Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 30 Wrz 2013 22:40 

Dzisiaj dostałam meila o odwołaniu lotu z krakowa do girony 23 i 26 listopad :(. Napisali, że mam dwie opcje, albo wypełnić formularz i w przeciagu 14 dni zwrócą pieniądze albo skontaktować się z biurem rezerwacji (5 zł/min) i zmienić lot (pewnie maksymalnie do 6 listopada)
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN
Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN
#22 PostWysłany: 30 Wrz 2013 22:47 

Widocznie wszystkim napisali że loty odwołane bo i ja dostałem. Kto ma maila żeby nie płacić za zmianę więcej niż za bilet?
Ludzie musi być jakieś inne wyjście niż ta ich infolinia.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 01 Paź 2013 09:54 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Formularz kontaktowy? Fax?
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 01 Paź 2013 10:07 

ania20bn napisał(a):
Dzisiaj dostałam meila o odwołaniu lotu z krakowa do girony 23 i 26 listopad :(. Napisali, że mam dwie opcje, albo wypełnić formularz i w przeciagu 14 dni zwrócą pieniądze albo skontaktować się z biurem rezerwacji (5 zł/min) i zmienić lot (pewnie maksymalnie do 6 listopada)

Ryanair Customer Standards
Corporate Head Office
Dublin Airport
Co Dublin
Ireland
Fax +353 1 8121213
nr.tel. 703-303-033 2,08 zł brutto/minuta
 PM off  

#25 PostWysłany: 01 Paź 2013 10:47 
Awatar użytkownika

Loty: 601
Kilometry: 686 519
niebieski
jacek0510 napisał(a):
Widocznie wszystkim napisali że loty odwołane bo i ja dostałem. Kto ma maila żeby nie płacić za zmianę więcej niż za bilet?
Ludzie musi być jakieś inne wyjście niż ta ich infolinia.

Odpowiedziałem im na maila, którego przesłali w mailu z anulowaniem. Podają tam, że "Brak odpowiedzi z Pana/i strony na ten email, spowoduje automatyczne skasowanie w/w rezerwacji i zwrot pieniędzy w ciągu 21 dni pracujących."
Pewnie to nie przyniesie efektu, ale próbować warto. Wątpię, by znaleźli cokolwiek alternatywnego dla tego odwołanego lotu w ich siatce połączeń. Prośbę im wysłałem, czekam co zaproponują :D

#26 PostWysłany: 01 Paź 2013 17:02 

Zbanowany
A co jak ktoś ma opłacony hotel? Lub powrót inną linią?
Da radę ugrać jakiś zwrot kosztów?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 01 Paź 2013 17:08 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
damjaneiro napisał(a):
A co jak ktoś ma opłacony hotel? Lub powrót inną linią?
Da radę ugrać jakiś zwrot kosztów?

nie

#28 PostWysłany: 03 Paź 2013 12:02 

No i jest ktoś kto dostał jakąkolwiek odpowiedź na maila o odwołanym locie bądź udało mu się przełożyć lot na jakiś wcześniejszy termin?
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 03 Paź 2013 14:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Hmm fakt, ze znowu widze w systemie rezerwacyjnym mozliwosc bookowania biletow na trasie Lodz-Edinburgh ( w listopadzie, grudniu) mozna uznac ze trasa nie zostanie zawieszona ??
www.okruszek.org.pl
www.pustamiska.pl
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości