Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Wrz 2015 21:39 

Witam bardzo serdecznie :D
Szukam towarzysza/towarzyszki podróży (max 2-3 osoby) na dwu/trzy-tygodniową wycieczkę objazdową po Japonii późną wiosną.
Planuję zwiedzić wiele miast i innych fascynujących miejsc w kraju. Dokładny plan zamierzam sporządzić około stycznia 2016r. ale na chwilę obecną obowiązkowo będzie on zawierał około tygodniowy pobyt w Tokio, wizytę w Osace, Kioto, tradycyjnej wiosce japońskiej, domu samurajów, parku narodowym, świątyniach, wielu restauracjach, wyspach japońskich. Zamierzam też rozplanować cały wyjazd samodzielnie, tzn. jak najrozsądniej cenowo, ciekawie i wygodnie (od 5000 do 8000 tys zł)
Teraz kilka słów o mnie i kogo poszukuję ;)
Jestem dziewczyną, obecnie mam 17 lat (w momencie wylotu już dawno skończone 18), mieszkam i uczę sie w Warszawie, w maju piszę maturę. Stąd ten termin wyjazdu, świeżo po egzaminach :lol: Niestety najprawdopodobniej nie uda sie załapać na okres kwitnienia wiśni jednak natura w Japonii na pewno będzie niesamowita. Jestem osobą miłą, dobrze wychowaną, bezproblemową, spokojną ale aktywną, otwartą i śmiałą. Interesuję się sportem, technologią, zwierzętami, przyrodą, książkami. Za granicą byłam już wielokrotnie, nigdy w Azji. Nie mowię po japońsku, ale bardzo dobrze znam język angielski. Japonia fascynuje mnie od lat głownie ze względu na swoją wspaniałą kulturę, naturę, historię, kuchnię. W przeszłości rownież byłam niewielką fanką anime i fantasy :)
Szukam osoby po pierwsze uczciwej i godnej zaufania. Myślę że podczas podróży to najważniejsza rzecz. Poza tym musi być gotowa na większe tempo zwiedzania momentami, a czasami na dni nie robienia nic ;) Wiek nie gra największej roli, myślę jednak że taki racjonalny przedział to 18-35 lat. No i obowiązkowy dobry nastrój i pozytywne nastawienie :lol: Mam nadzieję, że bardzo miło spędzimy razem czas w jednym z najciekawszych miejsc na Ziemii :!:
 Profil Relacje PM off  

Weekend na Malcie za 539 PLN 🏝️🌞 Loty z Warszawy (sobota-niedziela) + 4* hotel 😎 Weekend na Malcie za 539 PLN 🏝️🌞 Loty z Warszawy (sobota-niedziela) + 4* hotel 😎
Relaks w Dubaju za 1156 PLN❗😲 Loty dla wszystkich i noclegi w hotelu z basenem 🌤️👙 Relaks w Dubaju za 1156 PLN❗😲 Loty dla wszystkich i noclegi w hotelu z basenem 🌤️👙
#2 PostWysłany: 12 Paź 2015 12:39 

Hej też będe w tym terminie lecieć do Japonii.
To mój adres email odezwij się jak wyjazd jest nadal aktualny. arturstokowski1234@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość