Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Sty 2013 11:50 

Witam, mam pytanie do doswiadczonych posiadaczy Azuon'a, mianowicie: Ustawiam sobie wyloty z Polski (dowolne lotniska) na np. Ibize. Znajduje mi lot za 406 zl, teraz przy tych samych ustawieniach dodaje jedynie cala Hiszpanie (odznaczajac jedynie Barcelone), i nie pokazuje mi juz w ogole Ibizy w na liscie, sa tansze przeloty (Majorka, Girona) jednak kiedy zjezdzam sobie do tego pulapu 400 zl nie pokazuje mi w ogole Ibizy (przedzial 400 - 411 zl sama Girona),
pomoze ktos?
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 18 Sty 2013 12:19 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Tez tak nieraz mam. Moze nie z Ibiza, ale z innymi destynacjami. Z tego co kojarze, to np. z Malaga. Ciekawe, w czym tkwi problem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Sty 2013 12:37 

Czyli to nie moja wina ze zle cos ustawilem, tylko blad programu? Wychodzi na to ze najlepiej wyszukiwac pojedynczo tylko ze to sie mija z cele bo masa roboty ...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Sty 2013 13:26 

niebieski
Ja nigdy nie miałem podobnych problemów.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Sty 2013 14:10 

No to nie wiem co sie dzieje...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Sty 2013 14:33 

Zbanowany
niebieski
tez mam taki problem, nie za kazdym razem, ale jednak jest
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Sty 2013 19:30 

Ma ktos jeszcze jakis pomysl co to moze byc? Albo jak to rozwiazac?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości