Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 25 Lut 2025 21:57 

Wchodzi w fajnej cenie bezpośrednio na stronie bravofly.dk, chociaż pierwszy raz weszłam z przekierowania ze skyscanera.
Właśnie widzę, że czasem odrzucało płatność, albo naliczało dodatkowe opłaty, ale mam taki sprytny plan, że zapłacę kartą, na której będzie tylko odliczona kwota
 Profil Relacje PM off
ted07 lubi ten post.

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#82 PostWysłany: 25 Lut 2025 22:02 

srebrny
@magdasx dodatkowych opłat nie nalicza o ile nie zaakceptujesz ich, ale po wpisaniu numeru karty cena może się zmienić, gdy np. jest zniżka za płatność kartą Visa, a podasz kartę Mastercard. Więc po wpisaniu numeru karty po prostu upewnij się, że cena się nie zmieniła
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 25 Lut 2025 22:08 

Dzięki za podpowiedz:) Przeglądając szczegóły ceny jest faktycznie zniżka za płatność duńską kartą VISA , ale to tylko jakieś 30 koron, a prawie 400 koron jest oznaczone po prostu jako rabat
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 26 Lut 2025 03:07 

srebrny
@magdasx karta nie musi być koniecznie duńska, zadziała także zagraniczna Visa do zniżki. Ważne by typ się zgadzał - kredytowa, debetowa lub prepaid
 Profil Relacje PM off
ted07 lubi ten post.

#85 PostWysłany: 25 Mar 2025 14:51 

niebieski
Hejo,
czy ktoś wie jak długo trwa w lastminute.com przetwarzanie biletu? Chodzi o zwykłą krajówkę z PIA w Pakistanie, już drugi dzień czekam na potwierdzenie :evil:
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 25 Mar 2025 14:56 

srebrny
@Bulusia kilka-kilkanaście minut w przypadku moich rezerwacji zawsze to trwało, natomiast PIA nie leciałem
 Profil Relacje PM off
Bulusia uważa post za pomocny.

#87 PostWysłany: 25 Mar 2025 16:12 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@Bulusia tak bywa z tym OTA i z niektórymi innymi i nie polecam kupować jeszcze raz dopóki nie będzie jasne czy jest wystawiony bilet czy zwrot pieniędzy. A może to trwać wg nich do 72h. Ich wsparcie na czacie jest tragiczne i w zasadzie nic nie może poza przekazaniem sprawy wyżej, ale w tym wypadku prędzej odpiszą żeby czekać nawet tydzień niż eskalują.

Nie powiem, zdarzały im się piękne gesty, ale ostatnio nic dobrego o nich powiedzieć nie mogę. Zlikwidowali wsparcie telefoniczne, przez telefon tylko nowe rezerwacje. Piszę konkretnie o Lastminute UK ale np. IE to jest to samo tylko płatności w €.
 Profil Relacje PM off
Bulusia uważa post za pomocny.

#88 PostWysłany: 26 Mar 2025 08:22 

niebieski
Trzeciego dnia lastminute zmartwychwstał i bilet potwierdził. Masakra co za badziewie....
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 04 Cze 2025 13:54 

Polska strona i oferta lastminute.com to czysty SCAM! Oferty ktore nie moga byc zrealizowane, bo hotel nie ma wolnych pokoi. A potem sie bujasz kilka miesiecy zeby dostac zwrot zaplaconych pieniedzy (i to nie z dobrej woli z ich strony, ale przez chargeback).
Omijac szerokim lukiem i zglaszac zawsze jako SCAM.
 Profil Relacje PM off
onufry_z lubi ten post.

#90 PostWysłany: 28 Lip 2025 11:19 

Zarezerowaliśmy lot i hotel do Aten na początku września. Okazało się, że niemogę dostać urlopu i trzeba było zmienić termin. lastminute wprowadza dodatkowe opłąty za usługę zminę daty rezerwacji lub za rezygnację z usługi. Do terminu wylotu mamy jueszcze ponad 1 miesiąc,a oni odpisali, że już nic nie można zrobić. Chcieliśmy jednak cofnąć rezerwację żeby nie stracić kasy to też już nic nie można zrobić. Rozumiem jak całą sprawę byśmy robili na dwa lub jeden tydzień przed startem pobytu ale 5 tygodni. Muszę jeszcze zadzwoinić bezpośrednio do lini lotyniczych i do hotelu bo czuję że robią nas w banbuko. Nie polecam firmy nie jest prokonumencka.
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 28 Lip 2025 11:24 
Awatar użytkownika

Loty: 128
Kilometry: 82 783
srebrny
Cóż, chyba dopiero zaczynasz przygodę z rezerwacjami, darmowe zmiany i zwroty to rzadkość, niezależnie gdzie bookujesz - czy to przez OTA czy bezpośrednio u linii lotniczych.
elwirka lubi ten post.

#92 PostWysłany: 28 Lip 2025 11:25 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

A co piszą warunki które potwierdziłeś?

Co do linia i hotelu, powiedzą ci ze masz sie skontaktowac z OTA
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 28 Lip 2025 11:55 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Do tego służą ubezpieczenia, aby zabezpieczyć się przed takimi przypadkami.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#94 PostWysłany: 26 Sie 2025 11:30 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Są już tak antykonsumencccy że przechodzą samych siebie. Od wczoraj nie mogę zalogować na konto. Po wpisaniu loginu i hasła wyświetla info że na maila przyjdzie link do zalogowania. Po mailu z linkiem nie ma śladu, spam sprawdzany. W apce to samo.
Z nikąd żadnej pomocy bo chat dostępny jest dopiero po zalogowaniu.

Czy telefon z wikiposta z tego tematu lastminute-com,81,56787&start=60 działa? Musiałbym wykupić dzwonienie w Viber, a wydaje mi się że nie mają już wsparcia telefonicznego.
 Profil Relacje PM off
Raphael uważa post za pomocny.

#95 PostWysłany: 26 Sie 2025 12:01 

złoty
@onufry_z
Numer działa.
Z poziomu https://pl.lastminute.com/help/contact-us też się otwiera chat.
 Profil Relacje PM off
onufry_z lubi ten post.
onufry_z uważa post za pomocny.

#96 PostWysłany: 26 Sie 2025 12:18 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Więc zostaje płatne dzwonienie. @Chupacabra Ale nie jest przypadkiem tak że ten telefon jest od jakiegoś czasu tylko do robienia rezerwacji a nie do ogólnego wsparcia?
Z chatu nici bo na tą chwilę nie mam rezerwacji, chciałem wykorzystać voucher. Nie mam też maili ze starymi rezerwacjami, żeby podać nr chociaż jednej, a na chacie jest tak:

Załączniki:
IMG_2025-08-26-121322.png
IMG_2025-08-26-121322.png [ 218.95 KiB | Obejrzany 426 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 26 Sie 2025 12:42 

złoty
@onufry_z Z moim abonamentem, Mogę dzwonić do UK za darmo, wykręciłem ten numer i system zapytał o nr. rezerwacji, wklepałem 0# i chyba jeszcze raz 0 i usłyszałem komunikat, że mnie łączy z konsultantem... Nie czekałem na połączenie.
 Profil Relacje PM off
onufry_z lubi ten post.
onufry_z uważa post za pomocny.

#98 PostWysłany: 17 Paź 2025 12:14 

złoty
lastminute.com - anulowany lot airasia, brak chęci zwrotu ze strony lastminute, wszelkie prośby/próby zbywane. Ostatecznie zdecydowałem się na chargeback - po rozpoczęciu procedury, lastminute odmawiał udzielenia jakichkolwiek informacji ws. zwrotu do momentu wycofania przeze mnie "bank dispute".

Generalnie nie polecam, dawno nie miałem aż tak negatywnego doświadczenia z jakimś OTA, a było tego sporo.

Gdyby ktoś kiedyś do czegoś potrzebował, mają mail na który można pisać (kazali mi na niego przesłać potwierdzenie wycofania "bank dispute", czego oczywiście nie zrobiłem): customercare@lastminute.com

Z tych ciekawszych zaliczone: Mikronezja, Syria, Liban, Izrael, Kosowo, Laponia, Hawaje, Kazachstan, Guam, Wietnam, Filipiny, Svalbard
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 98 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość