Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lut 2014 11:46 

Witam serdecznie,

Jeśli źle nazwałam temat, to z góry bardzo przepraszam :)

Szukam noclegu dla 4 osób w lipcu. Wolelibyśmy wynająć domek i mieć go na wyłączność/czy też piętro. Nie ukrywam, że szukamy czegoś taniego. Maksymalnie do 2 tysięcy za osobę na 10-14 dni- no i to jest takie maksimum, maksimum. Najlepiej coś za ok 1.5 tysiąca.
Myśleliśmy o tym, żeby to było też nieopodal Rzymu, ale jeśli nie będzie to też gardzić propozycjami nie będę :) Będziemy samochodem, więc dojechać z dalszego punktu nie będzie trudno.

Ogólnie nie mamy upatrzonej jakiejś konkretnej miejscowości, nie musi to być jakieś duże miasteczko, małe też będzie ok.

Rozglądałam się już na różnych stronach, ale nie ma to jak coś poleconego, blisko do morza i pewnego. Dzięki forum trafiłam na dobre noclegi w Paryżu więc mam nadzieję, że i tym razem ktoś coś może podpowie ;)

Jeśli macie kogoś u kogo byliście i polecacie, to dajcie proszę znać, będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź i pomoc.

Z góry dziękuję!

Pozdrawiam,
Karolina
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#2 PostWysłany: 09 Lut 2014 19:13 
Awatar użytkownika

Loty: 646
Kilometry: 831 725
niebieski
W tej cenie nawet ciężko namiot na campingu znaleźć:) Znajoma nocowała kiedyś w Seven Hills i była zadowolona, całkiem dobry dojazd pociągiem podmiejskim do centrum Rzymu... Wychodzi ponad 2 tys. zł za 4 os. na 10 dni w najtańszej opcji (domki 2-osobowe)...
http://www.hostelbookers.com/property/prp/67887/arr/2014-07-12/ngt/10/ppl/4/kw/rome,%20italy/
Nic lepszego na razie nie znalazłem:p

#3 PostWysłany: 09 Lut 2014 23:17 

Źle się wysłowiłam, a raczej nie dopisałam, że od osoby możemy tyle dać :P Czyli wspólnie tak 6 tysięcy by było ok. Ewentualnie coś ponad.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość