Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Lis 2014 10:54 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Wszedłem wczoraj w swoją rezerwację na stronie Austriana, z ciekawości zajrzałem do zakładki wybierz posiłki, potem w wybór miejsc przeklikałem się przez wszystkie odcinki lotu z wyborem miejsca, ale tylko na jednym odcinku kliknąłem wybór miejsca, na reszcie nic nie klikałem, także reszcie pasażerów nie nie wybierałem, nic nie zapisywałem, wyszedłem z rezerwacji.

Wcześniej wchodziłem w tej rezerwacji w wybór miejsca, ale nic nie klikałem i można było wchodzić potem po raz kolejny.

Dzisiaj wracam do rezerwacji, szukam opcji wybór miejsca, a tu okazuje się, że na wszystkich odcinkach oprócz jednego mam "preferowane miejsce: brak rezerwacji" reszta pasażerów "preferowane miejsce: Możesz wybrać miejsce na 24h przed wylotem zarówno poprzez korzystając z Odprawy w Sieci lub przy odprawie na lotnisku."

Nic nie zapisywałem, a tu jak widać wybór miejsc zamknięty :(

Macie jakiś pomysł jak wybrać/zmienić miejsca przed odprawą, zależy mi na 4 miejscach obok siebie, a nie spodziewałem się takiego zonka :evil:

Może macie możliwość podrzucić link do wyboru miejsc już po zalogowaniu?
 Profil Relacje PM off  

Turecka Riwiera w 5* hotelu z all inclusive 🏝️🏨 Tydzień luksusu za 2274 PLN Turecka Riwiera w 5* hotelu z all inclusive 🏝️🏨 Tydzień luksusu za 2274 PLN
🚨Karaibskie ferie w raju 😍🌴 Dominikana na tydzień z hotelem przy plaży za 3476 PLN 🏝️ 🚨Karaibskie ferie w raju 😍🌴 Dominikana na tydzień z hotelem przy plaży za 3476 PLN 🏝️
#2 PostWysłany: 06 Lis 2014 02:32 

Cytat ze strony:

Jak zarezerwować „ulubione miejsce”?
Po prostu wybierz online, kategorię miejsca (przy oknie, przy przejściu lub środkowe), korzystając z mapy miejsc wyświetlanej w trakcie procesu rezerwacji, na stronie internetowej austrian.com i dokonaj zakupu rezerwacji kartą kredytową. Możesz nawet zarezerwować swoje „ulubione miejsce” później, do 48 godzin przed wylotem, online, pod zakładką "Moje rezerwacje" lub po prostu zadzwonić do Austrian. „Ulubione miejsce" jest również dostępne w wybranych biurach podróży na całym świecie.
„Ulubione miejsce” jest dostępne dla wszystkich lotów obsługiwanych przez Austrian Airlines, dla pasażerów posiadających dokument podróżny Austrian Airlines.

Opłaty za rezerwację miejsca według kierunku lotu:
• Loty na krótkie dystanse na terytorium Europy 10 EUR
• Loty na średnie dystanse 10 EUR
• Loty na długie dystanse 25 EUR

Może spróbuj opcji numer dwa, czyli zadzwoń do Austrian Airlines.

Podaję link: http://www.austrian.com/Info/AustrianSe ... antee.aspx
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Lis 2014 02:38 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Dziękuję, ale to znam ;) nie napisałem, że chodzi o darmowy wybór.

Wybór miejsca był za darmo, jeżeli dobrze pamiętam to po prawej stronie po wejściu w rezerwację był link do wyboru miejsca, teraz go nie ma.
I chodzi mi właśnie o link z "wnętrza" rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości