Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Paź 2016 13:05 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
W dadada.pl 90% rabatu na biografię Bracia Kliczko.

Książkę kupimy za 3,49zł, przy skorzystaniu z dostawy "Paczka w Ruchu" otrzymamy ją za darmo.

przy zamówieniu powyżej 20 zł - książka do wyboru za 1 gr - "Możesz skorzystać z promocji "Wybierz w prezencie książkę za 1 grosz za zapis na newsletter",

i tutaj można sobie wybrać Biografię Kliczko za .....1 gr

"Pierwsza publikowana w Polsce biografia Witalija i Władimira Kliczków. Pochodzący z Ukrainy bracia, będący w centrum zainteresowania całego świata, stanowią swego rodzaju fenomen zarówno w sporcie, jak i w życiu społecznym. Nieczęsto profesjonalny bokser ma jednocześnie atrybuty intelektualne i charyzmę, pozwalające na aktywne zaangażowanie w życie publiczne i polityczne na najwyższym szczeblu. Duża część książki - jak i życia bohaterów - jest poświęcona boksowi, w którym obaj odnieśli olbrzymie sukcesy. Godne uwagi są także rozdziały poświęcone ich działalności społeczno-politycznej. Ma to wyjątkowe znaczenie właśnie teraz, gdy Witalij Kliczko zaznacza wyraźnie swoją obecność na mapie dramatycznych wydarzeń na Ukrainie."

http://dadada.pl/bracia-kliczko-biograf ... 613,c21193

Załączniki:
neymar-o-sobie_okladka.jpg
neymar-o-sobie_okladka.jpg [ 11.52 KiB | Obejrzany 1496 razy ]
bracia-kliczko-biografia_okladka.jpg
bracia-kliczko-biografia_okladka.jpg [ 7.28 KiB | Obejrzany 1496 razy ]

Ostatnio edytowany przez mediolan 21 Paź 2016 14:40, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Loty na słoneczny Cypr 🔥 Bilety do Larnaki od 188 PLN 😍 Loty na słoneczny Cypr 🔥 Bilety do Larnaki od 188 PLN 😍
Ucieknij przed zimą na Maltę 🏖️🏛️ Loty + 3 noce w hotelu z krytym basenem za jedyne 519 PLN ❗️🤩 Ucieknij przed zimą na Maltę 🏖️🏛️ Loty + 3 noce w hotelu z krytym basenem za jedyne 519 PLN ❗️🤩
#2 PostWysłany: 21 Paź 2016 13:29 
Awatar użytkownika

Loty: 46
Kilometry: 73 479
@‌mediolan‌
Wrzuciłem do koszyka obie, cena około 7zł - klikam dalej, potwierdzam i cena końcowa x2 :P czemu tak??
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Paź 2016 13:33 
Awatar użytkownika

Loty: 77
Kilometry: 214 984
Że niby jak to zrobić ? u mnie 6,98 zł ?!

#4 PostWysłany: 21 Paź 2016 13:34 

srebrny
juz zmienili ceny..:-), przed chwila byl kliczko po 3.94
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Paź 2016 13:35 
Awatar użytkownika

Loty: 46
Kilometry: 73 479
No ja miałem przez chwilę taką cenę czyli 90% rabatu, ale jak już przechodziłem do płatności to się zmieniło na 80% :P chyba, że im więcej osób kupuje tym mniejszy rabat? albo taki myk, że jak już ktoś będzie składał zamówienie to machnie ręką bo i tak promocja dobra i w ten sposób da o 7 zł więcej :) trochę nie fair choć i tak cena atrakacyjna i pewnie zamówie - 2 prezenty z głowy na mikołaja :D
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Paź 2016 13:39 

srebrny
tak, tez kliknalem kliczko jak byl po 3.49. dodalem jakas mape, ale przy podsumowaniu zrobilo sie 6.98 i taka jest tez cena teraz na stronie...

mozliwe ze duza klikalnosc uruchomila zmiane ceny
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 21 Paź 2016 13:42 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
wszystko działa...... sam zamówiłem za ponad 20 zł .. i dostałem/ dostanę Neymara za 0,01 zł

pewno było kilka pozycji po 3.49 zł teraz są po 6,98 zł potem będą drożej......
patrzę też na inne pozycje książkowe i też podrożały troszkę

najlepiej zamówić za 20 zł... i wówczas masz do wyboru książkę za 0,01 zł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość