Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 12 Wrz 2012 15:30 

niebieski
Nie

Bo mi wcale nie przeszkadza w tym dziale,a może kiedyś skorzystam z jego wrzutek
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#42 PostWysłany: 12 Wrz 2012 15:46 

niebieski
Gregggor napisał(a):
darekwaw napisał(a):
TAK.

Jestem za usunięciem użytkownika z forum. W jego temacie notorycznie
pojawiają się pytania dot. np. wyszukania taniego lotu. Do tego jest
osobny dział. Niebawem wszystkie 'żółtodzioby' zaczną umieszczać
wszystkie wyszukane okazje np. na darmowe loty w jego dziale. Niech
sobie założy własne forum do tego typu działalności.

PS. Obserwuje forum od dawna (ok. 150 lotów na koncie), ale założyłem
konto specjalnie, żeby się wypowiedzieć w tym kontrowersyjnym temacie.

Haha, Maris, Ty żartownisiu.
I taki spryciarz z Ciebie - sam w swoich ankietach głosujesz, a jeszcze sam sobie odpowiadasz, tylko incognito. Szacun.

;) ;) ;)

Co za Frajero z niego:0
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 12 Wrz 2012 15:52 

to jest jakiś nastolatek, który skorzystał w oferty pracy "zarabiaj w internecie",
ma teraz 300 wejść, a niedługo będzie miał 500...jak sam napisał.
i tu się wygadał, ciekawe ile ma od wejścia, ;)

jak najbardziej niech zostanie na forum, ale powinniście mu wyłączyć licznik wejść,
pewnie od razu zniknie, bo po co on to wrzuca jak nie dla jakiś profitów.

A admini powinni mu nakazać poprawiać błędy ortograficzne i chociaż te dopiski w paincie na jego screenach niech tłumaczy, a nie pisze żeby sobie skorzystać z google translator'a

bądź co bądź ten temat jest tylko dla niego reklamą, (ma więcej wejść) może podziękować założycielowi wątku. :)
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 12 Wrz 2012 17:24 

niebieski
Kto jest za usunięciem wariatki Maris83 TAK czy NIE
A co do języka polskiego to jest moja sprawa jak pisze itd.
A skąd wiesz że nie jestem obcokrajowcem
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 12 Wrz 2012 17:40 
Awatar użytkownika

To będzie Twoja sprawa, ale jak sobie założysz misiek własne forum. Tymczasem jednak podlegasz pod:

2) Troska o poprawność wypowiedzi: użytkownicy forum zobowiązani są komunikować się poprawnym językiem polskim, zachowując staranność wypowiedzi.

I oczywiście pod:

5) Zakaz działalności reklamowej: na forum nie można bez zgody administracji prowadzić jakiejkolwiek działalności reklamowej bądź promocyjnej w celu komercyjnym.

Zainteresuj się może blogowaniem - też może być dochodowe. ;)

#46 PostWysłany: 12 Wrz 2012 18:07 

niebieski
5) Zakaz działalności reklamowej: na forum nie można bez zgody administracji prowadzić jakiejkolwiek działalności reklamowej bądź promocyjnej w celu komercyjnym.

Zainteresuj się może blogowaniem - też może być dochodowe. ;)

Nie prowadzę ,jaki bym miał w tym cel , konkret jakie biuro itd . Po drugie admin mi zabronił dawania linków,Wszystkie linki reklamowe są uzgadniane z Adminem . Tak mam robić i będę robił. Dlatego nie wsadzam linków reklamowych

Po drugie uważam że nie kardę wiadomości o promocjach ponieważ każdy użytkownik forum , lub osoba z zewnątrz ma prawo do ciekawych promocji i możliwość skorzystania z niej

Po trzecie nie rywalizuje z nikim .
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 12 Wrz 2012 19:04 

NIE
Bo mi wcale nie przeszkadza.
Nie rozumiem tej całej nagonki na Łukasza.
Jeśli kogoś razi jego: język, ilość wpisów, jakość tłumaczenia, to niech tu nie zagląda.
Mnie razi na przykład zajadłość ataków w wykonaniu Maris83 i innych, które, jak już tu ktoś zauważył, można by podpiąć pod nękanie by nie powiedzieć stalking.
I tyle w tym temacie

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości