Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Mar 2013 19:00 

Loty: 17
Kilometry: 39 506
Witam,

chciałem kupić bilety Air Bangkok i gdy doszedłem do płatności muszę zgodzić się na:

" In an attempt to minimize credit card frauds, Bangkok Airways employs a third party credit card fraud prevention system to audit all purchased transactions. We highly recommend that the card holder is one of the travellers on the itinerary.

At the airport during your check-in formality, Bangkok Airways performs a random check on your credit card used for online payment. Failure to present the card or proof of payment, passengers are required to make a new payment for your entire journey. All transactions by any type of corporate and commercial cards are required to verify your purchase by presenting the card to our check-in personnel. Passengers will be denied on board if found traveling with fraudulent card."

Za lot ma płacić mój szef a nie ja, taki zapis jest śmieszny. Chciałem spytać czy miał ktoś z tym styczność w praktyce i czy ew. zabukowanie przez np. expedię coś tutaj zmienia.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#2 PostWysłany: 26 Mar 2013 19:36 
Awatar użytkownika

Loty: 77
Kilometry: 250 316
Ja bukowałam lot z Bangkok Airways przez opodo i karty ode mnie na lotnisku nie żądali, chcieli tylko paszporty .
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Mar 2013 20:20 

Loty: 17
Kilometry: 39 506
Dzieki za info. Problem w tym, że na opodo bilet kosztuje 2200PLN a na BKK Airways 1200. Jutro tam zadzwonie i dowiem sie co mozna z tym fantem zrobic.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości