Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Gru 2010 14:56 

Witam serdecznie proszę o pomoc w wyszukaniu najtańszego lotu z Warszawy, bądź z innego polskiego miasta do Larnaki 20.12 - 5.01 mniej więcej. Chodzi o babcie ,więc w miare mozliwości bez psania na lotniskach i przesiadek w Barcelonie;).
Nie udaje mi się znaleźć nic w interesującej cenie a biura jak na złość nie mają teraz czarterów.
Może wam się uda Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 13 Gru 2010 15:35 
Awatar użytkownika

Nie będzie tanio, okres świąteczny i wylot za tydzień. Najtańszą opcją jaką udało mi się znaleźć za 8 478 CZK = 1 364.00 PLN Czech Airlines. Daty jak w temacie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Gru 2010 15:46 

Murdock napisał(a):
Nie będzie tanio, okres świąteczny i wylot za tydzień. Najtańszą opcją jaką udało mi się znaleźć za 8 478 CZK = 1 364.00 PLN Czech Airlines. Daty jak w temacie.

tez to znalazłem, ale nie satysfakcjonuje mnie to:) jak nic innego nie wymyśle to prezent dla babci( czytaj lot) mnie zrujnuje:)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Gru 2010 17:54 
Awatar użytkownika

srebrny
Wróciłem w weekend z Larnaki (do Krakowa przez Charleroi z noclegiem) za 10.8 EUR + 24 PLN (w jedną stronę oczywiście) + koszty noclegu (ok. 100 PLN na osobę w Etapie, w drugą stronę 140 PLN w Leonardo - oba z darmowym transportem lotniskowym), natomiast teraz jest już zdecydowanie za późno na tani lot na takiej trasie, w dodatku sam czas przedświąteczny to nie jest dobry termin dla taniego latania (BARDZO delikatnie mówiąc). Na dokładkę sam piszesz, że wolałbyś uniknąć kombinowanych połączeń... Nie masz żadnych szans. To, co ewentualnie mogłoby wyjść taniej, to trasa do Larnaki przez Charleroi, ale tam pewnie bez noclegu się nie obejdzie, polecam wspomniane hotele Etap (shuttle bus tylko w dni robocze) i Leonardo (w odpowiedniej ofercie opłacają Ci taxi).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Gru 2010 18:08 

niebieski
Przez Charleroi koszt min. 200€ a trzeba jeszcze doliczyć nocleg i pewnie też bagaż rejestrowany.
Ja bym w tej sytuacji wybrał Czech Airlines jak na ten termin, tydzień przed wylotem to nie jest drogo.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Gru 2010 18:31 
Awatar użytkownika

niebieski
tanimi liniami najtaniej znalazło mi 1,215.08 PLN z WAW, 1,126.55 PLN z KRK, 1,552.00 PLN z POZ... wszystki z 2 przesiadkami na dodatek, no i w jedną stronę.

Takie rzeczy to z większym wyprzedzeniem i nie w święta :) Choć FR pewnie by sie cos udało, bo to jeszcze te pare dni wczesniej, ale bookując tak z miesiąc temu.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Gru 2010 18:35 
Awatar użytkownika

srebrny
Z tego wygląda, że tanimi liniami nie ma szans, poszukaj coś na stronach przewoźników (Cyprus) bądź na platformach rezerwacyjnych (travelocity, expedia). Ale dużo taniej raczej już nic nie znajdziesz, a im bliżej wyjazdu, tym drożej.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Gru 2010 12:00 

Dzięki za pomoc, niestety babcia się zdecydowała wczoraj więc nie było za dużych możliwości kombinacji. Jeszcze próbuje Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 14 Gru 2010 12:42 

niebieski
poszukaj jakiegoś last minute z biura podróży, jakiejś wycieczki itp. Może Ci się uda trafić. Z hotelu przecież nikt nie każe CI korzystać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości