Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Maj 2014 19:13 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 389
Kilometry: 550 828
Skontaktuj się z Zeusem z naszego forum. Powinien coś wiedzieć o tym :geek:
 Profil Relacje PM off
dj3500 lubi ten post.

Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę! Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę!
Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍 Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍
#2 PostWysłany: 23 Maj 2014 20:17 

dyzio1 napisał(a):
Czy to prawda, że w Atenach między 14 a 17 listopada są zamieszki i przez to jest niebezpiecznie? Bilety na ten termin mam już od jakiegoś czasu i trochę mnie to niepokoi.

podaj źródło informacji, bo obecnie temat kwalifikuje się do wysłania do jedynego właściwego miejsca czyli kosza.
 PM off  

#3 PostWysłany: 23 Maj 2014 20:22 

niebieski
Źródło: Miesięcznik "Podróże" 02/2014, artykuł o Atenach
Cytat: "Ze względu na coroczne uliczne protesty, które mogą się wymknąć spod kontroli, lepiej nie wybierać się na zwiedzanie Eksarchii między 14-17 listopada oraz 6 grudnia."

Ostatnio edytowany przez dyzio1, 23 Maj 2014 20:25, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Maj 2014 20:22 

srebrny
Podobno ma być 9 zabitych i 34 rannych, w tym 19 ciężko.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 23 Maj 2014 20:26 

niebieski
Pytam, bo po przeczytaniu artykułu wydało mi się to trochę dziwne
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Maj 2014 20:27 

Zbanowany
W sumie klimat jest podobny, jak 11 listopada w centrum Warszawy. Jeżeli nie wejdziesz do "piekiełka", to nic Ci nie grozi. Dużo niebezpieczniej jest np. w krajach bałkańskich na weselach, gdy mocno zrobieni dżentelmeni strzelają "na wiwat" ostrą amunicją nie zawsze w niebo ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Maj 2014 20:31 

niebieski
Muzea będą otwarte? generalnie najtańsze hotele są w pobliżu placu Omonoia i na nie miałem chęć. Zupełnie nie znam Aten, więc nie wiem teraz gdzie szukać zakwaterowania.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 24 Maj 2014 09:45 

Nie wiem o co chodzi z listopadowymi demonstracjami, ja byłam w Atenach w weekend majowy, 1 maja były demonstracje, strajk metra i wszystko zaczynało się właśnie na placu Omonii więc to chyba nie najlepsza lokalizacja na ten okres.
 PM off  

#9 PostWysłany: 24 Maj 2014 14:24 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
No to średnio, przylatujemy z dzieciakami 18.11 i zastanawiam się czy to ma szansę na przedłużenie?

Większość tanich hoteli jest w tej okolicy.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 24 Maj 2014 15:29 

niebieski
mashacra napisał(a):
No to średnio, przylatujemy z dzieciakami 18.11 i zastanawiam się czy to ma szansę na przedłużenie?

Większość tanich hoteli jest w tej okolicy.

I tak jesteście w trochę lepszej sytuacji :) z tym terminem. Na droższe hotele po prostu nas nie stać, muszę się dobrze zastanowić nad wyborem noclegu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość