Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 48 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 07 Kwi 2017 00:11 

@‌ciacho_majonez‌ Poleciłbyś kogoś w Waw (albo gdzieś w PL)?

-- 07 Kwi 2017 00:13 --

Anonymous napisał(a):
@‌ciacho_majonez‌ Poleciłbyś kogoś w Waw (albo gdzieś w PL)?

@‌Japonka76‌ Znasz może namiary?
 PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#42 PostWysłany: 07 Kwi 2017 00:15 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Juto, znaczy dziś się zapytam.
Podobno do niego chodzą wszyscy Arabowie, którzy pracują i studiują w Warszawie.

Edyta: Wyslalam juz zapytanie na WhatsApp. Jutro dam znać.

Ostatnio edytowany przez Japonka76, 07 Kwi 2017 00:21, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 07 Kwi 2017 00:19 

Japonka76 napisał(a):
Juto, znaczy dziś się zapytam.
Podobno do niego chodzą wszyscy Arabowie, którzy pracują i studiują w Warszawie.

Może być spoko. Pewnie cena nie będzie też jakaś masakryczna (Jezu, ile tam u was biorą za fryzjera! 300-500 zł za 'komplet' dla kobity). Jarmułkę zostawić w domu? :twisted:
 PM off  

#44 PostWysłany: 07 Kwi 2017 00:22 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Wszystkiego się dowiem czy tylko dla chłopaków z Arabii czy inni też mogą, z polecenia czy z ulicy.

Swoją drogą nie sądziłam, że będzie takie zainteresowanie tym tematem.

#45 PostWysłany: 07 Kwi 2017 12:52 
Awatar użytkownika

srebrny
Anonymous napisał(a):
Goli. Nawet byłem w tym lokalu (ale nie on strzygł). Byłem też w "Aferze Fryzjera". Nope. 15 minut - 40 zł. Prawie nic nie zrobił.
Co praktykującym nie wypada? :twisted:

no być obsługiwanym przez sługusa szatana...

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 07 Kwi 2017 13:10 

To mięczak i mazgaja. Jak go zamknęli w Rosji, to płakał, że w rosyjskim więzieniu jest jak w piekle. Rosjanie chcieli żeby poczuł się jak u siebie w domu :)
 PM off  

#47 PostWysłany: 07 Kwi 2017 14:09 
Awatar użytkownika

Anonymous napisał(a):
Na typ C też masz ?
Bo przeważnie każdy ma na typ B.

Japonka76 napisał(a):
Spoko, mamy szczepienia :)

Zoltaczek jest caly wachlarz. Szczepienia mozecie miec na typ A (pokarmowa) oraz B (zakazenie droga krwi).
Typ C - odpowiedzialny za najwiekszy odsetek niepowodzen w leczeniu, ktorym zarazic sie mozna droga krwi szczepienia nie wynaleziono
Brzytwa gladzi jeden kark, musniecie spirytusem i dalej w droge do kolejnego kawalera. Sterylizacja brzmi jak obce slowo. Jesli nawet nie ma ran widocznych makroskopowo to mikrouszkodzenia naskorka sa juz wystarczajacym zaproszeniem dla wirusa WZW (ponizej 0,1ml materialu).

Wszyscy boja sie HIV, a tak naprawde to zoltaczka wiedzie prym w usmiercaniu.
Nie oceniam, kazdy sam decyduje na ile ryzyka chce w zyciu zaznac. Ale dobrze byc swiadomym, znac konsekwencje.
paweł p lubi ten post.

#48 PostWysłany: 07 Kwi 2017 22:08 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Niestety nie mogę Wam podać namiaru do arabskiego golibrody bo dostałam tylko jego prywatny numer telefonu aby się umówić na wizytę (znaczy małżonek nie ja :) )
Wiec jakieś info dopiero za jakiś czas.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 48 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość