Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 142 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 11 Lip 2024 08:52 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Apka Wizz Air jest dostępna w Huawei AppGallery
https://gsmonline.pl/artykuly/apka-wizz ... appgallery
 Profil Relacje PM off  

Baleary i Kanary od 634 PLN 😍✈️ Loty tradycyjnymi liniami bez zmartwień o bagaż 🧳😎 Baleary i Kanary od 634 PLN 😍✈️ Loty tradycyjnymi liniami bez zmartwień o bagaż 🧳😎
Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN
#142 PostWysłany: 13 Mar 2025 11:40 
Awatar użytkownika

HON fly4free
john_doe napisał(a):
Z tego co widziałem, to nie padła tu jeszcze nazwa: STOCARD

Aplikacja, dzięki której przeniesiemy do smartfona karty lojalnościowe oparte na kodach kreskowych. Kwestia ich odczytu to osobny temat- zadziałają wyłącznie takie czytniki, które umieją czytać z ekranów smartfona.

Programik niekoniecznie stricte dla podróżników, chociaż np. przechowanie karty Vitay, Lotos czy Payback w podrózy może być użyteczne. Program jest dobrze "zlokalizowany" i pozwala dodawać pre-definiowane karty z różnych krajów. Rzecz jasna można też "stworzyć" inne karty, nie zdefiniowane przez autorów.

Na marginesie: Z tego co wiem, narzędzie jest dostępne na wszystkie wiodące platformy.

Fajna apka Stocard została jakiś czas temu przejęta przez Klarnę. Właśnie trwa migracja danych. Niestety na Androidzie, mimo smarfona-flagowca, apka Klarna otwiera się b.długo, gdy była nieużywana od jakiegoś czasu. Stojąc np. w sklepie muszę ją wcześniej uruchamiać, aby potem nie denerwować innych kolejkowiczów.
Dziś przetestowałem apkę Supercards. Jest to godny następca Stocard'a. Otwiera się błyskawicznie, nie zawiera reklam i innych niepotrzebnych "rzeczy". Można zaimportować bez problemu karty z poprzednich apek przez zrzut ekranu. Brakuje jeszcze kilku szablonów kart, ale już im to zgłosiłem. Brakuje np. SAS, Aegean, Norwegian.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 142 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość