Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Sie 2012 07:07 

Witam!
Z moim cudownym pechem stalo sie najgorsze,czyli tak jak w temacie,zgubilem numer rezerwacji w Wizzie.
Czy jest jakis sposob na odzyskanie go ? Nie pamietam hasla do myWizz a gdy wykonuje przypomnienie hasla,zaden email do mnie nie dochodzi (
probowalem juz kilka razy,i zaden mejl z haslem nie doszedl)

Co w tej sytuacji moge zrobic?
W srode mam wylot i chcialem zrobic odprawe i wydrukowac karte pokladowa,ale teraz nie wiem co robic?
 Profil Relacje PM off  

Leć do Miami za jedyne 1578 PLN 🌤️⛱️ Idealnie, bo w okresie jesień-zima ✈️😎 Leć do Miami za jedyne 1578 PLN 🌤️⛱️ Idealnie, bo w okresie jesień-zima ✈️😎
Tydzień na rajskiej Dżerbie 🌴🏊‍♂️ 4* hotel z all inclusive za 1788 PLN Tydzień na rajskiej Dżerbie 🌴🏊‍♂️ 4* hotel z all inclusive za 1788 PLN
#2 PostWysłany: 27 Sie 2012 07:24 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
Wydaje się najprostszym rozwiązaniem zadzwonić na infolinię i zapytać o nr rezerwacji. Chociaż niestety infolinia droga, 4,26zł/min.

#3 PostWysłany: 27 Sie 2012 07:48 

niebieski
Sprawdz czy w spamie nie masz maili. Wizz zazwyczaj wysyla maila z przypomnieniem o podrozy, rowniez takiego powinienes dostac. Jesli nie ma dzwon na infolinie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Sie 2012 08:40 

Nic w spamie nie bylo. A kiedy przysylaja to przypomnienie ? Bo jak na razie nic nie dostalem,a wylot jest w ta srode.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Sie 2012 08:52 
Moderator forum

Dronitto napisał(a):
Nic w spamie nie bylo. A kiedy przysylaja to przypomnienie ? Bo jak na razie nic nie dostalem,a wylot jest w ta srode.

mi np przysłali na 2 dni przed lotem,
zatem może dziś dostaniesz

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Sie 2012 09:08 

Loty: 89
Kilometry: 200 016
Dronitto napisał(a):
zaden email do mnie nie dochodzi

Jesteś pewien, że nie masz innego konta, którego użyłeś do założenia wizz? Jeśli tylko podałeś właściwie swoje konto, wizz zawsze przysyła email rezerwacyjny i przypominający.
Jak już radzono-pozostaje telefon do wizz.

Czy pierwszy raz lecisz? Jeśli tak, obstawiam źle wpisane konto email przy rejestracji.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Sie 2012 09:51 

Sprawa juz zalatwiona,uratowal mnie mucha,z forum,ktory mi pomogl w rezerwacji biletu i mial kod na wyciagu z karty. Wielkie dzieki!
Taka rada dla reszty,zapisujcie kod gdzie tylko sie da! :D
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 27 Sie 2012 10:54 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
Dronitto napisał(a):
Taka rada dla reszty,zapisujcie kod gdzie tylko sie da! :D

Eee tam, wszystko jest w panelu WIZZa, ew. na mailu. ;) Nie ma potrzeby jeszcze sobie komplikować i czasu zabierać pierdołami ;)

#9 PostWysłany: 18 Cze 2014 15:10 
Awatar użytkownika

Loty: 601
Kilometry: 686 519
niebieski
Jest w panelu, jeśli się przez panel rezerwowało. Gorzej, gdy np. zrobiło się literówkę w mailu, a kodu się nie ma...
Ktoś przerabiał taki przypadek?

#10 PostWysłany: 18 Cze 2014 15:28 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 464 968
niebieski
Sprawdź sobie wyciag na karcie, która płaciłeś za rezerwację, będziesz miał pozycję podobną do WIZZ AIR 920WZZXXXXXX BUDAPEST HU, gdzie XXXXXX to Twój numer rezerwacji.
virtus lubi ten post.

#11 PostWysłany: 23 Cze 2014 01:17 

virtus napisał(a):
Jest w panelu, jeśli się przez panel rezerwowało. Gorzej, gdy np. zrobiło się literówkę w mailu, a kodu się nie ma...
Ktoś przerabiał taki przypadek?

Po to właśnie w formularzach proszą o podanie maila dwa razy :) Ale najlepiej nie zamykać podsumowania rezerwacji do momentu otrzymania maila, ewentualnie printscreen :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 23 Cze 2014 01:22 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Czemu się bawicie w archeologów? Ten wątek ma 2 lata!
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 08 Mar 2015 03:19 

Nie mam dostępu do konta myWizz. Nie zapisałem kodu potwierdzenia, pieniądze za bilet póki co zablokowane na koncie w banku.

Mam pytanie do osób które w ostatnim czasie płaciły za bilet WizzAir kartą debetową- czy na 100% kod potwierdzenia będzie widoczny na wyciągu z banku, czy jedynym rozwiązaniem jest infolinia Wizzair'a?

:oops: :oops:
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 08 Mar 2015 03:36 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 385
Kilometry: 548 672
Mogę sobie wyobrazić bank, gdzie to nie będzie widoczne, jednak we wszystkich moich bankach szczegóły transakcji wyglądają tak:

WIZZ AIR 920WZZxxxxxx, BUDAPEST, HU

gdzie xxxxxx to znaki reprezentujące Twój numer rezerwacji.
 Profil Relacje PM off
globtroter_ger uważa post za pomocny.

#15 PostWysłany: 08 Mar 2015 03:39 

niebieski
Tak, będzie widoczny. Dlaczego nie możesz odzyskać dostępu do swojego konta Wizz?
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 08 Mar 2015 03:45 

Chodzi mi konkretnie o ING Bank Śląski? Czy w przypadku tego banku na wyciągu będzie to widoczne?

Wpisuje e-mail który podałem " wiadomość została wysłana" po czym nic do mnie nie dochodzi.. Ani potwierdzenie rezerwacji ani reset hasła.. sprawdzałem folder spamu... nie ma.. przepadło.. Lot za trochę więcej niż 2 tygodnie.
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 08 Mar 2015 04:09 

niebieski
Po zaksięgowaniu transakcji powinieneś mieć to widoczne w historii w formie jaką podał Roku. Możesz jeszcze zadzwonić na normalny numer Wizz - 22 307 51 35. To jest numer na jaki się do Wizz dzwoni jak zmienią coś w rezerwacji. Możesz powiedzieć, że dostałeś maila z informacją, o zmianie swojego lotu ale nie pamiętasz numeru rezerwacji. Oni Ci wtedy sprawdzą ten kod rezerwacji. Tylko nie mów prawdy, bo wtedy odeślą Cię na płatną infolinię i nie będą chcieli z Tobą gadać.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 10 Mar 2015 00:00 

Dziś dzwoniłem pod numer podany przez @kendi- Faktycznie literówka w adresie mailowym.. Pani bardzo miła poprawiła adres i dostałem maila z kodem :D Czas rozmowy około 12:30 minuty, koszt... 0,00zł ( poszło z abonamentu 8-) ) Jeszcze raz dzięki @kendi ;)

Dziś wieczorem transakcja się zaksięgowała ujawniając tym samym poszukiwany kod :D Dziękuję @Roku :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości