Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Cze 2016 13:00 
Awatar użytkownika

srebrny
Widać Brno jest ciągle mało atrakcyjne samo w sobie.

A Antares jest kobietą. ;)
 Profil Relacje PM off  

Odpocznij w słonecznej Hiszpanii 🌞🏝️ 4* hotel w Benidorm z all inclusive za 1839 PLN Odpocznij w słonecznej Hiszpanii 🌞🏝️ 4* hotel w Benidorm z all inclusive za 1839 PLN
Śmiech na sali 😂 Sycylia taniej, niż wyjście z dziewczyną na miasto 💞😏 Loty + 3 noclegi w superniskiej cenie 374 PLN 🔥🤯 Śmiech na sali 😂 Sycylia taniej, niż wyjście z dziewczyną na miasto 💞😏 Loty + 3 noclegi w superniskiej cenie 374 PLN 🔥🤯
#22 PostWysłany: 04 Lip 2016 21:46 

Loty: 12
Kilometry: 13 354
Niestety, ale ze względu na obronę narzeczonej, nie uda nam się pojechać do Brna i Pragi w ten weekend, także możność zostania królikiem doświadczalnym przejdzie mi koło nosa :?

majowka-w-slowenii,1510,94055
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 05 Lip 2016 10:33 

Loty: 78
Kilometry: 201 975
niebieski
kurcze @CyganskiKsiaze... wczoraj myślałam o Twoim wyjeździe, szkoda że nie sprawdzisz :(
kto następny w kolejce?
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 05 Lip 2016 10:41 
Awatar użytkownika

srebrny
Następny jest @andrzejdz - termin na 15.07.

U mnie ciągle cisza na mailu, ani anulacji, ani nawet innych ofert z laterooms.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 08 Lip 2016 17:50 

Rezerwowałem ten hotel na 2 noce po 54 korony i takie potwierdzenie z LateRooms na 108 koron dostałem.
Dzisiaj z hotelu dostałem takiego meila:

recepce

do
mnie, recepce

Dear Mr. XXX

You have reservation in our hotel, but we have to inform you that the price of your reservation is 54 EUR/night.

If you have about price any questions, please contact portal Lateroom.com, because they advertised our hotel on their portal in different price.

Thank you for understanding.

Best regards

Markéta XXXX

Wygląda na to ,że na LateRooms błąd polegał na identyfikacji waluty. W tym przypadku 1:27 czyli 108 koron mało być 108 EURO.
System z błedu autoamtycznie przeliczał na PLN i z tąd taka kwota.
Znając Czechów i jeszcze ,że płatność ma byc w hotelu nie ma najmniejszych szans na uznanie tej rezerwacji w cenie 108 koron.

Miałem podobne przykłady z rezerwacjami -20Eur na Hotel.de .Kiedy stawiłem się do hotelu z rezerwacją za 5 euro /czyli 25 / kazali płacić całość i odsyłali do kontaktu z portalem.

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 08 Lip 2016 17:58, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#26 PostWysłany: 08 Lip 2016 17:54 
Awatar użytkownika

srebrny
OK, dobrze wiedzieć, do mnie nadal nic.
A na jaki termin miałeś rezerwację?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 08 Lip 2016 18:02 

Zastanawia mnie jeszcze jedno.Czy ta rezerwacja może być anulowana na Late Rooms ,nie uśmiecha mi się jak hotel z karty ściągnie mi 108 euro jak nie przyjadę.
 PM off  

#28 PostWysłany: 08 Lip 2016 18:10 
Awatar użytkownika

srebrny
Z maila potwierdzającego rezerwację:

Cancellations:
If you need to cancel your reservation please contact LateRooms.com immediately by calling 0333 0143 701 and quote reservation reference........(numer rezerwacji).
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 08 Lip 2016 20:24 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
Anonymous napisał(a):
Zastanawia mnie jeszcze jedno.Czy ta rezerwacja może być anulowana na Late Rooms ,nie uśmiecha mi się jak hotel z karty ściągnie mi 108 euro jak nie przyjadę.

W mailu z rezerwacji jest zapis:
Room Cancellation Policy :
A credit/debit card is required to secure your reservation at City Hotel Brno in Brno. There will be no cancellation charge if a booking is cancelled before 14:00 hotel local time 1 day before your date of arrival. If the booking is cancelled later, or in the case of a no-show, the first night will be charged

Nie będzie więc najmniejszego problemu z anulacją rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 09 Lip 2016 09:49 

Cytuj:
Wygląda na to ,że na LateRooms błąd polegał na identyfikacji waluty. W tym przypadku 1:27 czyli 108 koron mało być 108 EURO.
System z błedu autoamtycznie przeliczał na PLN i z tąd taka kwota.
Znając Czechów i jeszcze ,że płatność ma byc w hotelu nie ma najmniejszych szans na uznanie tej rezerwacji w cenie 108 koron.

Miałem podobne przykłady z rezerwacjami -20Eur na Hotel.de .Kiedy stawiłem się do hotelu z rezerwacją za 5 euro /czyli 25 / kazali płacić całość i odsyłali do kontaktu z portalem.

Byłem tam wczoraj, pani w hotelu mnie wyśmiała. LateRooms źle wpisało walutę i trzeba na miejscu zapłacić normalne ceny. Hotel podaje je zarówno w CZK jak i w EUR więc pewnie tu tkwi błąd. Dostałem na papierze że byłem i zrezygnowałem ze względu na ten błąd, ale chyba nie ma co pisać do LateRooms.
Myślę że możecie odwoływać rezerwacje :D

Aha, na odchodne pani powiedziała "cwaniaki". Ale nie chciało mi się już wszczynać awantury... :evil:
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 09 Lip 2016 09:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Z tym odwoływaniem to jeszcze ciekawsza sprawa jest :lol: . Rezerwacja odwołana, a przychodzi mail z zachętą do opisania ODBYTEGO pobytu w hotelu. Już wcześniej było wiadomo, że szanse na odbycie tego noclegu to 1%, ale najwidoczniej bałagan u braci pepików jest większy, niż myślałem...
Załącznik:
Fly4freeCityHotelBrno001.jpg
Fly4freeCityHotelBrno001.jpg [ 30.96 KiB | Obejrzany 2181 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 09 Lip 2016 10:24 

A ja nie dostałem ani info z hotelu o błędzie tak jak @andrzejdz, ani prośby o opinie.
Jedynie parę dni wcześniej przyszły od LateRooms życzenia miłego pobytu :evil:
Więc pewnie większy bałagan niż nasi bracia pepiki mają nasi nie-bracia angole :lol:
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 10 Lip 2016 06:02 

niebieski
Aras napisał(a):
Aha, na odchodne pani powiedziała "cwaniaki". Ale nie chciało mi się już wszczynać awantury... :evil:

No faktycznie cwaniaki, tyle że nie ci co rezerwują. W hotelu podają zaniżoną cenę, może myślą że jak ktoś już przyjechał to zapłaci ile powiedzą. Jeśli się pomylili to powinni poinformować z odpowiednim wyprzedzeniem i przeprosić za kłopot.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 10 Lip 2016 12:31 
Awatar użytkownika

srebrny
No trudno, anuluję w takim razie.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 10 Lip 2016 19:18 
Awatar użytkownika

Loty: 107
Kilometry: 199 226
niebieski
szkoda, ale to było do przewidzenia...

Właśnie anulowałem swoją rezerwacje, nie ma sensu się awanturować ani z jedną ani z drugą stroną. Samemu nie można anulować online, ale można to załatwić przez czat http://laterooms.custhelp.com/app/chat/chat_launch
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 10 Lip 2016 19:23 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
spokojnie można anulować on line. Trzeba zalogować się na konto odszukać rezerwację i anulować .
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 12 Lip 2016 16:22 

niebieski
anulowałam i ja :( szkoda ale cóż, zwolnił mi się zatem długi weekend sierpniowy :D
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 12 Lip 2016 16:35 

@ara w jaki sposób anulowałeś/aś . Po wpisaniu nr rezerwacji na stronie wyświetla mi się komunikat ,ze należy zadzwonić do nich. Dzwonię pomijając to O w numerze podanym i tylko automat prowadzi,więc się gubię w tym. Zaden konsultant nie odbiera.Dzwoniłem 3 razy po kilka minut i nic z tego. Na domiar tego dostałem meila życzącego miłego pobytu.
Nie wiem jak u Was ,ale u mnie po wpisaniu danych rezerwacji w tej drugiej tabelce wyświetla się koszt rezerwacji TOTAL 108 EUR
 PM off  

#39 PostWysłany: 12 Lip 2016 16:38 

niebieski
@andrzejdz najlepiej chyba się tam zarejestrować, mi bez rejestracji nie chciało wyszukiwać rezerwacji albo wywalało komunikat, że zmiana nie jest możliwa...
zarejestruj się podając maila, na który robiłeś rezerwację, po aktywacji konta powinieneś mieć rezerwację przypisaną do swojego konta i tam będzie przycisk do jej anulowania
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 12 Lip 2016 16:53 

Anulowane tym sposobem. Co dziwne,tam na widocznej rezerwacji cena była bez zaznaczonej waluty a meil z anulacją przyszedł że było to 108 czk
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości