Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Sie 2015 23:49 

Loty: 35
Kilometry: 107 187
niebieski
Wybieram się do Indonezji, gdzie chcę m. in. trochę poeksplorować wulkan Ijen. Jako że panuje tam wysokie stężenie siarkowodoru chcę zabrać profesjonalną maskę gazową. Czy nie będzie problemów z przewozem i wwiezieniem jej do Indonezji? Oczywiście mowa o bagażu rejestrowanym.

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 08 Sie 2015 00:01 

Nie sądzę żeby to był kłopot, ale zmyliłeś mnie tym pytaniem. Jeszcze 30 min. temu gdybym potrzebował przewozić maskę, to bym przewoził, a teraz zaczynam się zastanawiać czemu to miałby być problem.
 PM off
luc4s uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 09 Sie 2015 16:47 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja woziłem i nikt sie nie czepiał, nie do Indonezji wprawdzie ale to nie powinno robić. Filtry nowe zafoliowane osobno. Ewentualnie dowiedz sie czy na miejscu nie mozna filtra kupic, bo to do niego najprędzej beda sie czepiać. Potrafi byc zapakowany w alufolie i wtedy na rentgenie wyjdzie metalowy , nieprzejrzysty cylinderek. A to juz moze sie komuś niespodobac. Jakimś rozwiązaniem jest zadzwonienie do straży granicznej zeby powiedzieli czy sa jakies specjalnie obostrzenia.

Wysłane z mojego iPhone (łatwo zgadnąć po błędach z "ułatwiacza" pisania), przez Tapatalk
luc4s uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 09 Sie 2015 17:03 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 196 395
Zbanowany
Nie żebym się czepiał, ale przeciwgazowej :mrgreen:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości