Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 09 Lut 2025 17:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Aplikację na zakup biletów instalowałem przed wejściem do kompleksu z kodu QR . Pan bileter wyjaśnił, że można kupić bilety za gotówkę jedynie "na mieście", co nie jest do końca prawdą. Warto udać się do oficjalnej kasy sprzedającej bilety. Osobiście bilet kupiłem przez aplikację, płatność kartą kredytową.

Załączniki:
Angkor Pass.jpg
Angkor Pass.jpg [ 109.58 KiB | Obejrzany 282 razy ]

Ostatnio edytowany przez ireqch, 09 Lut 2025 21:43, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
dajkamienia lubi ten post.
dajkamienia uważa post za pomocny.

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#22 PostWysłany: 09 Lut 2025 19:33 
Awatar użytkownika

Loty: 223
Kilometry: 697 251
srebrny
Dzisiaj byłem na wschodzie słońca w Angkor, bilety bez problemu kupiłem chwilę wcześniej. Jeśli ktoś chciałby sobie wszystko ogarnąć przed wyjazdem podaje namiar na sprawdzonego, rzetelnego i mówiącego bdb po angielsku kierowcę tuk tuka +855 61 361 311 Roben
Za bilety zapłaciłem gotówką USD w oficjalnej kasie.
dajkamienia lubi ten post.
dajkamienia uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 04 Maj 2025 09:09 

Witam, wróciliśmy właśnie z dwu tygodniowego pobytu - Tajlandia - Kambodża - zakupiłem bilety dzień wcześniej przed zwiedzaniem Ankor w automacie biletowym w The Heritage Walk - schodzi się na sam dól po schodach i maszyny - płatność tylko kartą !! Co do samej wycieczki skorzystaliśmy z polecanego tutaj kierowcy - Kontakt przez Whatsup +885973714990 - jednak suma sumarum pojawił się jego brat- Wszystko sprawnie, bez problemów. Namiary na kierowce nr 2 - +88568979581 - zapłaciliśmy 20 dolarów. Zrobiliśmy małą pentle - od 4:45 rano do 12:00 - kierowca mówi dobrze po angielsku. Jedyne co mnie troszkę zdenerwowało to to że w momencie płatności powiedział że mamy pomięty banknot 20 dolarowy. Jednak miałem przygotowany tylko ten jeden więc nie miałem możliwości wymiany. Powiedział że w banku dadzą mu za niego mniej o jakieś 2,3 dolary więc po prostu dałem mu jeszcze te parę dolarów w jednodolarówkach. Bardzo zwracają uwagę na wygląd banknotów więc przestrzegam :) Podczas naszego zwiedzania było około 40 stopni - więc trzeba się dobrze przygotować, mimo że uważam że moja kondycja jest dobra w pewnym momencie trzeba było sobie zrobić dłuższą przerwę więc uważajcie, kompleks jest ogromny o aby to ogarnąć trzeba się nachodzić. 7 godzin dla nas było wystarczające chodź może przy innej pogodzie dałoby się jeszcze coś zobaczyć :) Mała pętla zaliczona .
 Profil Relacje PM off
Dryblas lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość