Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Wrz 2014 21:09 
Awatar użytkownika

Loty: 585
Kilometry: 1 075 549
niebieski
Pisałem już wcześniej, że zakupiłem bilety na trasie Santa Cruz - La Paz (Boliwia) przez Tripsta, które je dwukrotnie anulowała.
Bo jak napisała pani w wyjaśnieniu biletów nie mogą sprzedać bo nie maja umowy z linią. Było to już miesiąc temu, a bilety dalej są dostępne! .

Zakupilem zatem, jak mi poradziła kobieta na stronce linii Aerocon (Boliwia) Dostałem nawet potwierdzenie z nr rezerwacji (jak z Tripsta) tyle że nie sciągnięto mi kasy z karty, a minął już tydzień. Na e-maila nikt nie raczy odpowiedzieć.

Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym przewoźnikiem ? Nie chciałbym się dowiedzieć na lotnisku że lotu nie ma :-(

Image

https://mojeflagi.blogspot.com/
Wesprzyj mnie w chorobie swoim podatkiem - KRS 0000396361, cel szczegółowy 1,5% podatku: 0787176 Krzysztof
 Profil Relacje PM off  

Lato w Turcji z all inclusive 🌊☀️ 4* hotel Grand Viking za 2529 PLN Lato w Turcji z all inclusive 🌊☀️ 4* hotel Grand Viking za 2529 PLN
Przygoda czeka! 🐪🛕 Kair, Sri Lanka i Malediwy w jednej podróży za 2879 PLN 🍹⛵ Przygoda czeka! 🐪🛕 Kair, Sri Lanka i Malediwy w jednej podróży za 2879 PLN 🍹⛵
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości