Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 344 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: AZair
#61 PostWysłany: 29 Lut 2016 11:24 

Pojawiają się też połączenia Binter Canarias, nie wiem czy wcześniej to było.
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#62 PostWysłany: 19 Kwi 2016 11:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Na Neostradzie występują czasem problemy z załadowaniem stronki azair.eu
Więcej w wątku o problemach ze stroną AZair:

viewtopic.php?p=751081#p751081
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 19 Lip 2016 12:27 

Cześć,

Czy u kogoś również występują w ostatnim czasie problemy z wyszukiwaniem połączeń na azair czy tylko u mnie? Od jakiegoś tygodnia strona nie działa, wcześniej wszystko było ok. Sprawdzałam na 3 komputerach (na każdym z nich we wszystkich 4 przeglądarkach) i smartfonie, zarówno na domowym wifi jak i poza nim - efekt wszędzie jednakowy. Strona się otwiera, istnieje możliwość wpisania nazw lotnisk (rozwija się również lista podpowiedzi), a następnie po rozpoczęciu wyszukiwania i kilkuminutowym oczekiwaniu pojawia się zawsze ta sama odpowiedź, że wyszukiwarka nie może wyszukać połączeń.
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 19 Lip 2016 13:16 
Awatar użytkownika

Loty: 283
Kilometry: 579 248
niebieski
U mnie działa normalnie. Jakie połączenie wyszukujesz? Bo taki komunikat jak napisałeś pojawia się wtedy, kiedy w zadanych parametrach rzeczywiście nie ma dostępnych żadnych połączeń.
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 19 Lip 2016 14:16 

Kilka dni temu nie było problemu z wyszukaniem połączeń z Wawy do Katmandu/ Szanghaju/ Nowego Jorku czy Tokio z przesiadkami. W tej chwili nie da się nawet wyszukać lotów do Londynu czy Barcelony.
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 19 Lip 2016 14:31 
Awatar użytkownika

Loty: 283
Kilometry: 579 248
niebieski
Weź pod uwagę, że Azair nie jest dobrym narzędziem do wyszukiwania lotów na całym świecie, nie mają w bazach danych wszystkich linii lotniczych, chociaż ciągle dodają coraz więcej, ale głównie są to tanie linie. Jak chcesz szukać coś do Azji czy Ameryki to korzystaj z innych wyszukiwarek np. Kayak. Mi w tej chwili Azair też nie pokazuje żadnych wyników np do Szanghaju. Natomiast do europejskich tanich linii sprawdza się świetnie i wszystko wyszukuje. Sprawdź, czy nie masz ustawionych jakichś filtrów w parametrach zaawansowanych, bo strona je zapamiętuje po poprzednich wyszukiwaniach i być może dlatego teraz Ci nie wyszukuje tego czego chcesz.
 Profil Relacje PM off
rw30 lubi ten post.

#67 PostWysłany: 19 Lip 2016 16:08 

Ok, dziękuję za wskazówki :-).

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 29 Sie 2016 08:26 
Awatar użytkownika

Loty: 245
Kilometry: 518 982
platynowy
w zwiazku z nową stroną wizza na azair nie aktualizują się ceny tej linii i nie można przejść do płatności.
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 06 Wrz 2016 08:31 

Od dwóch dni mam problem z wyszukaniem połączeń PL - UA. Ktoś może sprawdzić, czy mu śmiga?
 PM off  

#70 PostWysłany: 06 Wrz 2016 08:51 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 152 724
niebieski
brigante32 napisał(a):
Od dwóch dni mam problem z wyszukaniem połączeń PL - UA. Ktoś może sprawdzić, czy mu śmiga?

U mnie wyszukuje się bez problemów
http://azair.me/2cvuYyH
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 02 Paź 2016 17:13 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 142 806
niebieski
Mam ten sam problem, o którym wiele osób tu wspominało - od wczoraj nie mogę wybrać żadnego lotniska, żadnej daty itp. Zaktualizowałem javę, włączyłem ją na stałe, ale nic to nie dało. Wie ktoś jak pomóc?

#72 PostWysłany: 02 Paź 2016 17:29 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
@‌Pabloo‌ wyczyściłeś ciasteczka ?
Próbowałeś na innej przeglądarce ?
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 02 Paź 2016 17:32 
Awatar użytkownika

Loty: 115
Kilometry: 260 313
niebieski
też tak miałam jakiś czas temu, ale o dziwo odpalało mi się poprawnie jak wchodziłam przez zapisany w ulubionych link do konkretnego połączenia. Problem zniknął sam po kilku dniach. No i chodzi mi tylko na mozilli.
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 02 Paź 2016 19:29 
Awatar użytkownika

niebieski
pieerx napisał(a):
@‌Pabloo‌ wyczyściłeś ciasteczka ?
Próbowałeś na innej przeglądarce ?

Tak i nic to nie zmieniło :)

Tak jak mówi @‌Trentine‌ też mogę zrobić, gdy wchodzę w przesłany przez kogoś link - problem rzeczywiście musi być w javie albo innej wtyczce.

#75 PostWysłany: 02 Paź 2016 19:33 
Awatar użytkownika

Loty: 127
Kilometry: 182 849
niebieski
Dziś rano i teraz tez Azair działa mi poprawnie. Ja korzystam z Opery jako przeglądarki i nie czyściłam okruszków po ciasteczkach ;)
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 02 Paź 2016 20:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Pabloo napisał(a):

Tak jak mówi @‌Trentine‌ też mogę zrobić, gdy wchodzę w przesłany przez kogoś link - problem rzeczywiście musi być w javie albo innej wtyczce.

Chyba jednak się myliłem, a to dlatego, że z pozostałych urządzeń łączących się z jednego źródła(dwa komputery i telefon) problem ze stroną wygląda tak samo. Natomiast gdy w telefonie łącze się przez sieć komórkową wszystko jest ok. Bardzo to dziwne dla mnie i nie mam pojęcia o co może chodzić.

#77 PostWysłany: 04 Paź 2016 20:19 
Awatar użytkownika

niebieski
O Twój router? Masz może Netgear?

Mi np. na routerze Netgear + Neostradzie Orange strona azair nie działa. Ale gdy wypnę router i wstawię inny lub podłączę laptopa bezpośrednio kablem pod standardowy modem z ominięciem routera = działa.

Ostatnio edytowany przez kittycate 05 Paź 2016 09:20, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 04 Paź 2016 20:39 
Awatar użytkownika

niebieski
Miałem ten problem, na dwóch rożnych kompach, na chromie i operze, na różnych łączach w różnych lokalizacjach, trwał jakiś czas, czyściłem wtedy historię i nic. I po prostu przeszedł...

#79 PostWysłany: 04 Paź 2016 20:47 

Loty: 54
Kilometry: 69 463
srebrny
U mnie problem pojawił sie rok temu i do tej pory nie przeszedł. Jak u @kittycate wina leży po stronie routera Netgear. Jeżeli chce korzystać z azaira wypinam router, zmieniam MAC adres na komputerze i działa.
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 04 Paź 2016 21:28 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, mam router Netgear, ale już od jakichś 5 lat, a problem pojawił się kilka dni temu :) Może jest na sali jakiś informatyk znający się na sieciach i routerach? 8-)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 344 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości