na Gran Canarii w 4* hotelu za 2899 PLN ✈️
Zimowy relaks na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel w Pafos z wyżywieniem za 1719 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel w Pafos z wyżywieniem za 1719 PLN
#2 PostWysłany: 04 Wrz 2022 14:47 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Polecam twitter. Dość szybko odpisywali na moje pytanie.
 Profil Relacje PM off
tropikey lubi ten post.
tropikey uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 04 Wrz 2022 20:29 

niebieski
Ja kiedyś zadzwoniłem do nich, szczegółów już dokładnie nie pamiętam. Zmiany dokonałem, ale hiszpański-argentyński ;) to jednak jest spore wyzwanie. Chyba nie odpowiadali na maila, o ile pamiętam.
 Profil Relacje PM off
tropikey lubi ten post.

#4 PostWysłany: 15 Lis 2022 17:01 

Loty: 741
Kilometry: 1 291 590
srebrny
FTE-AEP

Check in online i od razu pod bramkę. 60l + 30l, bilet tylko z podrecznym. Paszport, skan bp i na czerwono

Mila Pani patrzy na bagaż, na wagę i oczywiście że dużo za duży i za ciezki.Każe wyjść na landside i nadać plecak

No to już się przygotowuję na dopłatę. 16kg, pani drukuje bp i życzy miłego lotu Sprint do gate i tyle.

#5 PostWysłany: 11 Mar 2023 15:47 

srebrny
Na ktoś konto w ich programie I może udzielić info, czy duże są dopłaty do biletów za miłe?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Mar 2023 16:10 
Awatar użytkownika

Loty: 245
Kilometry: 518 982
platynowy
rowniez bylbym wdzieczny za info jakie są stawki i dopłaty za taxy na krajówkach
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Mar 2024 14:20 

Czy ktoś się może podzielić, jak teraz wygląda sprawa z bagażem? Czy 50l plecak przejdzie w najtańszej ofercie?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 19 Mar 2024 14:34 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

przejdzie
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 09 Sie 2024 15:54 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Od października rozpoczniemy codzienne loty pomiędzy Santiago de Chile a miastami Rio de Janeiro i São Paulo, z przesiadką w Aeroparque. Ta nowa operacja jest możliwa dzięki uchwale ANAC 240/2024.

Pasażerowie podróżujący z Santiago do Brazylii nie będą musieli przesiadać się z samolot na samolot ani dopełniać procedur imigracyjnych podczas postoju w Aeroparque. Ta sama korzyść będzie obowiązywać w drodze powrotnej do Santiago.

Te nowe trasy są częścią naszego planu poprawy wydajności i produktywności, zgodnego z naszym celem, jakim jest optymalizacja wyników ekonomicznych firmy. Kontynuujemy rozwój!

Image

https://x.com/Aerolineas_AR/status/1821901604338987488
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości