Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Sie 2013 16:33 

Witam
Czy ktoś z Was miał przyjemność podróżować samochodem po Armenii? Chcę wynająć samochód w Erevaniu i dostać się w rejon Areni. Moja trasa przebiega przez Tigranashen - 19km2 exclave Azerskiego Autonomicznego Regionu Nakhchivan. Czy można normalnie przejechać przez tą miejscowość bez zbędnych formalności? To jedyna droga w tej okolicy :( Będę wdzięczny za pomoc. R

Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴 Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴
#2 PostWysłany: 24 Sie 2013 23:14 

Loty: 183
Kilometry: 340 201
niebieski
Wypożyczałem Ładę Nivę i jeździłem do Tatev, po drodzę odwiedzając inne miejsca. Nie ma żadnego problemu z przejazdem (ten obszarr jest tylko oznaczony tak na mapie, w rzeczywistości nawet nie wiesz kiedy tam przejeżdzasz), do samego Areni jest dobra droga.
Co do Areni to za bardzo nie ma co tam robić, chyba, że będziesz tam na corocznym festiwalu wina w październiku ;) Poza o każdej porze roku kupisz za 1000 dram litr dobrego wina.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 31 Maj 2023 10:43 

Na obszarze eksklawy jest zdecydowanie gorsza jakość drogi, ale poza tym obszar pozostaje pod kontrolą Armenii i jest to główna droga tranzytowa północ-południe w Armenii. Chociaż faktycznie w Google Maps widziałem, że pokazuje, aby omijać ten obszar.

Nieoficjalnie mówi się, że jeśli dojdzie do podpisania pokoju między Armenią i Azerbejdżanem, to mogą się zmienić zasady ruchu przez ten obszar.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość