Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Lip 2011 10:25 

Witam wszystkich,

To mój pierwszy tego typu post na forum, więc z góry przepraszam za niedociągnięcia.
Udało mi się namierzyć atrakcyjne ceny linią Emirates z Niemiec (Frankfurt, Monachium, Hamburg, Dusseldorf) do Bangkoku (koniec 2011 – ja rezerwowałem 8-23.11.2011). Cena całkowita 510-540E. Dostępność dat jest bardzo duża. Lot Niemcy – Dubaj – Bangkok.
Aby znaleźć najkorzystniejsze połączenie korzystałem z wyszukiwarki edreams.com i następnie dokonałem rezerwacji bezpośrednio na stronie emirates.com.
Do w/w miast można bez problemów dolecieć LOTem, obniżając koszty z opcją libańską.
Mój lot:
8.11.2011
16.00 – 17.40 WAW – MUNICH (LOT)
21.40 – 06.30 MUNICH – DUBAJ (EMIRATES)
9.40 – 18.40 DUBAJ – BANGKOK

23.11.2011
01.05 – 04.50 BKK – DUB (A380J)
9.10 – 12.45 DUB – MUNICH
16 – 17.30 MUNICH – WAW

Całość wyszła 530 E + 310 PLN (może cena nie powala, ale biorąc pod uwagę termin i atrakcyjność lotu jestem zadowolony)
 Profil Relacje PM off  

Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴 Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴
#2 PostWysłany: 12 Lip 2011 13:58 

Loty: 41
Kilometry: 92 000
Wiadomo jak wygląda sprawa z wizą w Dubaju, gdy masz tylko lot przesiadkowy? Oferta fajna, tylko jak dojdzie chyba 590zł za wizę to już sięzaczyna robić problem. Też szukam w podobnym terminie Bangkoku, docelowo Koh Samui. Powodzenia;) Ps.Aerosvit, ma niezłą oferte z Kijowa do Hong-Kongu, więc może stamtąd trzeba próbować?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Lip 2011 14:31 

[quote="boogiePMPSD"]Wiadomo jak wygląda sprawa z wizą w Dubaju, gdy masz tylko lot przesiadkowy?

W strefie tranzytowej nie potrzebujesz żadnej wizy
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Lip 2011 14:34 

Loty: 41
Kilometry: 92 000
Dzięki za informacje:)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Lip 2011 14:49 

Dokładnie. W strefie tranzytowej nie potrzeba wizy. Powodzenia. Terminów jest dużo.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Lip 2011 15:08 

platynowy
Kiedyś kupując bilet z Emirates z wylotem z Niemiec można było za free dostać tzw. Rail&Fly, czyli bilet na Deutsche Bahn ważny na wszystkich trasach w Niemczech przez 24h poprzedzające godzinę wylotu. To ciekawa opcja dla osób mieszkających blisko granicy.

Nie wiem czy Rail&Fly działa nadal, informacje w internecie są sprzeczne.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości