Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 622 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 14 Mar 2016 18:04 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
zireaell napisał(a):
...
Booking przeszukuję codzinnie, ...:)

i co znalazłaś?

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#462 PostWysłany: 14 Mar 2016 18:22 

w "sąsiedztwie" Nord na razie tylko to:
https://www.booking.com/hotel/es/la-ter ... e79;dcid=2
 Profil Relacje PM off  

#463 PostWysłany: 14 Mar 2016 18:54 

Loty: 23
Kilometry: 29 455
zireaell ,
to takie "średnie" sąsiedztwo, to jest jednak kawałek, a do tego nocą wcale nie jest w tamtej okolicy zbyt miło.

Szukaj czegoś w okolicach Arc de Triomf, np. https://www.booking.com/hotel/es/ant-ho ... al;ucfs=1& albo https://www.booking.com/hotel/es/arc-ho ... =hp_iw_btn

Generalnie lepiej znaleźć nocleg poza starym miastem czy Raval.
Barcelona jest zwarta, można śmiało chodzić piechotką, a "wszędzie dalej" jeździ metro. Wskazane przeze mnie propozycje są stosunkowo tanie (jak na BCN...), mają dobre opinie, a spod Nord dotrzesz na piechotę w 10 minut.
 Profil Relacje PM off  

#464 PostWysłany: 14 Mar 2016 23:13 

dzięki za podpowiedź, w takim razie szukam dalej.
Twoje propozycje fajne, niestety w pierwszej opcji brak miejsc w interesującym nas terminie (1-5.06.2016), a w drugim brak mniejszych pokoi. Ale nie zrażamy się, coś się musi w końcu znaleźć ;) dzięki raz jeszcze!
 Profil Relacje PM off  

#465 PostWysłany: 21 Mar 2016 08:55 

A ja szukam dobrego noclegu w terminie 1-6.05.2016 dla dwóch osób dorosłych z dzieckiem 4 lata. Fajnie by było aby do centrum nie było daleko, i w miarę komfortowe warunki jak na wyjazd z dzieckiem (prywatna łazienka).

Ktoś coś poleci?

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#466 PostWysłany: 05 Kwi 2016 06:56 

Poszukiwany nocleg dla 4 os. od 20.08-23.08
Najlepiej byłoby ze śniadaniem.
Ktoś coś?

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#467 PostWysłany: 25 Kwi 2016 09:00 

jasek napisał(a):
Ten nocleg to polecam przede wszystkim przez genialną domową atmosferę! Prowadzą to chłopaki z Holandii i można się o wszystko dogadać, rabat, odbiór z lotniska itp :). Poza tym można posiedzieć wieczorem, wypić co nieco, pogadać, pograć na gitarze, pobawić się na dole w barze :D. Miejsce na prawde genialne na bestresowe wakacje. Na stronce co prawda podają cenę 20€, ale my znaleźliśm ich na couchsurfingu i mieliśmy po 10€. Myślę, że mozna negocjować zwłaszcza poza sezonem i jadąc większą grupą.

Pozdrawiam ;)

jak można ich znaleźć na couchsurfingu?

Ostatnio edytowany przez Roku, 21 Maj 2016 08:41, edytowano w sumie 1 raz
zdublowany post
 Profil Relacje PM off  

#468 PostWysłany: 13 Maj 2016 12:37 
Awatar użytkownika

platynowy
cześć,

nie byłem pewien, czy pytać tu, czy raczej w którymś wątku bardziej ogólnym o nocowaniu w Barcelonie, ale spróbuję najpierw właśnie tutaj.

Może ktoś polecić jakiś stosunkowo niedrogi nocleg "pozaterminalowy", ale w pobliżu BCN? Najlepiej, żeby był darmowy lub niedrogi shuttle bus, albo przynajmniej dobra komunikacja publiczna między lotniskiem i tym noclegiem. Spojrzałem sobie wstępnie na hotelscombined, ale ceny mnie przeraziły :shock:
Najkorzystniej wychodzi chyba Sidorme Viladecans - może ktoś korzystał?

Pozdrawiam, Bartek
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 13 Maj 2016 12:40 

Loty: 302
Kilometry: 529 820
złoty
Ja nocowalem w BAH płaciłem ok 120 zł promocja Makemytrip darmowy shuttle bus. A w jakim terminie szukasz ?
 Profil Relacje PM off  

#470 PostWysłany: 13 Maj 2016 12:49 
Awatar użytkownika

platynowy
18-19.01 i potem jeszcze 28-29.01. Na razie rozglądam się wstępnie, bo terminy nie są na 100% pewne, a poza tym, to jeszcze trochę czasu ;-)
 Profil Relacje PM off  

#471 PostWysłany: 11 Cze 2016 11:16 

Witam wszystkich ;)

Przeglądam od jakiegoś czasu forum, ale dopiero teraz zarejestrowałem się, ponieważ mam pytanie. Jaki byście polecili nocleg w Barcelonie lub w okolicy na wakacyjny wyjazd dla 4terech osób. Wiem, że jednak jest to wysoki sezon, więc raczej tanio nie będzie, lecz szukamy w ramach rozsądku ;) najlepiej żeby było bliżej morza.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#472 PostWysłany: 14 Cze 2016 11:05 

Loty: 140
Kilometry: 224 714
niebieski
http://tnij.org/qivl6jx
 Profil Relacje PM off
juliuszatko lubi ten post.
juliuszatko uważa post za pomocny.

#473 PostWysłany: 14 Cze 2016 21:37 

Witam serdecznie,

Poszukuję noclegu w okresie 22-29.06.16 dla dwóch osób. Zależy mi na tym aby to był pokój z łazienką. Lokalizacja - centrum Ciutat Vella i te okolice.

Cena za całość około 75E/dobę.

Ktoś coś? :)

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#474 PostWysłany: 19 Cze 2016 18:23 

Witam!

Szukam noclegu w Barcelonie za jak najniższą kwotę. Tak wiem jak to brzmi, korzystałem z serwisów takich jak airbnb, wimdu itp. Monitorowałem sytuację z miesięcznym wyprzedzeniem jednak ze względu na kłopoty finansowe nie mogłem zarezerwować noclegu. Teraz kiedy sytuacja się poprawiła terminy, które mnie interesują są na "wyczerpaniu" 7-10, 7-11 lipiec. Rozpaczliwie liczę na was, oczywiście sam również cały czas szukam. Podsumowując.

Ilość osób : 2
termin : 7-10, 7-11 lipiec
kwota : jak najniższa*
rodzaj noclegu : hostel, hotel, wynajem pokoju/mieszkania (POKOJE KOEDUKACYJNE NIE WCHODZĄ W GRĘ).

Z góry dziękuję za każdą propozycję.
 Profil Relacje PM off  

#475 PostWysłany: 19 Cze 2016 18:30 

niebieski
Moze najpierw napisz za ile znalazles do tej pory.
Bo ludzie beda Ci przedstawiac propozycje a Ty,ze za drogo.

Sorry, masz booking i inne serwisy. Masz opcje od najtanszej. Takze Airnbn.
Nie oczekuj, ze ktos dokona cudu i znajdzie za pol ceny. Poza sezonem byloby latwiej a w lipcu to jednak kazdy liczy na zarobek i stawki podnosi ...

Airbnb i tak powinno byc najtansze jesli odrzucamy hostele koedukacyjne ...
 Profil Relacje PM off  

#476 PostWysłany: 19 Cze 2016 19:10 
Awatar użytkownika

Loty: 24
Kilometry: 30 926
niebieski
Co to znaczy jak najtaniej?
I za ile znalazłeś we własnym zakresie?

Bo ja wynajmuje w Barcelonie od 15 do 21 lipca 6 dób) za 400 euro dla 4 osób - 3 pokoje, kuchnia, łazienka - przez Airbnb.
Bardzo blisko metra i blisko centrum.
Dla dwóch osób w dobrej lokalizacji widzę że spokojnie za 50-60 euro wynajmiesz za dobę.
Pytanie czy to wg ciebie "najtaniej"?

#477 PostWysłany: 20 Cze 2016 16:12 

rafgrzeg napisał(a):

Bo ja wynajmuje w Barcelonie od 15 do 21 lipca 6 dób) za 400 euro dla 4 osób - 3 pokoje, kuchnia, łazienka - przez Airbnb.
Dla dwóch osób w dobrej lokalizacji widzę że spokojnie za 50-60 euro wynajmiesz za dobę.

Udało mi się znaleźć ofertę, 4 dni za 500 zł ze śniadaniem w centrum Barcelony i chyba na to się zdecyduję bo taniej nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#478 PostWysłany: 20 Cze 2016 22:07 
Awatar użytkownika

Loty: 24
Kilometry: 30 926
niebieski
Rodzynello napisał(a):
rafgrzeg napisał(a):

Udało mi się znaleźć ofertę, 4 dni za 500 zł ze śniadaniem w centrum Barcelony i chyba na to się zdecyduję bo taniej nie będzie.

To w takiej cenie jeszcze coś szukasz? 15 euro za osobę za noc w centrum to genialna cena

#479 PostWysłany: 20 Cze 2016 22:16 

A poproś o szczegóły, bo coś mi się wydaje, że to oferta jak na lipiec i Barcelonę "palcem na wodzie pisana", no chyba, że jakiś pokój koedukacyjny dla 12 osób

A w ogóle to jestem w szoku, że coś tak "mętnego" moderacja przeniosła tu
 PM off  

#480 PostWysłany: 09 Lip 2016 19:44 

Cześć wszystkim, jestem nowym na tym forum.

Wybieram się do Barcelony w sierpniu na tydzień jednak niechciałbym całego tygodnia spędzać w mieście. 4 dni z 7 chciałbym spędzić w okolicach Barcelony, zależy mi na bliskości plaży. Szukam miejscowości z której mógłbym ewentualnie podjechać do samej Barcelony np. w ciągu godziny. Czy możecie polecić którąś z okolicznych miejscowości lub podpowiedzieć gdzie szukać?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 622 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość