Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Bergamo skuter
#1 PostWysłany: 12 Wrz 2012 13:58 

Bylem na Sycylii , wypożyczyłem skuter na 2 dni koszt ok.70 eu. Ta forma transportu sprawdziła się znakomicie. Czy macie doświadczenia jeśli chodzi o Bergamo?

Znalazłem wypożyczalnie ale koszt to 70 eu za 1 dzień i przyjmują tylko kredytowki biorąc aż 1500 eu zabezpieczenia.Skuter 125ccm.

Jeśli zna ktoś operatora ciut mniej restrykcyjnego to proszę o podpowiedz.
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w sercu Alicante 😍🏖️ Loty + hotel w centrum za 789 PLN ✈️ Przedłużony weekend w sercu Alicante 😍🏖️ Loty + hotel w centrum za 789 PLN ✈️
🚨Tajlandia w cenie Bałtyku🚨 Wycieczka na Phuket za 2780 PLN 🤯 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel 🌴😎 🚨Tajlandia w cenie Bałtyku🚨 Wycieczka na Phuket za 2780 PLN 🤯 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel 🌴😎
 Temat postu: Re: Bergamo skuter
#2 PostWysłany: 18 Sty 2013 13:02 

Podbijam!
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Sty 2013 23:17 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
http://www.economycarrentals.com/CarSelection2.aspx

Ja biorę auto na Sardynii, jak sprawdziłem ceny Bergamo na jeden dzień małe auto 70 zł wyskoczyło mi z tej strony. Może lepiej od nich samochód niż skuter brać?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Sty 2013 11:16 

Loty: 251
Kilometry: 414 782
niebieski
Ja w październiku w Bergamo wypożyczyłem samochód na 4 dni (3 dob) za 64 EUR...

#5 PostWysłany: 25 Sty 2013 14:04 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
@malediwy Czy możesz podać wiecej informacji na temat wypożyczalni w Bergamo . Namiary , warunki ( czy kaucje płaciłeś jak tak to ile ) czesto jestem w Bergamo i mam zawsze problem z wypożyczaniem auta.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości