Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
#801 PostWysłany: 21 Lis 2014 22:40 

Jest dostępny regulamin kuponów 20 zł od 21.11 https://kupony.allegro.pl/mobile/regulamin ale na razie ich brak w aplikacji. Może jest jakaś awaria, bo na fb allegro piszą, że są te na 20 zł i na 35 zł.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na wyspie wiecznej wiosny za 2399 PLN 💚☀️ Loty na Maderę + ⭐⭐⭐⭐ hotel z 🍽 Relaks na wyspie wiecznej wiosny za 2399 PLN 💚☀️ Loty na Maderę + ⭐⭐⭐⭐ hotel z 🍽
HIT❗🔥 Czarterowy lot na grecką wyspę Kos w jedną stronę za 24 PLN 🤯😱 (+ inne propozycje) 😍 HIT❗🔥 Czarterowy lot na grecką wyspę Kos w jedną stronę za 24 PLN 🤯😱 (+ inne propozycje) 😍
#802 PostWysłany: 21 Lis 2014 23:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Suprry napisał(a):
Jest dostępny regulamin kuponów 20 zł od 21.11 https://kupony.allegro.pl/mobile/regulamin ale na razie ich brak w aplikacji. Może jest jakaś awaria, bo na fb allegro piszą, że są te na 20 zł i na 35 zł.

Jak dla mnie to w regulaminie są tylko kupony zabawkowe
 Profil Relacje PM off  

#803 PostWysłany: 24 Lis 2014 11:02 

Loty: 2
Kilometry: 3 632
niebieski
mam pytanie odnośnie kupony 35 zl na zabawki
1) czy mozna zapłacić / obnizyc kwote z dwoch roznych aukcji u jednego sprzedawcy?
2) czy mozna zapłacić / obnizyc kwote z dwoch roznych aukcji u innych sprzedawców?
1) czy mozna zapłacić / obnizyc kwote z dwoch roznych aukcji jedne w kategori zabawki inne z innej kategorii?

oczywiscie obie aukcje sa na kwote 100zł

#804 PostWysłany: 24 Lis 2014 11:15 

Tylko pkt 1 i 2 TAK, całość musi być z kategorii zabawki
 PM off
helka2003 uważa post za pomocny.

#805 PostWysłany: 24 Lis 2014 12:50 

Loty: 42
Kilometry: 83 387
pkt 3 nie musi byc.
W piatek tak kupilem 1 zabawka + rzecz z innej kategorii razem na > 100zl i ladnie odjelo kupon.
 Profil Relacje PM off  

#806 PostWysłany: 24 Lis 2014 12:55 

darnok napisał(a):
pkt 3 nie musi byc.
W piatek tak kupilem 1 zabawka + rzecz z innej kategorii razem na > 100zl i ladnie odjelo kupon.

czyli można np. kupić np. coś z zabawek np. za 3 zł i np. ciuchy za 97 zł i odejmie kupon na zabawki? (pytam, bo mi nie odjęło, choć pisali, że aplikacja mobilna jest w okresie testów)
 PM off  

#807 PostWysłany: 24 Lis 2014 12:58 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 152 863
niebieski
Przy kuponie na odzież odzieży musiało być za min. 100zł, żeby kupon u mnie zadziałał. Nie sądzę aby przy zabawkach było inaczej, no chyba, że coś się "popsuło" ;)
 Profil Relacje PM off  

#808 PostWysłany: 24 Lis 2014 15:31 

Loty: 42
Kilometry: 83 387
Anonymous napisał(a):
darnok napisał(a):
pkt 3 nie musi byc.

czyli można np. kupić np. coś z zabawek np. za 3 zł i np. ciuchy za 97 zł i odejmie kupon na zabawki? (pytam, bo mi nie odjęło, choć pisali, że aplikacja mobilna jest w okresie testów)

SOA#1 A u mnie dziala. :)
Najpierw zakup "zabawki" (polecam jakas aukcje charytatywna za 1zl z tego dzialu).
Pozniej zakup innego towaru z dowolnego dzialu. Suma kosztow towarow (bez wysylek) musi przekraczac 100zl.
Wybieramy sposoby dostawy (oba towary musza umozliwiac platnosc PayU i przedplate - wazne jesli chcemy zrob odbior osobisty po przedplacie).
Kupon wskakuje sam, ew jesli mamy wiecej niz jeden to wybieramy interesujacy nas.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#809 PostWysłany: 24 Lis 2014 22:08 

Gdyby ktoś chciał "wypłacić" pieniądze z bzwbk, to można opłacić konto allegro. Następnie, mając nadpłatę można wygenerować formularz, wypełnić i kwotę pomniejszoną o 5% oddadzą:

Formularz Zwrotu Nadpłaty

Nazwa użytkownika: __________________________________

Imię i nazwisko/Nazwa firmy: __________________________________

Ulica: __________________________________

Kod: __________________________________

Miejscowość: __________________________________

Proszę o zwrot nadpłaty z mojego konta w Allegro. (Kwota zwrotu będzie
pomniejszona o opłatę manipulacyjną w wysokości 5% nadpłaty, zgodnie
z art. 3 podpunkt B, część VI załącznika nr 4 do Regulaminu Allegro).

* Kwotę zwrotu proszę przesłać na następujące konto bankowe:

Bank: ____________________________________________

Nr rachunku: ____________________________________________

* Nie posiadam konta bankowego, chcę otrzymać kwotę zwrotu na podane
przeze mnie dane adresowe.

* Posiadam tylko konto zagraniczne, chcę otrzymać kwotę zwrotu na podane
przeze mnie konto bankowe (dotyczy przelewu na konto w banku zagranicznym,
poza terytorium Polski)

Bank: ____________________________________________

Nr rachunku: ____________________________________________

BIC/SWIFT: ____________________________________________

Adres Banku: ____________________________________________

Kraj Banku: ____________________________________________

Podpis: ___________________ Data: ___________________

* - niepotrzebne skreślić

Wypełniony formularz prosimy przesłać na adres:
Grupa Allegro Sp. z o.o.
ul. Grunwaldzka 182
60-166 Poznań

lub faksem: 61 630 61 25

-- 24 Lis 2014 22:46 --

hmm/..

jeszcze o 20 udało się kupić zabawkę za 1zł a inną rzecz za 100, ale teraz już nie ma możliwości wyboru kuponu za 35zł /
 Profil Relacje PM off  

#810 PostWysłany: 24 Lis 2014 22:55 

emo94 przed chwila zrobilem podwójne zakupy a wiec da sie :)
 Profil Relacje PM off  

#811 PostWysłany: 24 Lis 2014 23:00 

malyy123 napisał(a):
emo94 przed chwila zrobilem podwójne zakupy a wiec da sie :)

mój błąd, bo z innej kategorii coś za 1zł kupiłem..

dzięki:)
 Profil Relacje PM off  

#812 PostWysłany: 24 Lis 2014 23:13 

Sluchajcie, a te dwie rzeczy musza byc od tego samego sprzedawcy, aby wykorzystac kupon 35zl?

Czy ktos mial sytuacje, ze zakupil karte z doladowaniem, ktorej nie dalo sie zarejestrowac na stronie wbk, a sprzedawca nie odpowiada na maile?
 Profil Relacje PM off  

#813 PostWysłany: 24 Lis 2014 23:36 

W regulaminie jasno pisze na zakupy z którego działu ten kupon obowiązuje, żeby później niebyło znowu lamentu jakie to allegro nie dobre..
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#814 PostWysłany: 25 Lis 2014 11:02 

niebieski
Zachęcam wszystkich do pisania reklamacji. Ja napisałam, kiedy nie przeszła mi płatność po skorzystaniu z kuponu na dostawę z Visą. I po krótce (żeby nie opisywać całej korespondencji z Allegro): dostałam maila z przeprosinami i kupon na 25 zł bez ceny minimalnej. Dodam, że to moja druga pozytywnie rozpatrzona reklamacja.
 Profil Relacje PM off  

#815 PostWysłany: 26 Lis 2014 11:48 

darnok napisał(a):
Anonymous napisał(a):
darnok napisał(a):
Najpierw zakup "zabawki" (polecam jakas aukcje charytatywna za 1zl z tego dzialu).
Pozniej zakup innego towaru z dowolnego dzialu. Suma kosztow towarow (bez wysylek) musi przekraczac 100zl.
Wybieramy sposoby dostawy (oba towary musza umozliwiac platnosc PayU i przedplate - wazne jesli chcemy zrob odbior osobisty po przedplacie).
Kupon wskakuje sam, ew jesli mamy wiecej niz jeden to wybieramy interesujacy nas.

rozumiem że kolejnośc zkupu ma znaczenie i jak juz kupiłem coś za 100 w innej kategorii , to kolejny zakup czegos za 1 pln z kategorii zabawki nie uaktywni kuponu? czy może uaktywni ?
 Profil Relacje PM off  

#816 PostWysłany: 26 Lis 2014 11:51 

niebieski
sebam135 napisał(a):
darnok napisał(a):
Anonymous napisał(a):
darnok napisał(a):

rozumiem że kolejnośc zkupu ma znaczenie i jak juz kupiłem coś za 100 w innej kategorii , to kolejny zakup czegos za 1 pln z kategorii zabawki nie uaktywni kuponu? czy może uaktywni ?

proponuję na liście zakupów odszukać to coś za 1 PLN i kliknąć "Płacę"
jeśli masz jeszcze coś do zapłacenia to w następnym kroku będziesz mógł dodać to do płatności

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off
Miveal lubi ten post.

#817 PostWysłany: 26 Lis 2014 21:49 

Loty: 34
Kilometry: 73 282
Po ilu godzinach/dniach na maila przychodzi ta karta pre-paid i sms z CVV ?

#818 PostWysłany: 26 Lis 2014 21:52 
Awatar użytkownika

srebrny
Extigy napisał(a):
Po ilu godzinach/dniach na maila przychodzi ta karta pre-paid i sms z CVV ?

Na maila przychodzą podstawowe dane do rejestracji karty. Zazwyczaj na następny dzień roboczy po zakupie i wpłacie.
SMS z CVV zaraz po rejestracji na stronie.
Extigy uważa post za pomocny.

#819 PostWysłany: 27 Lis 2014 10:58 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
Mam jeszcze takie pytanie co do karty BZ WBK. Czy po wykorzystaniu środków z karty internetowej i niekorzystaniu z niej jest pobierana opłata? W sensie czy trzeba pamiętać o zastrzeżeniu karty?
Z regulaminu:
"Pierwsza opłata może zostać naliczona po upływie 180 dni od dnia aktywacji karty (o której mowa w punkcie 9
Zasad) i pobrana wyłącznie w przypadku nierozliczenia przez Bank w ww. okresie co najmniej jednej Transakcji
płatniczej wykonanej przy użyciu Karty. Kolejne opłaty mogą być naliczane i pobierane każdego 1-go dnia
miesiąca, pod warunkiem nierozliczenia przez Bank w okresie 180 dni poprzedzających pierwszy dzień każdego
miesiąca, co najmniej jednej Transakcji płatniczej wykonanej przy użyciu Karty"
 Profil Relacje PM off  

#820 PostWysłany: 27 Lis 2014 11:44 
Awatar użytkownika

niebieski
epikie napisał(a):
Mam jeszcze takie pytanie co do karty BZ WBK. Czy po wykorzystaniu środków z karty internetowej i niekorzystaniu z niej jest pobierana opłata? W sensie czy trzeba pamiętać o zastrzeżeniu karty?
Z regulaminu:
"Pierwsza opłata może zostać naliczona po upływie 180 dni od dnia aktywacji karty (o której mowa w punkcie 9
Zasad) i pobrana wyłącznie w przypadku nierozliczenia przez Bank w ww. okresie co najmniej jednej Transakcji
płatniczej wykonanej przy użyciu Karty. Kolejne opłaty mogą być naliczane i pobierane każdego 1-go dnia
miesiąca, pod warunkiem nierozliczenia przez Bank w okresie 180 dni poprzedzających pierwszy dzień każdego
miesiąca, co najmniej jednej Transakcji płatniczej wykonanej przy użyciu Karty"

To ciekawe, bo mam kilka takich kart a o tym nie wiedziałem. Dołączam się do pytania i dodaję swoje- czy po zużyciu środków z karty, idzie ją "zamknąć" ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 138  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości