Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 07 Lis 2024 18:12 

cześć, również korzystałem z usług Giorgiego w październiku. Wszystko było super, odebrał nas z lotniska, jeżdziliśmy po wszystkich miejscach które sobie ustaliliśmy na WhatsApp przed naszym przyjazdem. Nie martwiliśmy się gdzie i jak jechać, gdzie zaparkować, Giorgi pokazywał gdzie trzeba pójść, opowiadał nam ciekawe historie. Ogólnie bardzo polecamy wyjazd, trzeba podkreślić że samochód również bardzo komfortowy!
 Profil Relacje PM off
Kossunia lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

Gorąca obniżka w Wizz Air 🤍💜✈️ Znakomite kierunki w cenach już od 143 PLN Gorąca obniżka w Wizz Air 🤍💜✈️ Znakomite kierunki w cenach już od 143 PLN
🔥HIT❗🔥 Bezpośrednio Dreamlinerem PLL LOT z Azji do Polski za 470 PLN ✈😱😍 🔥HIT❗🔥 Bezpośrednio Dreamlinerem PLL LOT z Azji do Polski za 470 PLN ✈😱😍
#42 PostWysłany: 20 Lis 2024 11:21 

Również bardzo polecam Georgija, jest bardzo cierpliwy i opowiada o wszystkich ciekawostkach okolicy. Wycieczka w sumie uwzględniając to wszystko niedroga, za 60000 dla 4 dorosłych i dziecka na: khor virap, winiarnie oraz Noravan. Polecam
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 26 Sty 2025 23:38 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 257 193
Mam pytania odnośnie wycieczki z Giorgim. Cenę jaką nam zaproponował to ok. 1600 zł i każdorazowo (trzy noclegi) powrót do Erywania. Plan jaki my ustaliliśmy to ok. 900 zł z ubezpieczeniem premium i paliwem, ale nocleg codziennie w innym miejscu, czyli w miejscach które wyglądają jak nasza agroturystyka. Zupełnie pomijając cenę nie wiem na jaki wariant zdecydować się. Jeździłem już wynajętym autem po Gruzji czy Azerbejdżanie, więc myślę, że jakoś w Armenii też bym sobie poradził. Tylko teraz:

zalety z Giorgim:
- myślę, że przede wszystkim lokalne knajpki
- miejsca być może nieoczywiste dla turysty
- siedzę na tylnej kanapie z browarkiem w ręku i delektuje się widokami
- chyba mniejszy stres drogowy
- język polski i zaangażowany przewodnik

wady:
- plan nie według mojego "widzimisie"
- wszystkie noclegi w Erywaniu, brak interakcji z lokalnymi gospodarzami
- mniejsza satysfakcja z odkrytych miejsc
- wyższa cena, ale to najmniejszy problem

Jak wygląda w praktyce podróżowanie z nim? Odbiera z lotniska, a na koniec zawozi na lotnisko? Tak samo z noclegami - podstawia pod hotel/dom, a rano odbiera? Wspólne obiady w miejscach gdzie on poleca?
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 27 Sty 2025 08:14 

Loty: 960
Kilometry: 1 495 798
niebieski
- odbiera z/na lotnisko jeżeli tak się umówicie
- knajpki może polecić, my byliśmy w dwóch poleconych i warto było. Wspólnie nie jedliśmy bo tak się złożyło, po prostu cały dzień w trasie szkoda było nam czasu na przerwy obiadowe, na kolację sami szliśmy dopiero wieczorem po powrocie do Erywania.
- codziennie punktualnie czekał pod naszym hotelem
- czyściutkie autko, kultura jazdy, oraz duży takt i kultura osobista
- no i język polski, Giorgi mówi też po angielsku i rosyjsku (no i oczywiście po ormiańsku i gruzińsku)
- plan zwiedzania, doradzi i jest elastyczny, najczęściej to on wiedział lepiej co i jak i w jakiej kolejności
- na miejscu też pomoże, np. nam ogarnął zakup lokalnej karty sim
Gdybym jeszcze raz miał wybierać to zdecydowanie bym go wybrał (nawet gdyby nieco podrożał :) )
 Profil Relacje PM off
kubaziem88 lubi ten post.

#45 PostWysłany: 27 Kwi 2025 22:27 

Szanowni Państwo.W nawiązaniu do informacji dotyczących Giorgiego, wszystko jest tutaj prawdą.Skorzystałem z Jego usług i było rewelacyjnie.Trzy wspaniałe dni wypełnione zwiedzaniem miejsc,które wcześniej ustaliliśmy, jak również ceny.Nie ma co na tym oszczędzać.Jestem doświadczonym kierowcą,ale jazda w Gruzji lub w Armenii to inna "bajka".Bałbym się jeżdzić,widziałem stan dróg oraz sposób jazdy tamtejszych kierowców. Z Giorgim jechałem delektując się cudnymi widokami, a jechaliśmy w deszczu,mgle oraz przy padajacym gradzie.Giorgi jest mistrzem kierownicy.Polecam Go z całego serca. Jest odpowiedzialny,bardzo słowny i punktualny. Jeśli ktoś okazał się nieodpowiedzialny to grupa Polaków,z którą się umówił i ....nie przyjechała,ani nie odezwała się z wytłumaczeniem.Było mi bardzo wstyd.To jest Jego praca i traktuje ją bardzo poważnie.Tak też traktuje swoich klentów. Niektórzy niestety nie.Giorgi ma cudowną rodzinę i musi zapewnić jej byt.Z pracą jest trudno,a jeśli już jest to słabo płatna. Z czystym sercem polecam Giorgiego .Jest wart ceny,którą ustaliliśmy.Komfort nie ma ceny.Nie wszystko da się przeliczyć na pieniądze.Giorgi pozdrawiam.Włodek 58
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 13 Maj 2025 18:04 

Przyłączam się i również polecam wybór Giorgiego. Z uwagi na zbyt krótki pobyt skorzystaliśmy z jego oferty tylko w jeden dzień ale warto. Przemiły człowiek i z pewnością nie będziecie zawiedzeni. Co do ceny to ustalicie sami, nie chce tu rzucać konkretnych kwot. Plan możecie ułożyć sami albo skorzystać z jego propozycji. 🙂
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 23 Cze 2025 22:07 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 257 193
Nam nie udało się skorzystać z usług Giorgiego, ale kontakt z nim jest na wysokim poziomie.

Można znaleźć sporo opinii, że Armenia to jest dramat w jeździe samochodem, a jak ktoś jeździł po Gruzji i Azerbejdżanie to tutaj jeszcze bardziej zdziwi się. Absolutnie nie zgadzam się z tą opinią. Nam po Armenii jeździło się zdecydowanie najlepiej jeśli chodzi o te trzy kraje, a najwięcej niebezpiecznych sytuacji mieliśmy w Gruzji, w Azerbejdżanie to oprócz Baku gdzie o mało mi zwieracze nie puściły to ogólnie też jeździło się całkiem przyjemnie.

W Armenii jedynie dwa razy byliśmy częścią takiego ataku podczas wyprzedzania na dwupasmowej drodze (dla niecierpliwych akcja od 1:30):

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość