Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lut 2015 19:34 
Awatar użytkownika

Loty: 134
Kilometry: 309 510
niebieski
https://nextbike.pl/masterpass/

Świetna promocja w Nextbike czyli na wypożyczenie roweru miejskiego w Warszawie Gdańsku Krakowie Wrocławiu i innych miastach.
Przy doładowaniu konta za min 10 zł dostajemy bonus 20 zł
3 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 02 Lut 2015 19:50 

Loty: 238
Kilometry: 450 739
niebieski
Czy bonus działa na pewno przy doładowaniu dajmy na to w Krakowie? Bo na stronie głównej tylko W-wa i Trójmiasto, https://nextbike.pl/miasta/warszawa-vet ... asterpass/ tutaj też nie ma nic o innych miastach, więc sam nie wiem.

Niby nextbike się pod tym podpisuje, więc powinno być też w Krakowie, Wrocławiu itd., ale mam wątpliwości :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Lut 2015 19:56 
Awatar użytkownika

Loty: 134
Kilometry: 309 510
niebieski
Niestety ale sam nie sprawdzałem oferty, więc nie moge sie wypowiedzieć dokłądnie

#4 PostWysłany: 02 Lut 2015 20:11 

Loty: 238
Kilometry: 450 739
niebieski
Bo ja już podpiąłem kartę Visa do tego masterpassa i mógłbym doładować konto, ale mam na nim jeszcze środki i nie wiem czy to ma sens skoro w Krakowie ten bonus może nie działać :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Lut 2015 20:13 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
W Krakowie mamy do czynienia z hybrydowym systemem: za część odpowiada Next Bike, za część Bike U. Podobno urzędasy wymyśliły taki koktajl, żeby zaoszczędzić parę tysi, bałaganu było co nie miara, opóźnienia i pewnie sporo kasy w plecy.

W każdym razie nie zdziwiłbym się, gdyby w takim razie akcja nie obowiązywała w Krakowie :evil:

PS swoją drogą, ktoś wie do kiedy trwa promocja?
 Profil Relacje PM off
mrruby uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 02 Lut 2015 20:26 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Z regulaminu jasno wynika, że akcja dotyczy tylko Veturilo i Roweru Trójmiasto.

#7 PostWysłany: 22 Wrz 2015 11:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Promocja wróciła!

Aby otrzymać bonusowe 20 zł wystarczy, że zasilisz swoje konto roweru miejskiego kwotą minimum 10 zł, wybierając MasterPass jako formę płatności. Bonus zostanie przyznany automatycznie w terminie maksymalnie do trzech dni roboczych!
Szczegóły promocji i regulamin na stronie www.nextbike.pl/masterpass

Z promocji można korzystać wielokrotnie. Obejmuje ona zarówno użytkowników, doładowujących swoje konta, jak również osoby, które dokonają rejestracji i zasilą konto pierwszą wpłatą, wybierając MasterPass™ jako formę płatności.

Skorzystacie z promocji w Białymstoku, Lublinie, Opolu, Poznaniu, Trójmieście, Wrocławiu i oczywiście w Warszawie!

Regulamin tutaj.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 22 Wrz 2015 12:16 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Dodatkowo można też podpiąć kartę Multisport pod swoje konto i dostać ekstra kolejne 10zł oraz codziennie darmową godzinę jazdy.

https://nextbike.pl/news/program-multis ... -miejskim/
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 22 Wrz 2015 12:48 

vincenz napisał(a):
Dodatkowo można też podpiąć kartę Multisport pod swoje konto i dostać ekstra kolejne 10zł oraz codziennie darmową godzinę jazdy.

https://nextbike.pl/news/program-multis ... -miejskim/

Karte multisport można było dodać do końca Sierpnia teraz już nie można tego zrobić
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości