Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Sty 2014 19:12 

Witam,

W piatek lece z Dublina do Paryza liniami Aer Lingus, a potem z Paryza do Tokyo - Air France.

W bilecie elektronicznym ktory otrzymalem od esky.pl nie ma numeru rezerwacji na zaden z tych lotow.

Jak mam wykonac odprawe online? Jesli nie moge tego zrobic, to czy bede musial zaplacic na lotnisku? Ktory numer to numer rezerwacji?

Czy te loty sa laczone czy bede musial odebrac bagaz i zaniesc go na kolejny lot ?

Niestety telefon do esky.pl nie pomogl, wolalbym nie dzwonic znowu, gdyz jestem w Irlandii i dosc sporo to kosztuje.

Ostatnio edytowany przez mashacra, 15 Maj 2014 18:35, edytowano w sumie 1 raz
poprawa tytułu, literówki
 Profil Relacje PM off  

Mikołajki w Dubaju za 2948 PLN 🎅🌤️🏖️ Loty Turkish Airlines z Warszawy i 8 nocy w hotelu Ibis Mikołajki w Dubaju za 2948 PLN 🎅🌤️🏖️ Loty Turkish Airlines z Warszawy i 8 nocy w hotelu Ibis
Jesienny relaks na Krecie 🇬🇷🍹 All inclusive w 4* hotelu z miniaquaparkiem za 1959 PLN Jesienny relaks na Krecie 🇬🇷🍹 All inclusive w 4* hotelu z miniaquaparkiem za 1959 PLN
#2 PostWysłany: 22 Sty 2014 19:21 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Ciekawy jestem ile jeszcze razy zobaczę na tym forum dokładnie ten sam zestaw pytań... póki co pojawiają się one minimum kilka razy dziennie :roll:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Sty 2014 20:07 

Moze i sie pojawiaja, ale nie ma ani przyklejonego tematu z odpowiedziami, ani wyszukiwarka nie pomaga, wiec wiesz.

EDIT: Na przyszlosc i dla innych: zadzwonilem, dowiedzialem sie ze lot laczony i poza europe wiec nie mozna zrobic online check-inu. Moze ktos przyklei temat albo go zostawi dla potomnych, skoro "codziennie tyle tematow".
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: monus oraz 3 gości