Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Pocztówki booking :arrow: pocztowka-od-booking-com,81,134957

numer telefonu do obsługi booking.com: 22 3060857

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6258 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 313  Następna
Autor Wiadomość
#3041 PostWysłany: 20 Mar 2018 15:42 

Ty i Booking musicie poczekać, aż łaskawie hotelarz odpowie co on na to w sprawie życzenia specjalnego

Tyle, jest tego masa przy skali działania tego pośrednika, do tego zapewne teraz co drugi to Genius i ma życzenie
 PM off  

Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎 Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎
Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN
#3042 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:14 

srebrny
@jacek96
Cytuj:
bo są osoby nieodpowiedzialne, ktore nie potrafią obchodzić się z wiedzą poloficjalną i zaraz denuncjują z niskich pobudek inne osoby, ktore są pomocne ogółowi naszej społeczności

Niestety, ale piszesz głupoty. To nie była pomoc, to były wypowiedzi (ciach) aroganckiej osoby.
Autor emaila postąpił bardzo odpowiedzialnie i miał do tego pełne prawo.
A poza tym sam @bookingExpert przecież prosił o poinformowanie pracodawcy o swoim postępowaniu:

Cytuj:
zgłoś mojemu pracodawcy, że wykorzystuję logo B.com. Będziemy mieli z ciebie w pracy taki sam ubaw jak z wszystkich tych, którzy chcą rozmawiać z naszymi "kierownikami"

Szkoda, ze nie pochwalił się, jaki miał z tego ubaw...

Ostatnio edytowany przez Washington, 20 Mar 2018 21:07, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
Biko uważa post za pomocny.

#3043 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:20 

srebrny
Sorry @boots ale to Ty piszesz głupoty.
Dla ciebie to były przechwałki, a dla innych interesujące informacje.
A zdania, że donosiciel ma prawo donosić na innego użytkownika forum i jeszcze zachowuje się wtedy odpowiedzialnie, to nie skomentuje, bo byłaby to b.niemiła odpowiedz.
Czekam na takie złote myśli za telefony do przewoźników przy EF :roll: :shock:
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#3044 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:31 

srebrny
Cytuj:
donosiciel ma prawo donosić na innego użytkownika forum i jeszcze zachowuje się wtedy odpowiedzialnie,

Tak, bardzo odpowiedzialnie. Ty nie reagujesz, jak widzisz, że ktoś prawdopodobnie kogoś okrada?
Ty nie upewniasz się u źródła, czy kontrowersyjne - a ważne dla Ciebie - informacje, podawane przez osobę podającą się za pracownika jakiejś firmy, są faktycznie prawdziwe i rzetelne?
 Profil Relacje PM off
Biko lubi ten post.
Biko uważa post za pomocny.

#3045 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:37 

o jakim złodziejstwie mowa w przypadku wymyślenia sobie nazwy użytkownika bookingExpert z wolna tłumacząc "ekspert rezerwacji" :?: :!:, :lol:
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3046 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:43 
Awatar użytkownika

Loty: 60
Kilometry: 76 028
niebieski
Raczej o wykorzystanie znaku towarowego mu chodziło.
 Profil Relacje PM off  

#3047 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:44 

Ja tam nigdzie nie widzę Booking.com
 PM off  

#3048 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:46 

srebrny
boots napisał(a):
Cytuj:
donosiciel ma prawo donosić na innego użytkownika forum i jeszcze zachowuje się wtedy odpowiedzialnie,

Tak, bardzo odpowiedzialnie. Ty nie reagujesz, jak widzisz, że ktoś prawdopodobnie kogoś okrada?
Ty nie upewniasz się u źródła, czy kontrowersyjne - a ważne dla Ciebie - informacje, podawane przez osobę podającą się za pracownika jakiejś firmy, są faktycznie prawdziwe i rzetelne?

Nie, ja nie reaguję. Za to Ty oprócz tego, że nie reagujesz, to jeszcze jesteś hipokrytą, gdyż o wielu przypadkach "okradania" przedsiębiorców przez forumowiczów wiesz i tego nie zglasżasz odpowiednim służbom, oraz poszkodowanym.
A może się mylę i zgłaszasz?!
EOT, gdyż ze względu na krótką znajomość i wspólną "małą ojczyznę" nie chcę ciągnąć z Tobą polemiki.
 Profil Relacje PM off  

#3049 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:47 

srebrny
@gorny77
Już nie widzisz. A przedtem? Jak myślisz, z jakiego powodu zniknął - bo sprawił ubaw?

Cytuj:
zgłoś mojemu pracodawcy, że wykorzystuję logo B.com. Będziemy mieli z ciebie w pracy taki sam ubaw jak z wszystkich tych, którzy chcą rozmawiać z naszymi "kierownikami"

@jacek96
Cytuj:
Nie, ja nie reaguję.

A ja reaguję. Ale fakt, nie wchodźmy w polemikę. ;-)
 Profil Relacje PM off  

#3050 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:49 

srebrny
@jacek96 Nie denerwuj się,nikt tu nie popiera stricte donosicielstwa.Użytkownik expert zarejestrował się jako lojalny pracownik Booking.com ,by bronić dobrego wizerunku firmy ,przy okazji wyszło jak wyszło.To nie była taka zero jedynkowa sytuacja.Były chwile,gdy miałam wrażenie,że o pewnych sprawach już w dziale TS należało by dyskutować. ;) Tu wystąpiła niestety sprzeczność interesów- lojalność wobec firmy i użytkowników.Pewnych rzeczy, jak doświadczenie wskazuje nie da się do końca pogodzić i można samemu sobie piwa nawarzyć.Jak to mawiają nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka. ;)
 Profil Relacje PM off  

#3051 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:53 

@boots A nie jest czasem tak, że tu na forum mu to wmówiono i chłopina nie miał wyjścia, by zachować twarz :lol:

Ja co poniektórzy stąd funkcjonują w życiu prywatnym: macie jakiś dowód, iż ma on czy miał w ogóle coś wspólnego z Booking. com i gdzie u niego kiedykolwiek zaistniało to com, by osądzać go o prawnie niecne zamiary
 PM off  

#3052 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:05 

srebrny
Anonymous napisał(a):
macie jakiś dowód, iż ma on czy miał w ogóle coś wspólnego z Booking. com i gdzie u niego kiedykolwiek zaistniało to com, by osądzać go o prawnie niecne zamiary

Jak poczytasz wątek od" narodzin" experta to wystarczy.Wiele informacji wskazuje,że miał i może nadal ma,choć już tego pewna nie jestem ;) Chciał dobrze,ale nie uwzględnił wszystkiego.Ot, samo życie. :)
 Profil Relacje PM off  

#3053 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:08 

Nie kontynuuj @miriam tego tematu, bo do cna się skompromitujesz na równi z kolegą z zacytowanym dzisiaj listem do Booking.com w sprawie bookingExpert :!: :lol:
 PM off  

#3054 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:17 

srebrny
Dziękuję za troskę ;) To wszystko w temacie z mojej strony.
 Profil Relacje PM off  

#3055 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:21 
Awatar użytkownika

srebrny
@gorny77 , (ciach) nie zawracaj głowy... gość miał logo booking.com jako avatar i wprost pisał, że pracuje dla tej firmy, wymieniając nawet nazwę spółki do której przynależy marka. Dlatego trzeba przyznać Ci rację - niewątpliwie nie miał żadnego związku z booking.com... W takich sytuacjach może lepiej nie pisać o kompromitacji.

Pan bookingexpert wniósł do tego miejsca trochę cennych informacji, jednocześnie nie zachował pewnych standardów właściwych dla pracownika firmy. Przyznam szczerze, że to dzięki niemu przestałem śledzić wątek, bo spamował jak internetowy akwizytor jaki to booking jest nieomylny. Trochę to było męczące (tym bardziej, że ja bardzo booking lubię i nie miałem nigdy z nim problemów).

Co do "uprzejmie donoszę" to trudno określić mi swoje stanowisko... Głównie przychodzi mi do głowy, że w pewien sposób sam się o to doprosił - jeżeli ma się swoje racje i poglądy to można artykułować je nieco inaczej niż "naszczałem panu do coli i co mi pan zrobisz?".

Ostatnio edytowany przez Washington, 20 Mar 2018 21:10, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#3056 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:33 

Jak mam nie pisać, jak reaguję tylko na pierdoły tu pisane: - nigdy osobnik ten nie miał profilu oficjalnego przedstawiciela, w tym wypadku Booking.com - nie macie dowodów, że bzdurny list sfrustrowanego forumowicza przyczynił się co czegokolwiek

Pupy czy tym podobne, bo ktoś kiedyś do siebie przybrał słowo "janusz" :D

Też nie kontynuuję, nie ma sensu
 PM off  

#3057 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:42 
Awatar użytkownika

srebrny
Za januszy się nie gniewam, bo to nie było do mnie, a napisałem, że (ciach) męczysz nas swoimi wypowiedziami bo tak jest - jest wiele przesłanek, które wskazują, że gość pracuje (a może pracował... :lol: ) dla bookingu, a Ty chyba udajesz, że nic takiego nie miało miejsca i rzucasz do innych o kompromitacji, choć nie do końca wiadomo co chcesz przez to osiągnąć?

PS - sprawa zaczęła się od zapytania, czy dany użytkownik przypadkiem bezprawnie nie posługuje się logo firmy, skoro nie jest jej oficjalnym przedstawicielem. Użytkownik odpowiedział, że owszem, nie jest, ale logo może sobie używać, bo tak. Ktoś troskliwy powiedział "sprawdzam". I o co cała afera?

Ostatnio edytowany przez Washington, 20 Mar 2018 21:13, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

#3058 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:51 

niebieski
ghostwriter napisał(a):
czy dany użytkownik przypadkiem bezprawnie nie posługuje się logo firmy

Ludzie, weźcie Wy na wstrzymanie. Macie za dużo czasu w pracy, czy co? Naprawdę, Wy nie macie innych problemów? CO WAS TO OBCHODZI?!? Przecież to nie Wasza firma, nie Wasze pieniądze, nie Wasza sprawa. Same świętoszki, aureole nad głowami. Ale jak Wam nie chcą uznać oczywistej, błędnej ceny za pokój, to jakoś wtedy sumienie idzie na kołek i rozpoczyna się festiwal marudzenia.
Albo weźcie sobie załóżcie nowy temat i tam linczujcie chłopa i siebie na wzajem.
 Profil Relacje PM off
Elmo Reserve lubi ten post.

#3059 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:59 

niebieski
Mozna sie bylo dowiedziec kuchni, ale uczynni @boots i @biko staneli w obronie nadużywanego loga firmy booking.com, brawo. Dzieki temu wiemy, kto staje w obronie finansow przewoznikow czy ota podczas błędów taryfowych itp. Zysk dla społecznosci bezapelacyjny.

[...]

Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowany przez Roku, 21 Mar 2018 11:33, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3060 PostWysłany: 20 Mar 2018 18:00 
Awatar użytkownika

srebrny
A co do tego tematu ma nieuznanie rezerwacji? Argumentacja z rodzaju "a u Was biją murzynów"... Mi jest to doskonale obojętne, nie uczestniczyłem w tej sprawie, cały spór uważam za godny pożałowania, ale pan bokingexpert był jego równorzędnym kreatorem, więc ani mu nie współczuję, ani mu nie sprzyjam.

Pan gorny77 nie mógł dostrzec, gdzie mowa o booking.com, jednocześnie wszędzie widział kompromitację, więc nieco bardziej szczegółowo przedstawiłem sprawę.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6258 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 313  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości