Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Kwi 2016 10:11 

Loty: 26
Kilometry: 57 983
Witam was wszystkich! Poszukuję towarzysza/towarzyszki na podróż do południowo-wschodniej Azji na przełomie sierpnia i września. Planuję wylot albo do Hanoi, albo Pekinu. Wszystko zależy od cen biletów. W opcję wchodzi także przelot do Bangkoku i dalej transfer w kierunku północnym.
Co na miejscu?
To zależy gdzie się dostanę, ale marzy mi się zobaczyć prowincję Yunnan (tarasy ryżowe Yuanyang, miasteczko Lijiang), Yangshuo, Kanton, Xi'an + Hanoi z okolicami.
Przewidywany czas podróży? Celuję w trzy tygodnie. Jeżeli nie uda mi się nikogo znaleźć, pewnie pojadę sam na dwa tygodnie.
Wyjazd typowo backpackerski.
Na miejscu poruszamy się stopem, busem, pociągami oraz tanimi liniami (AirAsia, TigerAir, JetStar itp... ewentualnie VietJet, jeżeli stewardessy dalej noszą mundurki w postaci bikini :D) na dłuższych trasach. Jedziemy oczywiście bez załatwionych noclegów.

Możecie poczytać o mojej poprzedniej podróży w tamte rejony świata: http://bronus.blogspot.com/p/tajlandia- ... -2013.html
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka na egzotyczny Mauritius za 2981 PLN ☀️🌴 Loty + 11 noclegów niedaleko plaży 😎💙 Wycieczka na egzotyczny Mauritius za 2981 PLN ☀️🌴 Loty + 11 noclegów niedaleko plaży 😎💙
All inclusive na greckiej wyspie Korfu za 1806 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu przy plaży 🏝️😎 All inclusive na greckiej wyspie Korfu za 1806 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu przy plaży 🏝️😎
#2 PostWysłany: 17 Maj 2016 19:50 

czesc, ja wstępnie byłabym zainteresowana. jedyny warunek (nie zależny ode mnie) to taki, że 3 września muszę być juz w Polsce. od 22 lipca do konca sierpnia jestem dostępna. Jaki budżet mniej wiecej przewidujesz na cały wyjazd?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Lip 2016 22:03 

Hej adnama392, też w tym czasie zamierzam jechać do Azji, daj znać jeżeli dalej cię taki wyjazd interesuje :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Lip 2016 02:21 

Cześć, możesz podać maila, jeśli dalej aktualne? Niestety nie mogę jeszcze wysyłać wiadomości pw
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Lip 2016 11:30 

Cześć :)
Jestem zainteresowana :) Czy już kupiłeś bilety? Jeśli możesz proszę o szczegóły na adres email (beabeben@gmail.com)
Ja mam za sobą kilka wyjazdów do Azji (Tajlandia, Birma, Indonezja, Sri Lanka) ale w Wietnamie jeszcze nie byłam ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość