Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Sie 2024 16:56 

Loty: 26
Kilometry: 67 603
srebrny
Nie widziałem nic jeszcze tutaj o tym, jak dotrzeć na lotnisko w Hiroszimie więc wrzucam. Jechaliśmy Hiroshima Airport Limousine bus z Hiroshima Station (od strony polnocnej). Odjazdy bodajże co 15-20 minut. Bilet można kupić wcześniej online płacąc karta, lub poprzez kartę typu SUICA w autobusie. Koszt za dorosłego to 1450, dziecko 730 jenów. Przejazd niecałą godzinę pod terminal.

https://www.hij.airport.jp/en/access/timetable/2.html

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
Zeus uważa post za pomocny.

First minute w 5* hotelu na Riwierze Tureckiej 🏖️🏊‍♀️ All inclusive w Side za 2210 PLN First minute w 5* hotelu na Riwierze Tureckiej 🏖️🏊‍♀️ All inclusive w Side za 2210 PLN
🚨Ostatni dzień – nie przegap🚨 Promocja Turkish Airlines od 2293 PLN ⚡🔥 Loty do Azji, Afryki i Ameryki Południowej ✈🌏 🚨Ostatni dzień – nie przegap🚨 Promocja Turkish Airlines od 2293 PLN ⚡🔥 Loty do Azji, Afryki i Ameryki Południowej ✈🌏
#2 PostWysłany: 02 Lis 2024 16:41 

srebrny
Visit Hiroshima Tourist Pass w oficjalnej broszurze informuje, że nie można na nim dojechać z lotniska do miasta. Pokazaliśmy go kierowcy (2 osoby) i... pojechaliśmy. Myślę, że się pomylił, bo w informacji lotniskowej zrozumiałem, że za transfer trzeba zapłacić osobno. Jak ktoś będzie na HIJ, może spróbować. W razie czego za bilet można zapłacić kartą u kierowcy.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość