Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Gru 2012 15:20 
Awatar użytkownika

Witam,

Mam na dzisiaj lot Wizzem do Budapesztu, nie wiem czy polecę ze względu na to co się dzieje.
Wchodzę na stronę Wizza się odprawić i w sekcji Warszawa-> Budapeszt mam wybraną odprawę "lotnisko - bezpłatnie" i nie mogę zmienic na internet, może mi ktoś naświetlić o co chodzi?

Lot o 17:50 dziś (jest 14:20)

🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴 🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴
Słońce, plaża i all inclusive 🌴☀️ Tydzień w 4* hotelu w Turcji od 2299 PLN 🏖️ Słońce, plaża i all inclusive 🌴☀️ Tydzień w 4* hotelu w Turcji od 2299 PLN 🏖️
#2 PostWysłany: 17 Gru 2012 15:34 

Mogę się mylić ale wydaje mi się że dostaniesz nowa kartę na lotnisku ze względu na przeniesienie lotniska z Modlina na Chopina.
@edit
Druga sprawa że powinieneś odprawić się minimum 4h przed lotem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Gru 2012 15:44 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
Maksymalnie 4 godziny przed odlotem...

#4 PostWysłany: 17 Gru 2012 15:48 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Zbanowany
niebieski
AFC napisał(a):
Maksymalnie 4 godziny przed odlotem...

Wprowadzasz w błąd :(
Odprawy przez Internet można dokonać od 14 dni do 3 godzin przed planową godziną odlotu. http://wizzair.com/pl-PL/useful_informa ... b_check-in

#5 PostWysłany: 17 Gru 2012 19:16 
Awatar użytkownika

Ja właśnie rezerwuję sobie lot i nie mam możliwości wyboru odprawy przez internet. Jest tylko możliwa bezpłatna odprawa na lotnisku i opcji wyboru nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Gru 2012 19:35 
Awatar użytkownika

niebieski
Na polskiej stronie Wizz Air pojawiła się informacja:

Z powodu licznych zakłóceń operacyjnych na lotnisku w Modlinie (WMI) Wizz Air największa niskokosztowa linia w Europie Centralnej i Wschodniej zdecydowała o przeniesieniu wszystkich lotów w okresie Świątecznym (od północy 17 grudnia do 6 stycznia) na lotnisko Chopina (WAW). Zmiana lotniska zapewni niezakłóconą podróż dla naszych 55 000 pasażerów w okresie Świątecznym, którzy w przeciwnym razie narażeni by byli na odwołania i zakłócenia lotów spowodowane brakiem systemu ILS na lotnisku w Modlinie.
Ważna informacja dla pasażerów: Jeżeli dokonali już Państwo odprawy online, zaznaczamy że wydrukowana karta pokładowa jest nieważna! Prosimy o dokonanie odprawy online jeszcze raz. Odprawa na lotnisku będzie zwolniona od opłat, ale może wiązać się ze znacznym czasem spędzonym w kolejce do odprawy.

#7 PostWysłany: 18 Gru 2012 09:30 

niebieski
Przed chwilą kupowałem bilet na luty i również z Warszawy nie mam możliwości odprawienia się online, jest tylko domyślnie zaznaczona opcja odprawy na lotnisku.
Czy to jest jakaś zapowiedź przeniesienia tych lotów po 6 stycznia z WMI na WAW?

#8 PostWysłany: 22 Gru 2012 23:18 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
witekkowal napisał(a):
Przed chwilą kupowałem bilet na luty i również z Warszawy nie mam możliwości odprawienia się online, jest tylko domyślnie zaznaczona opcja odprawy na lotnisku.
Czy to jest jakaś zapowiedź przeniesienia tych lotów po 6 stycznia z WMI na WAW?

Możesz się odprawić na 2 tygodnie przed lotem, wcześniej nie.

W moim przypadku jak zawieźli nas na Chopina to musieliśmy wszyscy czekać w kolejce do wydania kart pokładowych, tamte z Modlina były nieważne.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości