Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Cze 2012 12:15 

Zarezerwowałem lot z Air Europą przez Expedia.com. Mijają dwa tygodnie a biletu elektronicznego brak. Co prawda otrzymałem od Expedii nr biletu oraz nr rezerwacji ale jako takiego biletu nie mam.

Czy ktoś wie czy powinienem na taki oczekiwać czy te numeru wystarczą? A może można gdzieś na www aireuropa sprawdzić?
 Profil Relacje PM off  

Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
⭐⭐⭐⭐ all inclusive na Zakintos za 2497 PLN 👙👣🌊🏖️ ⭐⭐⭐⭐ all inclusive na Zakintos za 2497 PLN 👙👣🌊🏖️
#2 PostWysłany: 26 Cze 2012 10:39 

Ano właśnie w tym rzecz, że pierwsze info było, że mam oczekiwać na bilet elektroniczny. Taki jaki jest w zdecydowanej większości firm lotniczych. Z Air Europa bezpośrednio nic nie dostałem. Jedynie z Expedii ww. numery. Ale też uważam, że to wystarczające...

Nie chcąc zakładać nowego wątku. Na Air Europa nigdzie nie mogę znaleźć miejsca do logowania i sprawdzenia statusu rezerwacji/ klasy, itp. Ktoś wie czy coś takiego jest?

Potrzebuję wyjaśnić kwestię bagażu. W info podane jest, że bagaż nie wlicza się w cenę, z kolei na stronie Air Europy napisane, że na lot do Limy jest promo i dwa bagaże w cenie. Bałagan!:)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Cze 2012 10:59 

niebieski
Ja leciałem promo z Aireuropa w tym roku w marcu i przy rezerwacji też było dziwnie z bagażem.Ale bagaż jest w cenie i wystarczy podać nr rezerwacji lub dajesz po prostu paszport

www.amigoucieka.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Cze 2012 11:41 

No właśnie ta kwestia też mnie nurtuje ale tak by było logiczniej. Chyba chodzi po prostu o ponadstandardowe opłaty za bagaż.

Dziewon, a pamiętasz jak miałeś z biletem? tylko numer czy eticket?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Cze 2012 13:57 

W takim razie jestem spokojny. Dzięki.

Bagaż mam, wg. www, 2x32 kg + 10 kg podręczny. Może ktoś do Limy w luku bagażowym? :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości