Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 474 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 24 Lut 2013 17:41 
Awatar użytkownika

srebrny
szymonpoznan1 napisał(a):
Z drugiej strony to ja nie rozumiem po co to kombinowanie. 15 euro to nie majątek i zgodnie z regulaminem. Zwraca się po pierwszym locie. A jeśli już kombinować to w kilka osób, a nie maksymalnie 10 i to najlepiej ze znajomymi, a nie z przypadkowymi ludźmi z Internetu. Wiadomo, że zawsze ktoś komuś udostępni konto i szukaj wiatru w polu. Ja widziałem te listy, a i tak wolałem w tym samym czasie wykupić sobie sam konto i mam święty spokój. Wy chcieliście zaoszczędzić 30 zł, a straciliście drugie tyle...

47 strona tematu i zaczynaja pojawiac sie rozsadne posty :mrgreen: --- zawsze wierzyłem w użytkowników tego forum !!!
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN
Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN
#462 PostWysłany: 25 Lut 2013 08:37 

na pewno nie po MACach, bo mojego nigdzie nie będzie widać to raz, a dwa... na domowym komputerze mam przy każdym uruchomieniu inny MAC (z różnych powodów).
No właśnie to mnie zastanawia - dlaczego powiedzieli o 14 kompach, skoro w regulaminie jest, że nie można w przeciągu bodaj 15 minut się logować. za cholerę nie mogę uwierzyć, że było 14 osób jednocześnie. Gość pisał też coś o jakichś 'linkach online' ale nie wiem skąd, gdzie, po co. No nic, zobaczymy co z tego dalej wyjdzie, już mu odpisałem.
 Profil Relacje PM off  

#463 PostWysłany: 25 Lut 2013 09:33 
Awatar użytkownika

adrenalbooster napisał(a):
na pewno nie po MACach, bo mojego nigdzie nie będzie widać to raz, a dwa... na domowym komputerze mam przy każdym uruchomieniu inny MAC (z różnych powodów).

ja bym raczej powiedzial ze po MACu nie ma szans, poniewaz nie jest on widoczny w internecie,, ;)
 Profil Relacje PM off  

#464 PostWysłany: 25 Lut 2013 10:00 

jedyny przypadek - gdybyśmy byli w tej samej sieci, ewentualnie gdybym pracował na laptopie i on też - sniffując pakiety latające w powietrzu, siedząc obok mnie. ale odchodzimy od tematu.
Przed chwilą dostałem info o zakończeniu postępowania na paypalu - sprzedający odrzucił sprawę.
Naprawdę zależy mi na tym, żeby ktoś się przyznał gdyby faktycznie grał nie do końca fair (pm wystarczy, nie musi byc na forum). Chcę wiedzieć, czy jest sens coś z tym jeszcze robić.
 Profil Relacje PM off  

#465 PostWysłany: 27 Lut 2013 00:18 

adrenalbooster np jeśli chodzi o mnie to jak dostaliśmy azuona to korzystałem z niego w pierwszy dzień a potem straciłem dostęp do internetu czyli przeze mnie nie był używany czyli tak jakby korzystało 9 użytkowników wieć cos oni wg mnie lec w gumki ;]
 Profil Relacje PM off  

#466 PostWysłany: 27 Lut 2013 00:44 

Ja również użyłem go 2 razy i więcej nie był mi potrzebny.
 Profil Relacje PM off  

#467 PostWysłany: 28 Lut 2013 11:24 

sam go dwa razy uruchomiłem, raz w pierwszy dzień i raz w drugi. o tym, że nie działa, dowiedziałem się od jednego z userów na forum.
 Profil Relacje PM off  

#468 PostWysłany: 28 Lut 2013 11:44 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 160 637
niebieski
przecież rw30 pisał że zgłosi sprawę. więc czemu to zdziwienie? walczcie sobie z wiatrakami.

#469 PostWysłany: 28 Lut 2013 21:29 
Awatar użytkownika

Koleś z Azuona rozwinął interes głównie dzięki takim forom, jak to nasze, tzn. dzięki opiniom i darmowej reklamie.
Jego postępowanie polegające na nierespektowaniu regulaminu, który sam stworzył, jest jednak naganne i niedopuszczalne.
To, czy negatywne opinie zamieszczone na bardzo wielu portalach przysporzą mu wzrost liczby klientów, tego nie jestem pewien.
Ten gość jest niepoważny a sam program nie aż tak dobry.
Proponuję wszystkim zastanowić się dwa razy przed zakupem licencji.

#470 PostWysłany: 28 Lut 2013 21:44 
Awatar użytkownika

srebrny
svalbald napisał(a):
Koleś z Azuona rozwinął interes głównie dzięki takim forom, jak to nasze, tzn. dzięki opiniom i darmowej reklamie.
Jego postępowanie polegające na nierespektowaniu regulaminu, który sam stworzył, jest jednak naganne i niedopuszczalne.
To, czy negatywne opinie zamieszczone na bardzo wielu portalach przysporzą mu wzrost liczby klientów, tego nie jestem pewien.
Ten gość jest niepoważny a sam program nie aż tak dobry.
Proponuję wszystkim zastanowić się dwa razy przed zakupem licencji.

To że nie udało Ci się przechytrzyć właściciela programu o bagatela 30zł, to nie znaczy, że musisz mu robić antyreklamę. Program nie jest idealny, bo nikt i nic na świecie nie jest idealne, ale jest bardzo dobry i za 60zł rocznie to jest praktycznie jak za darmo. Masz możliwość wpisania dowolnego lotniska, a nawet kraju lub kontynentu jako miejsce wylotu i docelowe i w 1-2minuty masz najtańsze połączenia. Miesiąc by się tego szukało ręcznie... Sam dziś dzięki azuonowi znalazłem połączenie z WAW do POZ via NYO za 8zł. Pociąg kosztuje 50 do nawet 130zł, więc program już odrobiony. Ale jak to zwykle polacy chcieli oszukać system, no to macie, jak już mówiłem, chcieliście zyskać 30zł, a straciliście drugie tyle. To i tak nie dużo i może lepiej już by skończyć lamentowanie? :)

#471 PostWysłany: 28 Lut 2013 22:10 
Awatar użytkownika

Za swoją część w licencji zapłaciłem 24 zł. To żadne pieniądze, ale za to miałem możliwość przetestowania przez miesiąc tego cuda. Według mnie ten program jest odpowiedni raczej tylko dla osób, które bardzo dużo podróżują w różnych kierunkach, lub świadczą jakieś usługi zakupu biletów. Jeśli szuka się połączenia na jakiejś upatrzonej wcześniej trasie (tak jak robi to większość osób), to często łatwiej jest znaleźć bezpośrednio na stronie przewoźnika. Te 60 zł czasami jest lepiej wydać na bilet a nie na licencję (którą notabene mogą nam odebrać z byle powodu). Znalezienie taniego lotu krajowego przez Skandynawię to też nie jakaś wielka filozofia i nie potrzeba do tego Azuona.
Druga sprawa, jestem prawie przekonany, że niektóre z osób się tu wypowiadających mają swój własny interes w naganianiu klientów :-/

#472 PostWysłany: 28 Lut 2013 23:50 

Loty: 2
Kilometry: 3 964
Ja również testowałem Azuona przez 2 dni w ramach konta zrzutkowego i szczerze mówiąc nie znalazłem nic ciekawego. Opcji wiele i ciekawych, ale lepsze bilety znajdowałem na skyscannerze. Wiem, że niczego nie dowodzi - ale po opisach tutaj i ogólnej atmosferze zrzucania się grupowego spodziewałem się czegoś więcej.

O zwrot 24 pln nie walczę, choć, moim prywatnym zdaniem, Azuon zachował się niezbyt profesjonalnie odcinając użytkowników i nie zwracając kasy. Ktoś mógłby pomyśleć, że specjalnie przez pewien czas przymykali oko, bo w to że nie wiedzieli o procederze ciężko mi uwierzyć... Ale to tylko moje gdybania, które chyba nie mają żadnego większego znaczenia.
 Profil Relacje PM off  

#473 PostWysłany: 01 Mar 2013 12:07 

Loty: 61
Kilometry: 105 593
niebieski
Mam podobne odczucia. Mniej więcej te same możliwości co Skyscanner. Ja akurat testowałem go przez ten okres sporo i w większości przypadków nie nadążał za zmianami cen. Jest bardzo dobry jako pomoc przy wyszukaniu możliwości,ale prawie zawsze ręcznie daje się znaleźć dużo taniej. A żeby wskazać możliwości wystarczy wersja demo.
 Profil Relacje PM off  

#474 PostWysłany: 01 Mar 2013 13:20 

Kilka dni temu otrzymałem odpowiedź z PayPal że nic w mojej sprawie nie zrobią.
"zakończyliśmy badanie sprawy w związku ze złożonym roszczeniem. Zgodnie z postanowieniami umowy z użytkownikiem zgłaszane roszczenia mogą dotyczyć wyłącznie wysyłki towarów. nie mogą one dotyczyć cech lub jakości otrzymanych przedmiotów. W związku z tym nie możemy cofnąć tej transakcji ani dokonać zwrotu pieniędzy"

To jakaś głupota totalna, ale spróbuję jeszcze powalczyć.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 474 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości