Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [QB] Qeshm Airlines
#1 PostWysłany: 19 Sty 2017 15:06 

Cześć,
Potrzebuję waszej pomocy. Mam przypadek dość "egzotycznej" linii lotniczej z Iranu.
Probuję kupić bilety na trasie DXB - IKA - DXB na konkretny termin 24 Marzec - 29 Marzec.
Korzystam z dwóch wyszukiwarek Momondo i Skyscanner. W obu znajduje mi korzystne połączenie przewoźnikiem Qeshm Airline ale niestety nie mogę zakupić tego biletu. Flysiesta wywala błąd, że cena może być już nieaktualna. Niestety nie mam żadnej innej alternatywy. Nigdzie nie mogę znaleźć tego połączenia, a strona przewoźnik dostępna jest tylko w języku farsi.

Proszę doświadczonych o pomoc jak kupić ten bilet!
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#2 PostWysłany: 19 Sty 2017 15:16 

Raczej tego biletu nie kupisz. Jedyna irańska linia, która istnieje w OTA i bilety można było kupić to Mahan Air (pisałem o tym kiedyś). Widzę takie możliwości:
1. może masz kogoś znajomego w Iranie, kto Ci kupi a Ty zwrócisz kasę przez PayPal,
2. pośrednicy, np. agencja Key2Persia (http://www.key2persia.com).
 PM off  

#3 PostWysłany: 19 Sty 2017 15:47 
Awatar użytkownika

Loty: 245
Kilometry: 518 982
platynowy
ostatnio buszowałem po wielu OTA i multi w poszukiwaniu biletów na loty krajowe po Iranie i nigdzie nie znalazłem Qeshm. ale na jetcoscie albo webjecie pojawił się już Iran Air i chyba jeszcze jakaś linia, nie pamietam jaka. tak czy inaczej ceny w porównaniu z Mahan nie były atrakcyjne
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości