Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Pocztówki booking :arrow: pocztowka-od-booking-com,81,134957

numer telefonu do obsługi booking.com: 22 3060857

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 316  Następna
Autor Wiadomość
#2041 PostWysłany: 27 Maj 2017 09:05 
Booking.com - opinie,problemy i doświadczenia" />

Korzystam z Booking.com jakieś pięć, może sześć lat. Z tego co pamiętam, zawsze istniała możliwość edycji nazwiska gościa.
 Profil Relacje PM off  

💥CO ZA CENA💥 Loty na Sycylię dla wszystkich od 128 PLN 😱 🌴 💥CO ZA CENA💥 Loty na Sycylię dla wszystkich od 128 PLN 😱 🌴
Wiosenny relaks na Majorce 🌴 Urlop w 4* hotelu z wyżywieniem na tydzień za 1988 PLN🇪🇸😎 Wiosenny relaks na Majorce 🌴 Urlop w 4* hotelu z wyżywieniem na tydzień za 1988 PLN🇪🇸😎
#2042 PostWysłany: 28 Maj 2017 23:57 

Loty: 315
Kilometry: 695 579
Jak jest z odwołaniem rezerwacji której nie można bezpłatnie odwołać? Jestem zmuszony taka odwołać z niezależnych przyczyn. Kartę płatniczą podałem
podczas rezerwacji na booking, ale to jest karta na której nie ma pieniędzy i nic nie zostało zablokowane. Jak odwołam rezerwacje jakie mogą być konsekwencje?
 Profil Relacje PM off  

#2043 PostWysłany: 29 Maj 2017 00:05 

srebrny
Mogą dochodzić należnej kwoty.Więc lepiej przed anulacją poproś za pośrednictwem booking.com lub bezpośrednio kontaktuj się z hotelem w sprawie możliwości bezkosztowej rezygnacji i podaj nieprzewidziane okoliczności jako przyczynę.
 Profil Relacje PM off  

#2044 PostWysłany: 29 Maj 2017 11:36 
Booking.com- jak odebrać klucze do obiektu?" />

Cześć,
mam problem i nie bardzo wiem jak go rozwiązać. Mam rezerwację mieszkania na Booking.com, opłaconą z góry kk. Ponieważ lądujemy późnym wieczorem napisałam trzy wiadomości do właściciela obiektu ( przez formularz na stronie bookinga),a wobec braku odzewu dzwonię i piszę na numer tel.podany bezpośrednio na stronie ( skontaktuj się z właścicielem czy jakoś tak). Wyjazd już za chwilę, a odzewu brak i zaczynam się mocno stresować czy będziemy mieli gdzie spać. Powinnam się kontaktować bezpośrednio z bookingiem? proszę o radę bardziej zaprawionych w bojach podróżników :)
 Profil Relacje PM off  

#2045 PostWysłany: 29 Maj 2017 11:38 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika
Booking.com- jak odebrać klucze do obiektu?" />

Skontaktować się z bookingiem?
 Profil Relacje PM off  

#2046 PostWysłany: 29 Maj 2017 12:04 

Niestety Booking wskórał niewiele więcej- właściciel nie odbiera telefonu również od nich, więc zgodnie z sugestią Pana z infolini pozostaje mieć nadzieję, że właściciel się ocknie i odpisze/oddzwoni. Jeśli nie mam zadzwonić do Booking ponownie dobę przed przyjazdem- gdyby ( tfu tfu) jednak właściciel nie dał znaku życia, to co dalej? Mam szukać równolegle jakiejś miejscówki? Czekać?
 Profil Relacje PM off  

#2047 PostWysłany: 29 Maj 2017 12:06 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

A telefon do właściciela nie ma w rezerwacji?
 Profil Relacje PM off  

#2048 PostWysłany: 29 Maj 2017 12:10 

Jest, oczywiście że jest- tyle tylko, że nikt go nie odbiera :) Podczas mojej rozmowy z konsultantem Bookinga tenże pan również próbował się z właścicielem skontaktować telefonicznie i poległ. Stąd moje pytanie co czynić dalej- szukać innej miejscówki ( ceny na już masakrują) czy w razie czego martwić się będzie Booking, nie ja?

Ostatnio edytowany przez Zeus, 29 Maj 2017 12:13, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#2049 PostWysłany: 29 Maj 2017 12:27 

srebrny
jesli w ofercie check in byl tylko w okreslonych godzinach i nie potwierdzili mozliwosci pozniejszego, to z ich punktu widzenia wszystko jest ok. mozliwe ze maja nieaktualny nr telefonu, kilka razy tak mialem, przeszukaj internet, moze maja jakas strone..
 Profil Relacje PM off  

#2050 PostWysłany: 29 Maj 2017 12:33 

W ofercie było napisane żeby poinformować obiekt o godzinie przyjazdu. W mailu potwierdzającym rezerwację napisali jeszcze, że check-in możliwy jest od konkretnej godziny( bodajże 13:30) + ponownie poprosili o informację na temat godziny przyjazdu, żeby była pewność, że ktoś otworzy drzwi. To prywatne mieszkanie, nie hotel więc w internetach nie ma żadnych innych namiarów na ten obiekt. No nic, poczekam do jutra i będę dzwonić do bookinga. Dziękuję za wszystkie rady!
 Profil Relacje PM off  

#2051 PostWysłany: 29 Maj 2017 12:35 

srebrny
moze sa na airbnb?
 Profil Relacje PM off  

#2052 PostWysłany: 29 Maj 2017 12:35 

niebieski
To jest największa wada booking.com - brak możliwości kontaktu z obiektem przed dokonaniem rezerwacji. Choćby w celu ustalenia, czy przyjmą nas po podanych godzinach zameldowania.
 Profil Relacje PM off
Kardasz lubi ten post.

#2053 PostWysłany: 29 Maj 2017 15:51 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@‌d-t-x‌
Że co?! Ukrywają swoje namiary? Przecież masz położenie, adres, nazwę... czego jeszcze potrzebujesz?
Po co się pchać w jakieś dziwne miejsca...?
2 ludzi lubi ten post.

#2054 PostWysłany: 29 Maj 2017 15:59 

niebieski
Potrzebuję tylko maila, żeby zapytać, czy jeśli dotrę do hotelu po za godzinami zameldowania, przyjmą mnie. Nie muszę mieć ochoty na przeprowadzanie śledztwa.
Nie rozumiem drugiej części wypowiedzi (tej o pchaniu się w dziwne miejsca).
 Profil Relacje PM off  

#2055 PostWysłany: 29 Maj 2017 16:10 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@‌d-t-x‌
Booking jest zwykle jednym ze wielu miejsc gdzie obiekt się oferuje. Jeśli nie można ustalić bezpośredniego kontaktu z danym obiektem to ja bym tam nie jechał, bo bałbym się, że na miejscu bym znalazł dziurę w ziemi.

#2056 PostWysłany: 29 Maj 2017 16:15 

niebieski
Daj spokój, nie wyolbrzymiaj problemów. Chyba wystarczająco jasno napisałem, co chciałem przekazać. Mailowy kontakt z hotelem jest możliwy dopiero po dokonaniu rezerwacji. I tylko o to mi chodziło. Cała reszta mi się podoba.
 Profil Relacje PM off  

#2057 PostWysłany: 02 Cze 2017 11:14 

Prawda, można wygooglać sobie stronę obiektu i napisać bezpośrednio maila, ale opcja "wyślij wiadomość" byłaby miłą funkcjonalnością. Obawiam się jednak, że wtedy obiekty byłyby zasypywane mailami "a czy jest to, a czy jest tamto, czy tak, czy siak" i to jest główny powód, przez który nie można tak robić.
 Profil Relacje PM off  

#2058 PostWysłany: 03 Cze 2017 09:52 
Awatar użytkownika

Loty: 36
Kilometry: 64 407
A ja myślę, że głównym powodem jest odpowiedź obiektu: "To zarezerwujemy panu bezpośrednio a nie przez booking." :D
pemat lubi ten post.

#2059 PostWysłany: 09 Cze 2017 12:51 

Witam Państwo)Proszę pomocy.
Mam od dawno rezerwacje apartamentów do Włoch.Ale otrzymałam na e-mail list,że:
"This relocation is due to renovation work in the apartment .
Pescara City has found an alternative for you:
Pescara Vacanze (this property is at the same address and the same floor of the original apartment)
apartment"

Teraz mam problem,jak skontaktować z Booking. Wysłałam przez "odpowiedz" i formuliaż booking, ale nie mam odpowiedzi od nich.Jak poznać czy dostarczyło moje lista do nich.
Leń kuje że będę bez apartamentów po przylocie))

Może ktoś był w takiej sytuacji? :shock:
Dzięki! :D
 Profil Relacje PM off  

#2060 PostWysłany: 09 Cze 2017 12:59 

Ostrzeżenia: 1
srebrny
Rozumiesz treść otrzymanego emaila?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 316  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość