Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Brazylia - Paragwaj
#1 PostWysłany: 10 Gru 2020 13:25 

Loty: 199
Kilometry: 289 509
niebieski
Jak najtaniej dostac się z Brazyli do Paragwaju?
Bede 1 raz leciał do Brazylii i mam w planie Paragwaj, Chile, Peru, Ekwador.
Wiem, że są loty za 110€ do Asunción. Ale czy jest cos innego, tansza opcja?

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Abcn, 10 Gru 2020 15:42, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

Zimowy relaks na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel w Pafos z wyżywieniem za 1719 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel w Pafos z wyżywieniem za 1719 PLN
Relaks w Turcji 😎 All inclusive w 4* hotelu z prywatną plażą za 2370 PLN Relaks w Turcji 😎 All inclusive w 4* hotelu z prywatną plażą za 2370 PLN
#2 PostWysłany: 10 Gru 2020 13:29 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Samolot do Foz do Iguaçu, przekraczanie granicy i autobusem do Asuncion
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Wrz 2025 12:49 
Awatar użytkownika

złoty
Przekraczanie granicy przebiega błyskawicznie. Idziesz chodnikiem wzdłuż jezdni pomijając migracyjny - pieczątki nie dostajesz. Wiele osób tak przechodzi, ja również tak zrobiłem.

#4 PostWysłany: 14 Wrz 2025 18:41 
Awatar użytkownika

HON fly4free
A ja pieczątkę mam.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Wrz 2025 20:16 

26 grudnia o 00:20 lądujemy w Foz de Iguasu. W związku z tym mam pytania:
- jak o tej porze dostać się do centrum nie wpadając w ręce "mafi" taksówkarskiej,
- czy ktoś się orientuje (albo będzie i przypadkiem się dowie :) ) jak w tym dniu może wyglądać obłożenie na wodospadach - chcemy w dwie osoby zobaczyć obydwa jednego dnia i nie wiemy czy kupować z wyprzedzeniem zakładając, że komunikacja autobusowa zadziała, czy też na spokojnie kupować w kasie przed wejściem?
- Ktoś się orientuje jakie ta są koszty Ubera?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Wrz 2025 20:23 

Loty: 26
Kilometry: 67 603
srebrny
Ubera możesz sobie sam koszt sprawdzić, możesz sobie w apce zasymulować przejazd. Odnośnie ladowania wieczorem i transportu, to spokojnie można zamówić ubera. Sami lądowaliśmy podobnie i bez problemu uber przyjechal.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Wrz 2025 03:01 

srebrny
bim-bam napisał(a):
Przekraczanie granicy przebiega błyskawicznie. Idziesz chodnikiem wzdłuż jezdni pomijając migracyjny - pieczątki nie dostajesz. Wiele osób tak przechodzi, ja również tak zrobiłem.

Jak rozmawiałem ze strażnikiem, to mówił że jeśli wracam do Brazylii tego samego dnia to bez wchodzenia "po pieczątkę", ale jeśli na dłużej, albo mam zamiar jechać do innego kraju to już tak.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość