Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Chiny - Xi'an
#21 PostWysłany: 21 Lis 2025 21:30 

złoty
Ja jeszcze zachęcam do wejścia na tę słynną bell tower oraz znajdującą się obok Drum Tower, bilet łączony kupiony na trip kosztuje 25 zł. Można też za 15 zł zobaczyć na starym mieście rezydencję Gao Yeusong i krótkie przedstawienie teatru cieni. Nie bardzo mi się co prawda podobało, ale to zawsze coś innego.
Wieczorem chyba o siódmej są darmowe pokazy świateł i fontann pod Big Wild Goose Pagoda.
Ogólnie podzielam też zdanie o terakotowej armii, że nie jest to wcale tak niezwykłe miejsce do oglądania. Ze względów historycznych uważam jednak że trzeba ją zobaczyć.
 Profil Relacje PM off
Mobilek lubi ten post.

🔥 Sprawdź Black Friday w PLL LOT 🔥 Wszystkie loty z siatki do -20% taniej! ♥️ 🔥 Sprawdź Black Friday w PLL LOT 🔥 Wszystkie loty z siatki do -20% taniej! ♥️
Zimowy wypoczynek na słonecznej Majorce 🇪🇸 Loty z Warszawy i 7 noclegów przy plaży za 1019 PLN 😍 Zimowy wypoczynek na słonecznej Majorce 🇪🇸 Loty z Warszawy i 7 noclegów przy plaży za 1019 PLN 😍
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość