Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: La Palma
#1 PostWysłany: 01 Lip 2016 17:38 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
Czy ogarniał juz ktoś ciekawy nocleg na La Palma? Gdzie najlepiej sie zatrzymać? Los Cancajos wydaje się sensowną miejscówką.
 Profil Relacje PM off  

Czarterowe loty z Polski ✈️🧳 Madera za 599 PLN, Kenia za 1769 PLN Czarterowe loty z Polski ✈️🧳 Madera za 599 PLN, Kenia za 1769 PLN
🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
 Temat postu: Re: La Palma
#2 PostWysłany: 14 Gru 2016 21:06 
Awatar użytkownika

Loty: 157
Kilometry: 186 837
niebieski
Wczoraj wróciłem z La Palmy, nocleg miałem w Brenas Garden Aparthotel w Brena Baja, hotel położony w odległości ok 7 km od lotniska oraz Los Cancajos. Apartament przestronny z kuchnią, salonem, łazienką i sypialnią. Kuchnia wyposażona przyzwoicie (piekarnik z płytą grzejną, ekspres do kawy, lodówka, naczynia, sztućce). Darmowe TV (parę kanałów niemieckich, francuski i kanaryjski). Piękny widok z balkonu na ocean (apartament C1).
Obsługa miła i pomocna. Darmowe Wi-Fi w lobby i restauracji. Bezpłatny parking przed budynkiem. Możliwość korzystania z jacuzzi (miło po wyczerpującym dniu) oraz basenu.

Załącznik:
Pokój.jpg
Pokój.jpg [ 114.4 KiB | Obejrzany 1985 razy ]

Załącznik:
Kuchnia.jpg
Kuchnia.jpg [ 153.96 KiB | Obejrzany 1985 razy ]

Załącznik:
łazienka.jpg
łazienka.jpg [ 88.22 KiB | Obejrzany 1985 razy ]

Załącznik:
widok z balkonu.jpg
widok z balkonu.jpg [ 153.08 KiB | Obejrzany 1985 razy ]

Załącznik:
lobby.jpg
lobby.jpg [ 121.93 KiB | Obejrzany 1985 razy ]

Załącznik:
jacuzzi.jpg
jacuzzi.jpg [ 187.76 KiB | Obejrzany 1985 razy ]

Załącznik:
parking.jpg
parking.jpg [ 78.69 KiB | Obejrzany 1984 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: La Palma
#3 PostWysłany: 14 Gru 2016 21:28 

niebieski
To ja może dla odmiany polecę zachodnią część wyspy. Jako osoba słońco_lubna gościłem w miejscowości 'La Punta' blisko Tijarafe. Wg mnie mniejszy ruch turystyczny aniżeli na wschodniej części wyspy aczkolwiek może być to subiektywne odczucie. AIRBNB - > okolice Tijarafe. Blisko do Tazacorte, blisko do El Paso, kawałek drogi od Roque de los muchachos.
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość